Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΒΛΑΣΣΗ ΜΕ ....ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τάσσος Βλάσσης. 29 ετών. Επέστρψε στην Ελλάδα
για διακοπές και διαπραγματέυσεις.
Τα εκατομμύρια του Γάλλου Eric Thomas, δεν φάνηκαν ικανά να πείσουν τον Βλάσση να μείνει στην Γερμανία και έτσι ο έμπειρος μέσος εδώ και λίγο καιρό, βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα για συζητήσεις με την Berlingoal!!

Ο Γάλλος που έδωσε σκληρή μάχη να τον εντάξει στην Union Berlin FC δεν τα κατάφερε, άν και ο Βλάσσης δεν απέκλεισε τίποτα και αφήσε την πόρτα ανοιχτή.

Ο Βλάσσης που βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές , θα διαπραγματευτεί την επανένταξη του στην Berlingoal , εντός των ημερών, κάτι που επιθυμεί διακαώς ο Παπαδόπουλος ο οποίος προσπάθησε να τον φέρει πίσω στην ομάδα πρό περίπου τριών μηνών, ενεργοποιώντας έτσι μεταγραφική βόμβα.  Οι δύο πλευρές θέλουν να ξανα συνεργαστούν, ωστόσο είναι πολλά τα θέματα που θα πρέπει να συζητηθούν. Πάντως θέληση υπάρχει , και αυτό είναι το σημαντικό.

Παίζει ...ύπουλο παιχνίδι ο Βλάσσης

Εως εδώ το ρεπορτάζ είναι λίγο πολύ αναμενόμενο, κλασσικό μεταγραφικό ρεπορτάζ καλοκαιριού θα έλεγε κανείς. 

Οι δικές μας πληροφορίες ωστόσο, έρχονται να δώσουν άλλη τροπή στην μεταγραφή Βλάσση. Ο Ξανθομάλλης μέσος την εποχή που ο Παπαδόπουλος προσπαθούσε να τον φέρει πίσω στην ομάδα, υπέγραφε προσύμφωνο  συνεργασίας με την πλευρά των Ζαβόλα- Στογιάννου που θα ήταν σε ισχύ αν και εφόσον αναλάβουν την δίοικηση της Berlingoal!!!

Για αυτό άλλωστε στην επιστολή τους πρός την διοίκηση της ομάδας , ανέφεραν διόλου τυχαία......

"2) Άμεση επιστροφή παιχτών συμβόλων για την ομάδα, όπως ο Τάσσος Βλάσσης. Αδιανόητο να επιτρέπεται σε τέτοιoυς παίχτες να αποχωρούν απο την ομαδα, ειδικά σε περίοδο αγωνιστικής κρίσης. "

Είχαν ήδη σίγουρη την επιστροφή του ανοιχτόχρωμου μέσου λόγω του προσυμφώνου συνεργασίας, κάτι που όπως γίνεται κατανοητό, είναι ικανό να κάνει την νύν και πραγματική δίοικηση της ομάδας να διακόψει κάθε επαφή μαζί του , καθώς ο Βλάσσης θα θεωρείται πλέον Persona non grata.

Κάτι μάλλον γνώριζε ο Βλάσσης αφήνωντας την πόρτα της Union Berlin ανοιχτή. Αν μαθευόταν η αλήθεια, θα άνοιγαν οι ασκοί του αιόλου. Είδομεν λοιπόν....

Στην " αγκαλία " του Eric Thomas θα οδηγηθεί αναπόφεκτα
ο Βλάσσης αν αποκαλυφθεί ότι παίζει σε διπλό ταμπλό.....




Ο κακός Berlingoalitis λεει:

" Καλλυμένο έχει τον .....πισινό του ο Βλάσσης απ'όλες τις μπάντες λοιπόν.....Μεγάλος βολεψάκιας θα έλεγε κανείς.....Συγνώμη Τασσούλη.....Αλλά ουδεν κρυπτόν από τον κακό Berlingoaliti......."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου