Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η BERLINGOAL ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!! 9-3 ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΜΙΣΤΩΝ


Την μεγαλυτερη βραδια της ιστορίας της έζησε χθές η Berlingoal ( μέχρι την επόμενη) καθώς στον ημιτελικό του πρωταθλήματος 5x5 νίκησε για δέυτερη φορά φέτος ( η πρώτη με 7-3) την Αναγέννηση Γεμιστών με 9-3 και δικαια προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα παρατάχθηκε με Καράμπελα, Τσίκουρα, Λόντο ( C ), Παναρίτη, Ζητούνη, Παπαδάκη, Βογιατζή, Τζανουδάκη ενώ εκτός αποστολής εμειναν οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Βλάσσης καθώς και οι Ανδρεαδάκης, Παυλόπουλος, Λαμπράκος, Μπαλτάς.

Το μάτς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους blue maroon καθώς στην δέυτερη μόλις φάση ο Βογιατζής με πλασέ από ατομικη προσπάθεια έκανε το 1-0 ενώ μετά από λίγο ο ίδιος πάιχτης έκανε το 2-0 πιστοποιώντας το εκρηκτικό πρώτο 5λεπτο με τον καλύτερο τρόπο!

Οι αντίπαλοι προσπάθησαν να συνέλθουν αλλά μάταια καθώς ο Τζανουδάκης με ασύλληπτο σούτ έκανε το 3-0 βάζοντας την Berlingoal στην θέση του οδηγού από νωρίς.

Ο Βογιατζής δικαιολόγησε το παρατσούκλι του Goaledor καθως έκανε το 4-0 μετά από επέλαση του Λόντου από αριστερά ενω λίγα λεπτά αργότερα ο Τσίκουρας με όμορφο σούτ εκτός περιοχής έκανε το 5-0 δίνοντας από νωρίς διαστάσεις θριάμβου στην διαφαινόμενη νίκη - πρόκριση... Αν και οι αντίπλαοι πίεσαν , δεν καταφεραν κάτι καλό και έτσι το πρώτο ημίχρονο τελέιωσε με το επιβλητικό 5-0.

Η έναρξη του ημιχρόνου βρήκε τους blue maroon να μην έχουν κατεβάσει στροφές σε σημείο που έμπαινε κόφτης ( !! ) καθώς ο Τσίκουρας με προβολή έκανε το 6-0 . Αν και από αδράνεια της άμυνας έγινε το 6-1 ο Λόντος με δύνατο , ευθύβολο σουτ έκανε το 7-1 σφράγίζοντας έτσι το εισητήριο του τελικού. Λίγο η χαλαρωση, λίγο τα γέλια και πανηγυργια το 7-2 έγινε σε μια ανύποπτη φάση αλλά ο Παναρίτης φρόντισε να επαναφέρει την τάξη κάνοντας το 8-2 με όμορφο αριστοτεχνικό πλασε και αποχωρώντας από το μάτς.

Κάπου εκεί πήρε κόκκινη κάρτα ( με δέυτερη κίτρινη) ο Λόντος μετά από σκληρό μαρκάρισμα κάτι που βοήθησε τους αντιπάλους να κάνουν το 8-3 αλλά ο Ζητούνης δεν είχε πεί την τελευταία του κουβέντα. Αφού πήρε την μπάλα από την άμυνα , δίεσχισε όλο το γήπεδο, πέρασε όλους τους αντιπάλους έπαιξε πολύ ωραία το 1-2 με τον Βογιατζή και έκανε με όμορφο πλασε το 9-3 σκορ με το οποίο τελέιωσε το παιχνίδι .

Όλοι στάθηκαν στο υψος του παιχνιδιού και έδωσαν τον καλυτερο τους εαυτό. Ενα μεγάλο μπράβο σε όλους που όχι μόνο πήραν την πρόκριση αλλά έπαιξαν και ωραίο ποδόσφαιρο.

Στο τέλος ο Παπαδόπουλος δήλωσε " Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Όλοι σήμερα ήταν εκπληκτικοί.... Πάμε στον τελικό να σηκώσουμε την κούπα...."

Απο το στόμα του και στου θεού το αυτί......

Μόνο μελανό σημείο ο τσακωμός Παναρίτη - Βογιατζή για μία πάσα που δεν έγινε. Μάλιστα η αντιπαράθεση συνεχίστηκε και στον πάγκο και μόνο με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων έληξε το θέμα. Αναμένεται αντίδραση της διοίκησης επί του θέματος.

Ο κακος Berlingoalitis λεει :


" Ζητώ συγνώμη αλλά η συγκίνηση δεν μου επιτρέπει να κάνω κάποιο σχόλιο.....Μόνο αυτό ... Καράμπελα, Ανδρεαδάκη, Παυλόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσίκουρας, Λόντος, Ζητούνης, Λαμπράκος, Παναρίτης, Μπαλτάς, Παπαδάκης, Τζανουδάκης, Βλάσσης και Βογιατζής... Σας ευχαριστούμε...Μας κάνατε υπερήφανους....."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου