Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Σ.ΜΠΑΛΤΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΙΡΕΣΗΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΑΩ TUPPERWARE. ΕΧΩ ΟΜΩΣ "ROOM OF PAIN".

Για όλους και για όλα μίλησε ο Σ.Μπαλτάς. Τα μαλλία
του, την αγωνιστική απραξία, το " Red room of pain"
και άλλα πολλά. 
Σε συνένετευξη του σε ξένο μέσο, ο Σωκράτης Μπαλτάς μίλησε για όλους και για όλα. Για την παρατεταμένη αποχή του απο τους αγωνιστικούς χώρους, τις κλίκες στην ομάδα, την Berlingoalitiki αντεπίθεση και την ιδέα της λαϊκης βάσης , τα θαυμαστά του μαλλιά απο τα οποία εχει βγάλει πολλά χρήματα καθώς και ποιοι ζηλέυουν την πλούσια κόμη του, για τις φήμες που τον θελουν μέλος θρησκευτικής οργάνωσης αλλα και για το μέλλον του στην ομάδα. Αναλυτικά:

Για την αγωνιστική του απραξία: " Λείπω καιρό τώρα από τους αγωνιστικούς χώρους και οι λόγοι είναι πολλοί. Σιγουρα δεν είμαι στην κατάσταση που θέλω, προσπαθώ όμως να επανελθώ σύντομα. Εχω ξεκινήσει προγραμμα ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης με βάρη και αεροβια ασκηση. Σύντομα θα είμαι στο επίπεδο που θέλω. Βέβαια, θεωρώ δεν είναι ο μόνος λόγος η κακή μου φυσική κατάσταση ο λόγος που δεν παίζω. Κάποιοι με σαμποτάρουν. Δεν θέλω να πω περισσότερα. "

Για τις κλίκες: " Γενικά όλοι τα παμε καλα στην ομάδα, δηλαδή δεν υπάρχουν τσακωμοί γενικότερα. Αλλά όπως όλες τις ομάδες υπάρχουν κλίικες, κακά τα ψέμματα. Υπάρχουν οι Τσικουροπαναριτηδες  και οι Ζητουνοβογιατζηδες. Θεωρώ πως δεν εντάσσομαι σε κάποια κλίκα, αλλά αν έπρεπε να διαλέξω, μάλλον τείνω πρός τους δευτερους. Για πολλούς και διαφόρους λόγους. Γενικά όμως, όλα καλα. "

Για την Berlingoalitiki αντεπίθεση: " Η λαϊκη βάση δεν είναι κατι καινούργιο , στην Ευρώπη τουλάχιστον. Στην Ελλάδα βέβαια , τα τελευταία χρόνια το είδαμε πρώτα στον Ολυμπιακό με τα μέλη των 60 ευρώ και έπειτα στον Παναθηναϊκο , με την Παναθηναϊκη συμμαχία σε πιο ολοκληρωμενη μορφή. Απέτυχαν και οι δύο. Έιμαι διστακτικός σε οτι αφορα το συκεκριμένο εγχείρημα καθώς αν κρίνουμε απο τις άλλες δυο ομάδες , είναι δύσκολο να πετύχει κάτι τετοιο. Βεβαια , το μόνο που μου αφήνει καποιες ελπίδες επιτυχίας , είναι η δυναμική της ομάδας μας και το ότι είναι η ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κακά τα ψέμματα, αλλο Παναθηνϊκος, άλλο Ολυμπιακός και αλλο Berlingoal. Ο κόσμος της Berlingoal είναι διαψασμένος και παθιασμένος με την ομάδα . Ισως και να ανταποκριθόυν στο κάλεσμα του Στογίαννου και Ζαβόλα.

Για τον χαρακτηρισμό " κηφηνες" : Νομίζω αυτη η κουβέντα ήταν τουλάχιστον ατυχής. Λαϊκισμός θα έλεγα. Εμείς στους οποίους αναφέρθηκαν οι κκ Στογιάννος και Ζαβόλας ( Παναρίτης, Τσικουρας,  Βογιατζής, Μπάλτας) έιμαστε εδω χρόνια και δίνουμε το είναι μας για την ομάδα. Κηφήνες απο που και εως πού; Δεν είχαμε προτάσεις απο το εξωτερικό ; Σαφώς και είχαμε. Αλλά προτιμήσαμε να μείνουμε εδω. Να παλέψουμε . Οχι σαν άλλους που στην πρώτη ενόχληση ξένης ομάδας τα μαζέψανε και φύγανε..... Αν πάντως μας θέλουν τελικά, θα μείνουμε εδω και θα παλέψουμε οπως κάνουμε τόσα χρόνια. Αν όχι, θα δεχτούμε μία απο τις δεκάδες άλλες προτάσεις που έχουμε και όλα καλά. 

Για τα μαλλιά του: Δόξα τω Θεω , έχω πολυ ωραία μαλλιά. Θα μπορουσα να ζω απο τα λεφτά που βγάζω απο διαφημήσεις σαμπουάν, λάκ, μάσκες μαλλιών και προίοντα περιποίσης γενικότερα. Τα έχω ασφαλίσει τα μαλλία μου σε μεγάλη εταιρέια ασφαλισεων του εξωτερικόυ. Όπως η Τζένιφερ Λοπεζ τα όπισθια της. Έιναι το ατόυ μου, και τα προσέχω πάρα πολύ. Άπειρες φορές ας πούμε έχουν ματίασει τα μαλλιά μου. Δυο φορές τα έχω πάει για αγιασμό. Τρέις με τεσσερεις φορές την εβδομάδα μου τα ξεματίαζει μία θεία μου. Θελούν πολυ δουλεία για να είναι τέλεια όπως τα βλεπεις. Όχι μονο άπειρα προιόντα περιποίησης αλλα και αγάπη, θετική ενέργεια και την συνδρομή της εκκλησίας.
Δυστυχώς όμως επηρεάζουν την θέση μου στην ομάδα. Πολλοί συμπαίχτες μου με ζηλέυουν επειδή τα μαλλιά μου είναι τοσο τέλεια και θεωρω μου βάζουν "τρικλοποδιές". Παιδιά ας πούμε που έχουν πολυ κατσαρό μαλλί και δεν στρώνει με τίποτα , άλλοι που έχουν υποψία καράφλας και άλλοι που απλά ζηλέυον την τελειότητα των δικών μου μαλλιών. Είναι κρίμα πάντως . Δεν έχει σχέση το ποδόσφαιρο με το μαλλί και θα πρέπει να το καταλάβουν αυτο. Δεν θα ήθελα να πω άλλα για αυτό το θέμα....

Η επίμαχη φωτογραφία. Είναι η δεν είναι μάρτυτας
του Ιαχωβά και πωλητής tupper 
Για το άν είναι μάρτυρας του Ιαχωβά : Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτη την ιστορία μία και καλή. Ομολογώ πώς διάβασα και εγώ το άρθρο σε γνωστή κουτσομπολιστική ιστιοσελίδα, πώς έχω σταματήσει το ποδοσφαιρό για να αφοσιοθώ στην διδαχή της εκκλησίας των μαρτύρων του Ιεχωβά. Όλα αυτά επειδή κυκλοφορώ με κουστούμι και αθλητική τσάντα. Οπως δηλαδή οι Ιεχωβάδες.Και όλα αυτά από μία φωτογραφία μου που κυκλοφόρησε στο Ιντερνετ. Δηλαδή έλεος. Και όχι. Ουτε είμαι πωλητής tupperware  όπως έχει επίσης γραφτεί. Απαγορέυεται δηλαδή να κυκλοφορεί κάποιος με κουστούμι και αθλητική τσάντα ; Ειλικρινά με ενοχλούν αφάνταστα αυτά που γράφονται. 

Σε αυτό βέβαια το σημείο χτυπά το κινητό του τηλέφωνο και αποκαλεί  τον συνομιλητή του " Αδερφό Ιάκωβο"....

Για το τι έχει μέσα η επίμαχη τσάντα: Δε νομίζω σας αφορά. 

Την δέυτερη φορά που χτυπά το κινητό του, ο Μπαλτάς κλέινει ραντεβού για " επίδειξη πλαστικών συκευών " την ερχόμενη Δευτέρα στις 10:30.
Με την πώληση σκευών tupperware θέλουν να μπλέξουν
οι κακές γλώσσες τον Σ.Μπαλτά. 

Για τις φήμες που ήθελαν να έχει σχέση με τον Μπιτσίνη: Αλλες αηδίες και αυτές. Εγώ σχέση με τον Θανάση; Λοιπόν ας κάνουμε το εξής. Προσκαλώ όποια ευπαρουσιαστή γυναίκα πιστέυει αυτές τις ηλιθιότητες , να έρθει σπίτι μου και να επισκευτεί το " Room of pain" που έχω φτιάξει ανάλογο με αυτό του Christian Grey από τις "πενήντα αποχρώσεις του γκρί ( Fifty shades of grey)". Ας έρθουν δύο-δύο και τρείς - τρείς. Κανένα πρόβλημα. Ας φροντίσουν όμως να πάρουν δύο μέρες άδεια από την δουλεία .....Γιατί θα τις λιώσω στον .....έρωτα..... Μετα ας μιλήσουμε περί σχέσης με τον Μπιτσινάκο και άλλα χαζά...

O κακός Berlingoalitis λεει : 

" Ιαχωβάς  σαδομαχιστής πωλητής tupperware με τρομερά μαλλιά μου καλεί γνυαίκες σπίτι του 2-2 και 3-3 ......Ωραίος τύπος αυτός ο Μπαλτάς....."


To " Red room of pain" του Σ.Μπαλτά. Όπως μπάινεις στο σπίτι,
κάνεις δεξιά και βρίσκεις το διάδρομο. Όλο ευθεία στο τέλος του διαδρόμου
θα το βρείτε. Αριθμούς προταεραιότητας θα βρείτε στο σαλόνι.  

Πηγή : skysports.com


Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ: ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ


Μάρκος Τσίκουρας. 30 ετών. Του αρέσει
να βγαίνει, τα αυτοκίνητα και οι γυναίκες. 

Προϊόντα της φαντασίας των δημοσιογράφων είναι πολλές φορές τα όσα άσχημα γράφονται για τον ίδιο στον Τύπο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μάρκος Τσίκουρας.

Ο μεσοαμυντικός της Berlingoal τόνισε ότι είναι ένα απλό παιδί, που απλά έχει αδυναμία στις γυναίκες και στα γρήγορα αυτοκίνητα. Επιπλέον εμφανίστηκε χαρούμενος που έχει μείνει στην ομάδα τόσα χρόνια, παρ'ότι θα μπορούσε να είχε δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. 

«Είμαι ένα απλό καθημερινό παιδί, που απλά έχω αδυναμία στις γυναίκες και στα γρήγορα αυτοκίνητα. Καί επίσης μου αρέσει να βγαίνω. Πολύ . Μπαράκια, Ταβερνάκια. Μου αρέσει το εξώ ρε παιδί μου. 
Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως από πού προκύπτουν πολλές φορές όλα αυτά τα άσχημα που μου καταλογίζουν. Κάποια μπορεί να ισχύουν, αλλά τα περισσότερα προέρχονται από την φαντασία των δημοσιογράφων και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο θα πρέπει να τα γράφουν όλα αυτά.  Κάθε φορά που τα λένε όλα αυτά ο κόσμος τα πιστεύει και νομίζει ότι είναι η αλήθεια», ήταν αρχικά τα λόγια του, αφού στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για άστατη ζωή, βραδινές εξόδους, εναλλαγή ερωτικών συντρόφων με αφύσικο ρυθμό και κατανάλωση τεράστιου ποσού μπύρας και σουβλάκια. Στην συνέχεια είπε " "Μου αρέσουν όπως είπα πρίν, οι γυναίκες, πιστεύω πως αυτό είναι φυσιολογικό. Μετά τα αυτοκίνητα, μου αρέσουν τα γρήγορα αμάξια, δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό.

Αδυναμία στο γυναικείο φύλο έρεται να έχει
ο βραχύσωμος μεσοαμυντικός Μάρκος Τσίκουρας.
Κάποια πράγματα έχουν συμβεί στη ζωή μου, κάποια πράγματα συνέβησαν δυστυχώς και έφτασαν αμέσως στις εφημερίδες.  Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο σε μένα που να μπορεί να κάνει τον κόσμο να με θεωρεί είτε κακό είτε τρελό. Είμαι ένας κανονικός τύπος."


 Στη συνέχεια ο Τσίκουρας μίλησε για την Berlingoal, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα τόσα χρόνια . Εδώ είναι όλοι μου οι φίλοι, η οικογένειά μου και είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Είχα την ευκαιρία να παίξω στο εξωτερικό , αλλά έμεινα στην Ελλάδα και δεν μετανιώνω για αυτό. » είπε αρχικά ο Τσίκουρας . Κλείνοντας ανέφερε " Αν ξανα παρουσιαστεί κάποια πρόταση από το εξωτερικό , θα την εξετάσω. Όχι ότι καίγομαι , αλλά για το κάτι διαφορετικό ρε παιδί μου......"

Ο κακός Berlingoalitis λεεί: 

" Αν αναρωτιέστε γιατί σέρνεται ο Τσίκουρας, ιδόυ κύριοι. Ομολογεί χωρίς ξύλο...."



Πηγή: CNN.com

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ : ΕΦΥΓΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ


Καιρο θα κάνουμε να δούμε τον Παπαδάκη
με την μπορντογαλάζια και το "Ουτς 11" στην
πλάτη σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Μιχάλης Παπαδάκης είναι ήδη στην Γερμανία σχεδόν ένα χρόνο, με τον 'Ελληνα μέσο να δηλώνει πώς μετα από πολλά χρόνια παρουσίας, ηταν η κατάλληλη στιγμή να αποχωρήσει απο την Berlingoal.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Tuttosport, ο Παπδάκης τόνισε:

" Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο Μόναχο. Υπάρχουν πολλοί παίχτες εδω τους οποίους συνάντησα στο Euro 2012 όπου δυστυχώς πήγα σαν επισκέπτης....Αλλα τι να πείς......Αυτη είναι μία μεγάλη συζήτηση....Να ζήσει το κλειστό λόπμυ της ΕΠΟ...." αφήνοντας αιχμές για τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ελλάδος Φερνάντο Σάντος για το περασμένο Euro, καθώς  θεωρεί ότι ο ίδιος και πολλοί πρώην συμπαίχτες του άξιζαν μια θέση στην τότε Εθνική ομάδα.

Αναφερόμενος σε μη συμμετοχή του στις τελευατίες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γερμανικής ομάδαςλόγω μικροτραυματισμών είπε:

" Η τωρινή μου ομάδα είναι σπουδαία και το γεγονός πως βρίσκομαι εδώ για την ενισχύσω είναι θετικό για το ανάστημα της. Απο πλευρά φυσικής κατάστασης νιώθω καλά, καθώς έκανα επιπλέον προπονήσεις και είμαι πλέον στην διάθεση του προπονητή. Πιστέυω πως πέρυσι που έφυγα από την Ελλάδα ηταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα να φύγω από την Berlingoal. Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στην Γερμανία . Το γερμανικό πρωτάθλημα έχει αναπτυχθεί πολυ τα τελευατία χρόνια και υπάρχουν πολλά μεγάλα ονόματα που επέλεξαν να αγωνιστούν σε αυτό. Είδαμε και πρίν λίγες ημέρες την Ντορντμουντ και την Μπάγερν Μονάχουν να διασύρουν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, σε ένα κρσέντο επιθετικού και ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου. Total Football που λένε. Είναι σε άνοδο το γερμανικό ποδοσφαιρο.Έτσι , ενώ είχα και άλλες προσφορές από άλλες χώρες όπως Αγγλία και Ισπανία  προτίμησα το Μόναχο και δεν μετανιώνω ουτε στιγμή"
Αιχμές για τις επιλογές του Φερνάντο Σάντος για την
σποστολή της Εθνικής στο Euro 2012, άφησε ο πρώην
παίχτης της Berlingoal, Μ. Παπαδάκης


Κλείνωντας ρωτήθηκε τι του λείπει περισσότερο από την Ελλάδα με τον ίδιο να απαντά:

" Ε τίποτα ρε.......Οι φίλοι μου, η οικογένεια μου και οι στιγμές χαλάρωσης στην Γλυφάδα....."

Ενω σχετικά με την λήξη του δανεισμού του σε λίγο καιρό στην Γερμανική ομάδα, ρωτήθηκε εαν υπάρχει περίπτωση να φύγει απο το Μονάχο για την επιστρέψει στην αγαπημένη του Γλυφάδα και την Berlingoal, με τον ίδιο να απαντά: 

"......(πάυση)....Ναι ναι ναι......να γυρίσω Ελλάδα;;;  Ε , Όχι ρε οχι οχι οχι με τίποτα.....Θέλω να μείνω στο εξωτεικό. Είτε αυτό είναι στο Μόναχο η κάποια άλλη Γερμανική πόλη όπως το Βερολίνο για παράδειγμα. Δεν θα είχα πρόβλημα να πάω και αλλού στην Ευρώπη η γιατί οχι και Αυστραλία η Αμερική, όπως ο Ντελ Πιέρο και ο Μπέκαμ κάνανε αντίστοιχα....." αφήνωντας τον δημοσιογράγο με την απορία του αν όντως έλεγε η αλήθεια η απλά προσπαθούσε να κρύψει μια μεγάλη επιστροφή στην Ελλάδα και την Berlingoal, που παραλίγο να αποκαλύψει με τα μπερδεμένα λεγόμενα του.....Είδομεν....


Τον δρόμο που χάραξαν οι Μπέκαμ -Ντελ Πιέρο προς Αμερική
και Αυστραλία αντίστοιχα ίσως ακολουθήσει στο μέλλον ο Παπαδάκης
σύμφωνα με το λεγόμενα του.
Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Δε ξερώ για σας, εγώ πάντως μπερδέυτηκα.......Ναί η όχι χριστιανέ μου;;;;."


Πηγή : Tuttosport.it

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ......ΠΡΟΕΔΡΕ.."

Βασίλης Στογίαννος. 30 ετών. Σήμερα έχει γενέθλια.
Κάποια μέρα θέλει να γίνει πρόεδρος της Berlingoal. 
Τα 30 του χρόνια κλείνει ο Βασίλειος Στογιάννος σήμερα 12/6/2013 , και το πρώτο τηλεφώνημα που έλαβε ήταν από τον στενό του φίλο και συνιδρυτή ης Berlingoalitikis αντεπίθεσης, Λουκιανό Ζαβόλα ο οποίος όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μένει μόνιμα στο Βερολίνο. . Χαρακτηριστική και γεμάτη νόημα ήταν η ευχή του καθώς του ευχήθηκε  ......" Χρόνια πολλά .....Πρόεδρε" , δηλώνοντας έτσι την σιγουριά του για το εγχείρημα των δύο ανδρών να πάρουν την ομάδα στα χέρια τους , με το σωματαείο λαϊκης βάσης, αλλά και δίνοντας και ένα στοιχείο για τι ρόλο θα αναλάβει ο Στογιάννος αν τελικά , τα καταφέρουν.....

Εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός , ότι ένας πάιχτης της ομάδας , πήρε τον Στογιάννο να του ευχηθεί σε πολύ θερμό κλίμα,  δηλώνοντας ότι : " Αν χρειαστείτε κάτι στην προσπάθεια που κάνετε , εγώ είμαι εδώ. " Ποίος είναι αυτός;;;;;  Θα το μάθετε σε αποκλειστηκότητα , μόνο από το Berlingoal.blogspot.com

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε , ότι αντί για τα συνηθισμένα (βάσει εθίμου) γλυκά, ο Στογιάννος κέρασε τυς δημοσιογράφους που ασχολούνται με την Berlingoal , Ιpad mini, ενώ στους πάιχτες της ομάδες θα στείλει εντός των ημερών Apple Ιpad 32gb, θέλοντας έτσι να κερδίσει τις εντυπώσεις......

Αντί για γλυκά .......Ipad κερνάει ο Στογιάννος. 


Ο κακός Berlingoalitis λεει :

" Μην ρωτάτε αν έλαβα Ipad....Τα ευκόλως εννούμενα παραλέιπονται....Μάλλον το ρεπορτάζ για το ποιός είναι ο Στογίαννος, με έβγαλε εκτός λίστας......."




Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ - ΖΑΒΟΛΑΣ : WHO IS WHO.ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ


Στογιάννος-Ζαβόλας: Στην Νίκαια, Γαλλία living the big life, ενώ
καταστρώνουν τα πλάνα τους για την Berlingoalitiki αντεπίθεση.
Μέχρι να δοθεί η συνέντευξη τύπου των δύο, εμείς είπαμε να θυμηθούμε αλλά και να σας παρουσιάσουμε , νέα στοιχεία και γεγονότα για τους δύο φερόμενους ως " επενδυτές του λαού και του μέλλοντος της ομάδος " , Βασίλειου Στογιάννου και Λουκιανού Ζαβόλα.  Τους αποκρυπτογράφουμε λοιπόν και σας τους παρουσιάζουμε στο πιάτο σας.....:

Βασίλειος Στογιάννος : Γεννημένος στην Αθήνα στις 12 Ιουνίου 1983. Πληροφορίες για την δράση του στο χώρο του ποδοσφαίρου θα βρείτε εδω.

Μεγάλωσε στην Γλυφάδα, Αττικής, όπου αποφοίτησε από το 4ο λύκειο Γλυφάδας και έπειτα ώς φοιτητης αποφίτησε από το Πολυτεχνείο από το τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστήμων. Εκανε μεταπτυχιακό στην Αγγλία και αργότερα ασχολήθηκε με τον χώρο της ναυτιλίας.

Φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, δέχτηκε πιέσεις να ασχοληθεί και παλαιότερα  με το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα με τα διοικητικά του Ολυμπίακου την εποχή της αλλαγής ιδιοκτησίας της ομάδας, όταν και του προτάθηκε ο ρόλος του αντιπροέδρου. Τα μπλεξίματα του ωστόσο με την διακίοσυνη, του απογόρευσαν κάτι τέτοιο.
Β. Στογιαννός: Με "αλχημείες" θέλει να πάρει την Berlingoal.

Η αρρώστια του για το φαγητό αλλα και το εφηβικό του χιούμορ, των οδηγούν σε αστειότητες και μπλεξίματα με τον νόμο, καθώς μετά από στοιχήματα με φίλους του, προσπάθησε και κατάφερε να κλειδωθεί 3 φορές (!) σε σούπερμάρκετ μετά το κλείσιμο, όπου επιδόθηκε σε ακολασίες τρώγοντας αλλαντικά , τυριά,σοκολάτες, παγωτά, ψήνοντας εντός σούπερ μάρκετ μπριζόλες , κάνοντας βόλτες στους διαδρόμους με ποδήλατο και τελικά κοιμώμενος στα κρεββάτια που διαφημίζουν σεντόνια και παπλώματα, όπου συνελήφθη σε κωματώδη κατάσταση και τις 3 φορές απο τις  αστυνομικές αρχές. Έκκρεμούν  2 μηνύσεις εις βάρος του για το συγκεκριμένο θέμα.

Μήνυση έχει και από  φιλοζωική οργάνωση Βορείου Ελλάδος καθώς σε επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη, φέρεται να πάτησε και να καβάλησε κοιμώμενο σκύλο πέφτωντας πάνω του και στην συνέχεια κάτω, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών. Ο ίδιος λεεί πως όλα έγιναν κατά λάθος , και ήταν όλα μία παρεξήγηση, καθώς ο ίδιος έσπευσε να ζητήσει συγνώμη στο σκυλί και να τον ρωτήσει αν είναι καλά.

Ταξίδι Στογιάννου για σκι στις Γαλλικές Αλπεις .
Παρέα με γόνους
γνωστών και ζάμπλουτων οικογενειών. Μεταξύ
αυτών και γόνοι βασιλικής οικογένειας ( με αλλοιωμένα
χαρακτηριστικά.)
Τρεχάματα με την διακαιωσύνη δεν έχει μόνο εντός Ελλάδος καθώς, εκκρεμεί και υπόθεση απόπειρας ξυλοδαρμού, ρώσου μαφιόζου στο Μονακό. Σύμφωνα με πλροφορίες , ο Στογίαννος , κατα την επίσκεψη του στο καζίνο του Πριγκιπάτου, σταμάτησε μία παρτίδα ρουλέτας καθώς θεώρησε ότι ο Ρώσος με το κόκκινο κουστούμι του έκλεψε τα κέρδη των 15 ευρώ. Ακολόυθησαν προπυλακισμοί, πυροβολισμοί( πληροφορίες λένε ότι πρώτα ο Στογίανοος τράβηξε όπλο) και σύρραξη, με τον κόσμο , να σπέυδει έντρομος πρός την έξοδο. Μήνυση κατέθεσε και ο Ρώσος όσο και η διοίκηση του καζίνου.

Λατρέυει την μεγάλη ζωή. Γυναίκες , λεφτά, ταξίδια. Δωστε του καλοκαίρι και πάρτε του την ψυχή .Βεβαίως τα καταφέρνει εξίσου καλά το χειμώνα, μιάς και δεν χάνει ευκαιρία να κάνει σκι. . Ακριβά εστιατόρια, ποτά και ταξίδια. Πολλά ταξίδια. Λατρέυει τα ελληνικά νησιά.
Γεννημένος ωστόσο.... γκαφατζής. Σε ταξίδι του στην Κεφαλλονιά , μπαίνοντας στο αυτοκίνητο του, ακούμησε στην οροφή το τσαντάκι του που περιείχε κλειδία σπιτιών σε Καλαμάτα, Γλυφάδα , Ζάκυνθο, Μονακό, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, κινητά και ένα ποσό κοντά στις 70.000 ευρώ, προυπολογισμό για το Σαββατοκύριακο στο νησί. Οπως καταλαβαίνετε , το τσαντάκι έμεινε στην οροφή του αυτοκινήτου, ακόμα και όταν ξεκίνησε ο Στογιάννος, κάνοντας εν τέλει " φτερά".

Η σύχνη παρόυσια του Στογιαννού στο Πιάτσα Καλαμάκι δεν
δικαιολογείται μόνο .....για το καλό του Ντάκο.... 
Τεχνοκράτης και άριστος γνώστης του Cost Cutting, δύσκολα πείθεται και δεν εμπιστέυεται . Σκληρός διαπραγματευτής και πνέυμα αντιλογίας, είτε λατρέυεται από ανθρώους είτε τον μισούν παράφορα.

Φήμες θέλουν να είναι ο μυστικός ιδιοκτήτης του γνωστού σουβλατζίδικου της Γλυφάδας ,Πιάτσα Καλαμάκι και Πίατσα Τυλιχτό καθώς οι συχνές του παρουσίες εκεί μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι,  ενώ φέρεται να είναι μέτοχος στο Souk και πολλά ακόμη εστιατόρια.

Λουκιανός Ζαβόλας :Γεννημένος στην Αθήνα στις 10 Μαϊου του 1983. Πληροφορίες για τις ποδοσφαιρικές του εμπειρίες, εδώ

Μεγάλωσε στην Γλυφάδα, Αττικής, όπου αποφοίτησε από το 4ο λύκειο Γλυφάδας και έπειτα ώς φοιτητης αποφίτησε από το Πανεπιστήμιο Nottingham ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Εκανε μεταπτυχιακό στην Edinburgh της Σκωτίας πάνω σε εναλλακτικές πηγές ενέργειας και αργότερα ξεκίνησε την συλλογή εμπειριών ζωής ταξιδέυοντας και σε διάφορα μέρη όπως το Brisbane, Αυστραλίας, Ντουμπαϊ, Βρυξέλλες, Ολλανδία και Βερολίνο όπου τελικά θα βρεί την Ιθάκη του και θα μείνει μέχρι και σήμερα.
Αλλη μία βραδιά " Hangover " ξεκινά..
Ενα απλό Σαββατόβραδο για τον Ζαβόλα. 

" Για να φτάσει κανείς στην κορυφή, θα πρέπει να σκαρφαλώσει εκεί με την αξία του , παρα τις όποιες αντίξοες συνθήκες...." είχε πεί σε διεθνές forum για αναπτυξη επιχειρήσεων στην παγκόσμια οικονομική κρίση, που έγινε το 2012 στο Johanesberg της Νότιας Αφρικής , και ζεί σύμφωνα με αυτόν το κανόνα. Μεγαλοστέλεχος με παχυλό μισθό και μπόνους που θα ζήλευαν και τα Golden boys της Goldman Sachs. Σύμφωνα με πολλούς είναι ο επόμενως Βγενόπουλος. Έχει άριστες σχέσεις με την 'Ανγκελα Μέρκελ και τον Βολφγκανκ Σοίμπλε, ενω πυκνά συχνά πίνει τα ουισκάκια του με του Φιλίπ Ρόεσλερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, λειτουργεί και ως εξωτερικός συνεργάτης του ΔΝΤ , ενώ στις περιπτώσεις Ελλάδας και Κύπρου , έπιαξε κομβικό ρόλο στις διαπραγματέυσεις.

Λάτρης του γυναικείου φύλλου, με πολλές συμμετοχές στο παλμαρε του σε διεθνή ρωμαϊκα όργια, δεν έχει ξεφύγει και αυτός τα μπλεξίματα με τον νόμο. Μεθυσμένες βραδιές που καταλήγουν σε καυγάδες, σέξ σε δημόσιους χώρους με πάνω από μια σύντροφο,  υπερβολική ταχύτητα με το ποδήλατο του ( ποτέ δεν τον εντυπωσίαζαν τα ακριβά αυτοκίνητα) στην Ολλανδία όπου έφυγε κυνηγημένος από την διακιοσύνη , καθώς και μία μήνυση που εκκρεμεί εις βάρος του καθώς θεωρήθηκε ηθικός αυτουργός στην υπόθεση " κλείδωμα του Στογιαννου σε σούπερ μάρκετ μετα το κλείσιμο". Παρών βεβαιώς ήταν και στον σαματά που δημιουργήθηκε στο καζίνο του Μονακό, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ξεκίνησε τον καβγά χτυπώντας τον "μπράβο" του ρώσου μαφιόζου και έπειτα δαγκώνοντας το αυτί του υπευθύνου ασφάλειας του καζίνου, ενω είχε πηδήξει πάνω στην πλάτη του. Και εκεί φυσικά εκκρεμεί άλλη μια μηνυτήρια αναφορά.

 Διοργανώει κάθε χρόνο μεγάλο πάρτυ στην βίλα του στην Γλυφάδα , συνήθως τον Οκτώβριο με καλεσμένη όλη την κοσμική Αθήνα, και όπως είναι απολύτως λογικό, γνωρίζει τεράστια επιτυχία, καθώς είναι το πιο πολυαναμενόμενο πάρτυ της χρονιάς.

Η πρώτη εντύπωση που σου δίνει βέβαια , είναι αυτή ενός ήσυχου ανθρώπου , πράου, λιγομίλητου και μυστηριώδη. Συζητώντας λίγο μαζί του , σου φαίνεται ότι έχει μπλαζέ ύφος και δεν μπορείς να καταλάβεις αν σε ειρωνέυεται η όχι , ακόμη και αν σου λεεί μια απλή " Καλημέρα". 'Οπως έχει δηλώσει ο ίδιος , όταν είδε την ταινία Hangover , βρήκε πολλές ομοιότητες με την δική του ζωή.
Ενα Σαββατόβραδο του Ζαβόλα....Μία ολόκληρη ταινία....
The Hangover......

" Βλέποντας την ταινία , είδα πολλές ομοιότητες με την ζωή μου, αλλά και του φίλου μου , του Βασίλη  ( Στογιάννου). Ενω φαίνομαστε ήρεμοι και πολύ low profile, κρύβουμε μέσα μας έναν δάιμονα όπως ακριβώς ο Phil, Stu και ο Alan. Μονή διαφορά με την ταινία είναι ότι για μένα όλη αυτή η υπόθεση ( της ταινίας ) είναι ένα συνηθισμένο Σαββατόβραδο..." είπε χωρίς ίχνος γέλιου και τελείως ανέκφραστος ο Ζαβόλας.

Οι εκάστοτε ιδιοκτήτες του διαμερισμάτων του, ( ουδέποτε του άρεσε η ίδεα της δέσμευσης χρημάτων σε ένα σπίτι) έχουν να το λένε για την Κυριακή μεσημέρι του "party animal" Ζαβόλα.

Hans Sammer (πρώην σπιτονυκοκύρης Ζαβόλα): " Η κόλαση του Σαββατόβραδου, με φωνές , ουρλιαχτά , δυνατη μουσική και αντικείμενα να σπάνε διαδεχόταν... η Κυριακή μεσημέρι. Σφυριά να χτπάνε, κομπρεσέρ κτλ. Ο γκρέμιζε ο Ζαβόλας Σάββατο βράδυ, Κυραική το έχτιζε. Είναι σαν αυτό το ελληνικό παραμύθι " Το Γιοφύρι της'Αρτας...". Πραγματι πολύ περίεργος τύπος ο Ζαβόλας."

Αυτά είναι λοιπόν λίγα στοιχεία για τους ανθρώπους που επιθυμούν να αναλάβουν τις τύχες τις ομάδας μας με τα λεφτά του κόσμου. Εν αναμονή λοιπόν της συνέντευξής τύπου των δύο ανδρών....




" 'Οτι Σαββατόβραδο γκρέμιζε, την Κυριακή το ξαναέχτιζε...". Κυριακή μεσημέρι και ο εκκεντρικός Ζαβόλας προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμάζευτα της προηγούμενης βραδιάς. Φωτο δεξιά. 








Καζίνο Μονακό: Λίγο πρίν κάνουν άνω κάτω όλο τα καζίνο για 15ευρώ
και έρθουν στα χέρια με Ρώσο μαφιόζο....



Ο κακός Berlingoalitis λεεί:

" Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν πάρουν ετούτοι εδώ την ομάδα.... Μεθυσμένη όλη η ομάδα θα ξυπνάει στα αποδυτήρια βλέποντας τα όλα λαμπόγυαλο , με έναν τίγρη στα ντούς, ένα μωρό στο τραπέζι για μασάζ , μία μαϊμου να τρέχει γύρω γύρω ...... Ε ρε τί έχουν να δούν τα μάτια μάς......." 

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

LONDOS CAFE RESTAURANT. ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΩΡΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Λόντος Restaurant  - Cafe bar.  Αποστόλου Πάυλου 33, Θησείο. Για υπέροχες στιγμές.
Σε έναν νέο και υπέροχα ανακαινισμένο χώρο με minimal design , ελάτε να απολάυσετε το φαγητό σας από το νέο μενού , το δροσερό σας cocktail και το λαχταριστό γλυκό σας, με την εκπλητική θέα της Ακρόπολης που κόβει την ανάσα.

Με την εμπειρία 33 χρόνων να τους καθοδηγεί στην νέα εποχή, το εστιατόριο - καφέ Λόντος σέβεται τον πελάτη και υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία γαστρονομικής απόλαυσης με καταπληκτικό σέρβις , δίπλα από το αιώνιο σύμβολο του ελληνισμού, την Ακρόπολη.

Δεν θα σας προτείνουμε κάποιο ιδιαίτερο πιάτο, καθώς όλα είναι υπέροχα και η ποικιλία τεράστια, αλλά θα σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα ένα κρύο Mojito, που από την Ακρόπολη θα σας ταξιδέψει στην Αβάνα με μία γουλιά.

Κάντε like στο Facebook και δείτε την ιστιοδελίδα του μαγαζιού όπου θα βρείτε κάθε πληροφορία που σας ενδιαφέρει.

Και το καλύτερο απ'όλα ;; Εκεί θα βρείτε τον δικό μας Περικλή Λόντο ο οποίος θα σας υποδεχθεί πάντα με χαμόγελο και διάθεση να σας εξυπηρετήσει.

Εξτρα μπόνους: Όλο και κάποιο αστέρι της Berlingoal θα πετύχετε εκεί. Είτε είναι ο Μπαλτάς που παίρνει το βραδινό του, είτε ο Παναρίτης πίνει το Mojito του, είτε ο Τσίκουρας  πίνει την μπύρα του η ο Βογιατζής τρώει την βάφλα του. Μην διστάσετε να τους πλησιάσετε , ζητήστε ένα αυτόγραφο και πιάσετε συζήτηση μαζί τους. Θα καταλάβετε ότι οι superstars της ομάδας είναι απλά και ευχάριστα παιδιά!

Η Berlingoal FC λοιπόν σας προτείνει ανεπιφύλακτα το Londos Restaurant.

Στοιχεία επικοινωνίας :

Αποστόλου Παύλου 35 Θησείο
Αθήνα, Ελλάδα
τηλ. : +30 210 3463844
info@lontosrestaurant.gr

Χάρτης εδώ.



Londos Cafe - Restaurant ... Με θέα που κόβει την ανάσα.....



Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ: ΕΧΩ PORSCHE ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ

Ο Δημήτρης Καράμπελας κατά την διάρκεια
της συνεντευξής του , στον Αστέρα Βουλιαγμένης. 
Τις καλύτερες μέρες της ζωής και της καρίερας του απολαμβάνει ο πρώην παίχτης της Berlingoal , Δημήτρης Καράμπελας, τον οποίο βρήκαμε στον Αστέρα Βουλιαγμένης κατά την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα, παρέα με τον καλό του φίλο, Mαρκο Τσίκουρα. " Να απολαμβάνει τα πράγματα που πραγματικά αξίζουν στην ζωή...." 

 Ο " Lino" που συμπληρώνει σχεδόν δυο χρόνια από τότε που έφυγε από την Ελλάδα και έκανε το αμφιλεγόμενο" μεγάλο βήμα" στην καρίερα του ,καθώς απέρριψε προτάσεις από την Αγγλία κυρίως ώστε να πάει σε ενα πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικότητας , όπως λεει.

Ακολουθούν οι αναλυτικές του δηλώσεις:

Για το μεγάλο βήμα στην καρίερα του :

" Πάνε σχεδόν δύο χρόνια από τότε που έφυγα από την Ελλάδα και την Berlingoal   και δεν το έχω μετανιώσει. Αγαπούσα και ακόμα αγαπώ την Berlingoal  αλλά χρειαζόμουν μια αλλαγή. Δεν είχα πλέον κίνητρο. Ειχα προτάσεις απο Αγγλία αλλά εχω πάιξει και έχω ζήσει εκεί ήδη και για αυτό όταν ήρθε η πρόταση από Ελβετία, δεν το σκέφτηκα δέυτερη φορά. Είπα απευθείας το νέα. Ηθελα ρε παιδί μου το ....πως το λένε....new challenge...."

Για την ζωή του στην Ελβετία :

Ελευθερία "Ερη " Δημητράκου. 29 ετών. Λείπει
λίγο στον Δημήτρη Καράμπελα.  
" Κοίτα να δείς φίλε μου , περνάω πολύ καλά. Im living the life ! Στην αρχή , δεν λέω ήταν δύσκολα αλλά ποια αλλάγη δεν είναι δύσκολη; Εχω ένα ωραίο σπίτι, και μόλις αγοράσα μία Porsche Boxter. Θα μπορούσα να πάρω κάτι πιο ακριβό, μίας και τα χρήματα δεν με απασχολούν, αλλά δεν είναι το χαρακτήρα μου, είμαι πολύ low profile. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που κάνουν show off....που επιδεικνύονται ρε παιδί μου......"  τόνισε ο Καράμπελας ενω έπιαζε με το iphone του και κοίταζε την ώρα στο νέο του Rolex.

Για το τι του λείπει από Ελλάδα :

" Απο την Ελλάδα μου λείπει η νυχτερινή ζωή, οι μεσιμεριανοί καφέδες στην Γλυφάδα το γυμναστήριο που πήγαινα το gym tonic , λίγο η φίλη μου Έρη Δημητράκου και πάρα πολύ ο φίλος μου ο Νίκος Παναρίτης. Είναι φίλος, αδερφός, ξάδερφος, πατέρας , μάνα,  τα πάντα για μένα. Περνάω δύσκολα βράδια στην Γενέυη χωρίς αυτόν. Μακάρι κάποια στιγμη στο μέλλον να έρθει να μείνουμε παρέα στην Ελβετία.  Ο Νίκος με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Έρχομαι βέβαια στην Ελλάδα αρκετά συχνά και τους βλέπω όλους, και κάνω και τις εξόδους μου , όποτε κάτι ειναι και αυτό. Αλλά η ζωή χωρίς τον Νίκο είναι άχρωμη και ανιαρή. Τίποτα δεν θα μπεί ποτέ ανάμεσα μας..... Ούτε γυναίκες, ούτε τίποτα. Είναι ένα ξεχωριστό και μοναδικό κομμάτι της ζωής μου...." 


Νίκος Παναρίτης. 29 ετών. Λείπει πάρα μα πάρα
πολύ στον Δ. Καράμπελα.  


Για το τι κάνει στην ελευθερή του ώρα :

" Βολτάρω την αμαξάρα μου. Κάνει την οδήγηση απόλαυση. Είμαι σαν παιδάκι που μόλις πήρε το πρώτο του ποδήλατο. Και κάνει βόλτα πάνω κάτω το στενό του. Ετσι και εγώ. Κάνω βόλτες όλη την Γενέυη . Γύρω γύρω. Κατεβάζω την κουκούλα και βολτάρω με τις ώρες. Επίσης μου αρέσει να τρωω στο Sauan. Ενα ακριβό εστιατόριο σε στυλ Nobu. Εχει πολύ καλο sushi. Φυσικά πάω και στο γυμναστήριο μετά τις προπονήσεις ώστε να διατηρώ την μυικη  μάζα στο απoλλώνιο κορμί μου. Όλο αερόβιο και καθόλου βάρη δεν κάνει άλλωστε. Τέλος πάω τουλάχιστον μια φορά και για σπά. Συνήθως στο La Reserve Geneva Hotel and Spa. "



Για το εαν παρακολουθεί την πορεία της  Berlingoal :

"Παρακολουθώ ναι, αλλά όχι φανατικά. Ξέρω ότι δεν πάμε καλά τελευταία. Εντάξει , η ομάδα θέλει ανανέωση. Που πάς με τον 30αρη Τσίκουρα και Βογιατζή; Ο μέν Βογιατζής που είναι και ο Goaledor της ομάδας ας πουμε, βάζει γκολ λιγοτερο συχνά από οτι αλλάζω εγώ αυτοκίνητα!!!! Ο Χάρης ( Ζητούνης ) και ο Τεο ( Τζανουδάκης) καλοί είναι αλλά πόσο καιρό θα τραβήξουν και αυτοί ακόμη; Για τον μέν Παναρίτη τι να πώ; Είναι τιμή για την ομάδα που τον έχει στις τάξεις της.
Μιλάμε για παίχτη που αλλάζει τις ισσοροπίες σε ενα μάτς με μία του κίνηση. Εγω το έχω πεί στον Νίκο. Κακώς δεν έφυγε νωρίτερα για κάποια μεγάλη Ευρωπαικη ομάδα. Τεράστια μορφή και προσωπικότητα. Τι να πρωτο πεις για αυτόν; Για την σέντρα του; Την ντρίπλα του; Την ταχύτητα του; Αστα σου λέω μεγάλη παιχτούρα..." 



Βολτάρει ανελέητα ο Δ. Καράμπελας την νέα του Porsche. 
Για το ποιόν θεωρεί ως το μεγαλύτερο τερματοφύλακα αυτή τι στιγμή :

" Θα είναι unfair να πώ τον εαυτό μου , αν και το πιστέυω πραγματικά . Ας πούμε λοιπόν, βγάζοντας το εαυτό μου έξω από την εξίσωση, τον Κασίγιας και μετά τους Νόιερ και Μουφόν. Αλλα πραγματικά θεωρώ είμαι ένα σκαλοπάτι πάνω από αυτούς. Αντικειμενικά πάντα. I am the best without a doubt." 



Για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα :

" Είναι κρίμα να περνάει η Ελλάδα τέτοιες δύσκολες στιγμές. Βοηθάω και εγω όπως και όσο μπορώ. Ας πούμε κάθε καλοκαίρι να πάω στην Μύκονο και σε κάποιο άλλο νησί και αφήνω μεγάλο ποσό χρημάτων , κάνοντας τις διακοπές μου....."
To νέο " παιχνίδι " του Lino. 

Ενα μήνυμα για τους οπαδούς της Berlingoal:

" Μην στεναχωριέστε για την κρίση. Θα περάσει . Εως τότε, πάρτε μια Porsche, κάντε σκι και πηγαίνετα κάθε βδομάδα σε σπά. Η ζωή είναι ωραία. La vie est Belle φίλοι μου!!!!"









Ο κακός Berlingoalitis λεει:

" Αν ανοίξετε το λεξικό του Μπαμπινιώτη και κοιτάξτε την λέξη Ζωάρα θα δείτε μία τεράστια φωτογραφία του Καράμπελα δίπλα, είμαι σίγουρος....."

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ : ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΑ..ΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔ.......

Ο Βογιατζής κάλεσε Μαρκαντώνη και Παπαδόπουλο
μαζί ή ξεχωριστά να του κλ@σουν τα @ρχίδι@.
Εκτός εαυτού βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Βογιατζής την Κυριακή του Πάσχα μετά απο πλάκα που του έκανε ο Παπαδόπουλος και άλλοι συμπαίχτες του.

Μετά από ομαδική γραπτή συνομιλία περί ανέμων και υδάτων μεσω διαφόρων εφαρμογών για smartphone όπως το what's app όπου ο Βογιατζής άν και είχε πρόσβαση , δεν συμμετείχε, άρχισαν τα πειράγματα πρός το προσωπό του.
" Που είναι ο Βογιάς;  Γιατί δεν απαντάει;" ,
 " Του έπεσε βαρύ το αρνί", 
" Να σου κάτσει το αρνί αλήτη",
" Μας ξέχασε ο Κωτσος. Ούτε ένα χρόνια πολλά. Ένα Χριστός Ανέστη!"
" Aληταρά Κώτσο , τελέιωσες για μας!!!"
ήταν μόνο λίγα από τα πειράγματα που δέχθηκε ο ψηλόσωμος φόρ από μέλη της ομάδας. Που να φανταστούν όμως οι ανυποψίαστοι συμπαίχτες του, τι θα επακολουθούσε....

Μετά από λίγη ώρα , ο Παπαδόπουλος δεχθηκε ενα προσωπικό μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο, όπου ο Βογιατζής εμφανέστατα νευριασμένος, του υπέδειξε ότι δεν είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί τις ομαδικές συζητήσεις και να βλέπει πότε του" κ@...λώνει του κάθε μ@λακα να λεεί την μ@λακία του " όπως είπε χαρακτηριστικά, ο αποκαλούμενος Goaledor της ομάδος.  Θέλοντας να ελαφρύνει την κατάσταση ο Παπαδόπουλος με μία πλάκα , τόνισε στον Βογιατζή ότι δεν χρειαζεται να συμμετέχει σε καμία συζήτηση ενώ είναι διακοπές αλλά να προσέχει γιατι θα του " στείλει " τον Μαρκαντώνη " να του τις βρέξει ενα χεράκι"

Εκεί εξεράγει ο λυγνόσωμος επιθετικός , και αρχισε να απειλέι θεούς και δαίμονες. " Στείλε μου όποιον θές , και τον Μαρκαντώνη μόνο του , και άμα θές έλα και εσυ μαζί να μου κλ@σετε τα @ρχίδι@, παλιομ@λ@κες", αφήνωντας σοκαρισμένο τον Παπαδοπουλο ο οποίος δεν πίστευε αυτά που του έγραφε ο "Βόγιας" .
Χάρης Ζητούνης...Το καλύτερο παιδί.
Η " ψυχούλα " της Berlingoal.

Θέλοντας να διελευκάνουμε το τοπίο και να βρούμε τα αίτια της " έκρηξης" του Βογιατζή ταξιδέψαμε στο Κάτω Σαμικό του νομού Ηλείας,    όπου πέρασε τις άγιες ημέρες του Πάσχα, μαζί με τον Χάρη Ζητούνη και τις συντρόφους τους.  Ρωτήσαμε κάτοικους του χωριού  για τους παίχτες τις ομάδας, πως πέρασαν τα πάσχα, για την συμπεριφορά τους πρός τον κοσμο και άλλα πολλά. Ακολουθούν οι απαντήσεις :

Κα Γιάννα :"Ηταν μεγάλη τιμή που ήρθαν αυτά τα παιδία στο χωριό μας να περάσουν το Πάσχα. Είναι διάσημοι και όπως και να το κάνουμε, είναι διαφήμηση για το χωριό. Ο Χάρης ήταν πολύ ευγενικός και πρόσχαρος . Ο Κωνσταντίνος ήταν λιγομίλητος και πιο κλεισμένος στον εαυτό του. Σαν κάτι να τον απασχολούσε. Μπορώ να πω πως έπινε πολύ...."

Κος Γιώργος: " Πολύ καλό παιδί αυτός ο Χάρης ο Ζητούνης . Και ο άλλος ο Βογιάς η Βογίας η Βόγιας πως τον λένε , αυτός ο Κωσταντίνος, καλός αλλά πολύ ποτό ρε παιδί μου. Ξεκινούσε το πρωί και μέχρι το βράδυ τον πήγαιναν σηκωτό στο σπίτι που μενανε. Ο δύσμοιρος ο Χάρης τον πρόσεχε. "

Κος Προκόπης : " Καλά παιδία , ευγενικά αλλά ο Κωσταντίνος κάτι είχε . Ηταν στεναχωρημένος και σκεπτικός. Υπέγραψε κάποια αυτόγραφα αλλά μετα από κάποιο σημείο αρνήθηκε να ξαναυπογράψει. Ειναι κρίμα για τα παιδιά που τον έχουν σαν πρότυπο. Ο Χάρης ας πόυμε, δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα ούτε λεπτό. Ούτε κάν στην ανάσταση! Τι καλό παιδί παναγία μου. Να τον έχει ο θεός καλά. " 

Κος Θοδωρής (δήμαρχος ): " Είναι μεγάλη χαρά για μας, που πέρασαν τα δύο αυτά παιδιά με τις κοπελιές τους, το πάσχα εδώ στο χωριό μας. Τα παιδία του χωριού μας θαυμάζουν όλη την ομάδα. Τους έχουν σαν ήρωες.  Ευελπιστούμε κάποια στιγμή να έρθει όλη η Berlingoal στο χωριό μας, να παίξουν ένα φιλικό με την ομάδα του χωριού μας και να ακολουθήσει ενα τρικούβερτο γλέντι που θα τους μείνει αξέχαστο με 50 αρνιά στην πλατεία του χωριού. Ο Κωνσταντίνος ... καλό παιδί.  Σκεπτικός όμως. Απότομος πολλές φορές. Μάλιστα άρπαξε έναν κύριο από το λαιμό όταν προσπάθησε να τον βγάλει φωτογραφία. Τον έβρισε χυδαία και του είπε " έλα να μου κλά..εις τα @ρχίδι@ και εσύ ρε πουστ@ρ@" , ενω΄έπιανε τα απ'αυτά του και τα τράβουσε πάνω κάτω με μανία. Τρομερά πράγματα. Θα έτυχε λογικά... Ο μέν Χάρης....Τι να πεί κανείς για αυτόν;;;; Παναγία μου, τι καλό παιδί.  Πω πω πω, ψυχούλα. Σου μιλάει και κοκκινίζει. Δεν λεεί πολλά . Αλλά καταλαβαίνεις ότι είναι ανθρωπος με αρχές. Ολες οι κοπέλες εδώ στο χωριό το έχουν ερωτευτεί...... Δεν είναι δα και και δύσκολο να τον ερωτευτεί και κάποιος τον Χάρη εδώ που τα λέμε ......" είπε με περίσσια ειλικρίνεια ο Κος Θοδωρής.

Θα αποδεχθεί την πρόσκληση -πρόκληση του
" νταή" Βογιατζή , ο Μαρκαντώνης;;;;
Κα Ευφροσύνη (ιδιοκτήτρια καταστήματος παραδοσιακών προϊοντων): " Αυτός ο Χάρης ρε παιδί μου, τι καλό παλικάρι. Μακάρι να είχα μία κόρη ελέυθερη να του την έδινα. Αλλά η δικία μου μένει Αγγλία χρόνια τωρα, έχει πάρει έναν ξένο, τα καλοκαίρια έρχονται μόνο . Πολύ καλό παιδί που λέτε. Ο άλλος ρε παιδάκι μου ο Κωσταντίνος.....Παναγία μου, τι στραβό ξυλο ειν ' τουτος ; Εγώ παιδάκι μου ( απευθυνόμενη προς τον απέσταλμένο μας) ενα μαγαζάκι έχω με τις χυλοπίτες του, τις μαρμελάδες του, κανένα τσαϊ του βουνού , κανένα παστό τέτοια πράγματα. Ε, έπιανε τούτος τις χυλοπίτες , τις άφηνε, τις έπιανε πάλι.Και αϊντε μετα ενοχλητικές ερωτήσεις συνέχεια για το παραμικρό.  Και τι είναι αυτες οι χυλοπίτες; Και γιατί είναι σκούρες; Και γιατί δεν είναι πιο πλατιές; Και εμένα μου αρέσουν αλλιώς κτλ. Ετσι μου ήρθε να του πώ, χριστιανέ μου χυλοπίτες αγοράζεις, όχι διαμέρισμα στο Κολωνάκι.....Ξυλάγγουρο ε ξυλάγγουρο. Αλλά έτσι μου έιχε κάνει και ένας Γερμανός μια φορά. Ηρθε που λές, πιάνει το βαζάκι με το παστό , το αφήνει πάλι...( Η Κα Ευφροσύνη συνέχισε αρκετή ώρα με πληροφορίες παντελώς άσχετες προς το θέμα μας...)

Είναι προφανές λοιπόν ότι κατα την αποστολή των γραπτών μηνυμάτων, ο Βογιατζής ήταν σίγουρα κάτω από την επίρροια αλκοόλ και μάλιστα τεράστιας ποσότητας.



Δικές μας πληροφορίες λένε ο Βογιατζής είναι φανερά ενοχλημένος από την δική μας αποκάλυψη , για τα λεγόμενα του Μαρκαντώνη , όπου παρότι δεν κατονομάζει συγκεκριμένα άτομα , ο ίδιος πιστέυει τον φωτογραφίζει.  Λέγεται μάλιστα ότι έλεγε παντού " Δεν είναι δυνατόν να με κατηγορούν για το οτιδήποτε . Δεν μπορώ να καταλάβω. Αφού δεν έχω μαγαζί ούτε στην Αθήνα όυτε στην Βούλα!" Φαίνεται μάλιστα να είναι τόσο ενοχλημένος , που έχει πεί ήδη στον μανατζέρ του να βρεί ομάδα, με προτεραιότητα το εξωτερικό.



Αναμένουμε με αγωνία τις όποιες εξελίξεις......

Ο κακος berlingoalitis λεει:

" Εμένα πάντως στο χωριό μου λένε ....Όποιος έχει την μύγα....μυγιάζεται...Περαστικά Βογιατζάκο......"


Τυχαία φωτογραφία απο προηγούμενο άρθρο........