Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΤΑΛΟΣ Ο ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ;;;;;

Νικόλαος Παναρίτης , 29 ετών. Απόγονος του
Gianfranco Del Panariti, από το Λιβόρνο.
Μέλος της squadra azzura θέλει να δεί τον παίχτη της Berlingoal , Νικόλαο Παναρίτη , η Ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Οι Ιταλοί που έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Παναρίτη, φέρεται να ψάξανε το οικογενειακό δέντρο του αριστεροπόδαρυ μέσου, και να ανακάλυψαν ότι κάποιος προ προ προ προ πάππους του , εν 'ονόματι Gianfranco Del Panariti, ήταν Ιταλός από το Λιβόρνο ο οποίος πρός τα τέλη της ζωής του μετανάστευσε στην Πελλοπόνησο. Π
ράγμα ικανό να ντύσει τον Παναρίτη στα μπλέ της εθνικής τους ομάδας, αφού συμφωνα με τον ιταλικό νόμο, δικαιούται ιταλικό διαβατήριο!!!

Η Ιταλική ομοσπονδία σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη επικοινωνήσει με τον 29χρονό μέσο , ο οποίος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο της ένταξης του στην Ιταλική εθνική ομάδα, με εξασφαλισμένη μάλιστα συμμετοχή στην 23άδα της Ιταλίας για το Παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας το 2014!

Αναμένουμε τις αντιδράσεις της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας,και του ομοσπονδιακού τεχνικού Φερνάντο Σάντος και αν θα καλέσουν τον Παναρίτη στην εθνική έστω και για κάποιο φιλικό παιχνίδι, πρίν χάσουν τον υψηλόσωμο μέσο μία για πάντα.

Θέση στην 11άδα της Ιταλίας θα διεκδικεί από εδώ και πέρα ο
Παναρίτης σύμφωνα με πληροφορίες από την γειτονική χώρα.


Ο κακός Berlingaolitis λεεί: 

 "Εχουν γίνει και αν έχουν γίνει εγκλήματα στην ΕΠΟ με την μη κλήση ποδοσφαιριστών στην εθνική τα τελευταία χρόνια , αλλά αυτό θα είναι το μεγαλύτερο από όλα...Σαν τον τρόπο που πήγε να χαθεί στην Αυστραλία ο Παπαδόπουλος πρίν πάθει την ζημιά.... "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου