Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ!!!! ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!!


Μία απρόσμενη αλλά και πολύ ευχάριστη έκπληξη για την Berlingoal , ενόψει τελικού καθώς ο Κ.Παπαργύρης τίθεται στην δίαθεση της ομάδας για τον τελικό της Τρίτης 14/6!

Ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του με την Σλοβαν Μπροατισλάβας ( Παρ.7, Υποσ/ωση 4α) προέβλεπε δευτερη επιστροφή στα πάτρια εδάφη για φέτος στην περίπτωση και μόνο που η Berlingoal προκρνόταν σε τελικό διοργάνωσης, πράγμα που έγινε!

Έτσι λοιπόν το οπλοστάσιο της ομάδας γεμίζει ενόωει τελικού με τον βιρτουόζο μέσο να δηλώνει " Είμαι στην διαθεση της ομάδας. Θελω σαν τρελός να πάιξω στον τελικό, αλλά είτε κληθώ να παίξω 2 λέπτα σε όλο το μάτς, είμαι απλά χαρούμενος που θα είμαι παρών.."

Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Ελα παιχταρά μου να το σηκωσουμε παρέα....Γράψε και εσυ το ονομά σου με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας... Το αξίζεις....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου