Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

" Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ "

Ο " καρπερός" Δ. Καράμπελας απολαμβάνει το
μπάνιο του. 
 Σάλος έχει ξεσπάσει στα διεθνή ΜΜΕ καθώς Γυναίκα από την Κούβα , υποστηρίζει ότι ο πατέρας του δίχρονου παιδίου της είναι ο πρώην παίχτης της ομάδας, Δημήτρης Καράμπελας!! O 30χρονος παίχτης που όπως είναι γνωστό κατοικεί και συνεχίζει την καρίερα του στην Ελβετία, κατηγορείται από την νεαρή καλλονή ότι μετά από ένα παθιασμένο έρωτα , ο  Καράμπελας την παράτησε στα κρύα του λουτρού καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της αλλά ούτε και στα μηνύματα και email της.

Εντύπωση προκαλεί ο τρόπος που γνωρίστηκαν  καθώς όπως υποστηρίζει η 27χρονή Jasmine B. (δεν επιθυμεί να γίνει γνωστό το όνομα της μέχρι να λυθεί το θέμα με τον Καράμπελα) , έγινε σε ξενοδοχείο στην πόλη Σαντιάγκο ντε Κούβα ,  σε πάρτυ ρωμαϊκων όργιων όπου ο Καράμπελας αφού βρέθηκε,  πρώτα με άλλες καλλονές .Οπως λεεί η ίδια μόλις γνωρίστηκαν , δεν την αντάλλαζε με καμία άλλη σύντροφο.

Τέλος τονίζει ότι πληγώθηκε πολύ από τον  " Μήτσο " όπως τον αποκαλεί, και θα πρέπει να ο ίδιος να ανλάβει τις ευθύνες του , να αναγνωρίσει το παιδί του και να πληρώνει την διατροφη του . Αναλυτικά ακολουθούν οι δηλώσεις της :
Η Jasmine B. ( με αλλοιωμένα χαρακτηριστικα)
υποστηρίζει οτι ο Καράμπελας είναι πατέρας του
παιδιού της. 

( Από μετάφραση ) : " Γνώρισα τον " Μήτσο " πρίν περίπου 2,5 χρόνια σε ένα πάρτυ που έγινε στο ξενοδοχείο που έμενε. Γίνονται συχνά τετοια πάρτυ εδώ . Είναι πάρτυ ελευθέρων ηθών. Αν έβλεπες κάποιον και σου άρεσε μπορούσες να κανεις σέξ μαζί του. Οταν πρωτοείδα τον Δημήτρη ήταν με δύο φίλες μου που έιχαν χιμήξει πάνω του. Οταν κατάφερα    να τον προσεγγίσω τελικά και μείναμε μόνοι ,συζητήσαμε με τις ώρες. Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κάναμε έρωτα με τον Μήτσο. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα και email , και είπαμε να βρεθούμε την επόμενη μέρα. Έφυγε από το πάρτυ καθως είπε πως μετά από μένα, δεν 'ηθελε να παέι με άλλη γυναίκα εκείνο το βράδυ. Ετσι αισθανόμουν και εγώ. Δεν ήθελα να πάω με άλλον αντρα εκείνο το βράδυ. Έτσι περίμενα να περάσει η ώρα 12 το βράδυ και έπειτα πήγα με άλλους τρείς."

Η Κουβανή ανέφερε ότι και την επόμενη μέρα που βρέθηκαν ήταν πολύ θερμός ο Καράμπελας, ενω άρχισε να χάνεται η επικοινωνία όταν γύρισε στην Ελλάδα: " Το επόμενο πρωί που βρεθήκαμε , ο Δημήτρης ήταν πολύ ζεστός μαζί μου. Πήγαμε για καφέ, φαγητό και μετά κάναμε και πάλι έρωτα. Τον είχα ερωτευετεί τρελά απο την πρώτη στιγμή που τον είδα. Βέβαια έπρεπε να κοιμηθεί νωρίς γιατί πετούσε για Ελλάδα νωρίς το πρωί. Μόλις αποχωρίστηκαμε με τον " ανδρα της ζωής μου" όπως λέω εγω τον Δημήτρη αφού έφθγε για την Αβάνα για να πάει στο αεροδρόμειο, πήγα σε ένα άλλο πάρτυ ρωμαϊκων οργίων να πνίξω τον πόνο μου. Να ξεχαστώ..... Οταν γύρισε στην Ελλάδα μιλούσαμε κάθε δέυτερη μέρα. Μετά κάθε τρίτη. Μετά καθε βδομάδα .Έπειτα στμάτησε κάθε επικοινωνία. Ούτε τηλέφωνα απαντούσε , ούτε sms  και  ούτε email. Ημουν συντετρημένη. Ηλπιζα ότι θα με έπαιρνε στην Ελλάδα μαζί του όταν θα μάθαινε ...ότι ήμουν έγκυος με το παιδί του! .Ημουν ράκος. Γύριζα και ακόμη γυρίζω σε αυτά τα πάρτυ οργίων κάθε βράδυ για να ξεχαστώ....".
H Jasmine B. σε τοπική εκδήλωση . 


Η κουβανή τελέιωσε λέγοντας : " Δυστύχως η υπομονή μου τελείωσε . Ο Μήτσος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Να αναγνωρίσει το παιδί και να παιξει το πατρικό του ρόλο. Το παιδί μου δεν θα μεγαλώσει σαν μπάσταρδο. Επίσης θα πρέπει να πληρώνει την διατροφή του παιδιού. 7000 ευρώ το μήνα.Αλλωστε τι έιναι 7000 ευρώ για τον Δημήτρη. Τίποτα.  Ειμαι δίκαιη νομίζω. Θέλω απλά τα έξοδα του παιδιού. Τα αναγκαία. Δεν ζητάω χρηματα για μένα. Εγω θα την βρώ την άκρη για τον εαυτό μου. Όλα για το παιδί.   Δεν διεκδικώ πολλά. Αλλωστε το κόστος ζωής εδώ στην Κούβα δεν είναι υψηλό. Τι να τα κάνω τα παραπάνω λεφτά; Με αυτή την κίνηση άλλωστε ( του να μην διεκδικήσει παραπάνω χρήματα) , θέλω να του δείξω ότι τον αγαπώ και απλά θέλω να είμαστε μαζί. Τίποτε άλλο. " 

Εως τώρα ο Καράμπελας δεν έχει κάνει επίσημες δηλώσεις , ενω σύμφωνα με κύκλους του παίχτη, " όλα αυτα είναι αηδίες. " Μάλιστα λέγεται ότι δεν ανησυχεί καθόλου , και με ένα τέστ DNA θα λήξει το θέμα.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την συνέχεια του σκανδάλου.

Ο κακός Berlingoalitis λεεί: 

" Ωραίο πράγμα ο έρωτας...Ειδικά οταν είναι με πολλούς. Ευγε Μήτσο...ψώνισες απο σβέρκο. Κοπέλα για σπίτι ......" 

Πηγή: El Nuevo Herald