Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ-ΖΑΒΟΛΑΣ : ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ.....ΜΟΝΟ ΕΔΩ...

Στογιάννος - Ζαβόλας: Σύντομα θα τα ξέρετε όλα , και αυτά
που ποτέ δεν θέλανε να μάθετε, μόνο στο Berlingoal.blogspot.com
Ποίος είναι ο Βασίλης Στογιάννος και ποιός είναι ο Λουκιανός Ζαβόλας; Ποια τρεχάματα είχαν με την δικαιοσύνη και για πιο λόγο; Πότε γεννήθηκε η ιδέα για το σωματείο λαϊκής βάσης " Berlingoalitiki αντεπίθεση" ; Είναι αλήθεια ότι οι δύο άνδρες  κρύβουν μέσα τους έναν "δαίμονα"; Ποιος ο ρόλος του " Ρώσου μαφιόζου" ; Ποιός και γιατί αναφέρθηκε στο " Γιοφύρι της Άρτας";

Ποία ήταν η αντίδραση των "κηφήνων" Παναρίτη, Βογιατζή , Τσίκουρα και Μπαλτά στο ακουσμα των κατηγοριών των ιδρυτών του σωματείου; Ποιο ρόλο θα παίξει η πρώην B.E.K ( Berlingoalitki Ενωτική Κίνηση) στην προσπάθεια των δύο ανδρών να πάρουν την ομάδα; Πως αντέδρασε ο θηριώδης παράγοντας Νικόλαος Μαρκαντώνης στην προπτική της λαϊκης βάσης;

Θα τα μάθετε όλα ....ΜΟΝΟ εδώ.....Στο Berlingoal.blogspot.com....

Ο κακός Berlingoalitis λεεί:

" Μείνετε συτονισμένοι ... Θα σκάσουν .....Βόμβες......."


Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ-ΖΑΒΟΛΑΣ : ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ......

Στογιάννος- Ζαβόλας στο Portofino. Εδω ξεκίνησε η ιδέα του
σωματείου "Berlingoalitiki αντεπίθεση".
Βόμβα στα θεμέλια της ομάδας έρχεται να βάλει η πρόταση δύο παλαιών μας γνώριμων της ομάδας ,του Βασίλειου Στογίαννου (Stogiannos) και του Λουκιανού Ζαβόλα ( Zavolas).
Οι δύο επιστήμονες αναφέρουν στην ανακοίνωση - πρόσκληση πρός το ΔΣ της Berlingoal  ότι : Επιθυμούν ( τουλάχιστον ) το πλεοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδας , ωστε να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους που αφορά ένα πλάνο λαϊκης βάσης , όπου ο κόσμος θα συνεισφέρει κάποιο ποσό σαν συνδρομή στο σωματείο  που θα δημιουργηθει με όνομα " Berlingoalitiki αντεπίθεση" , το οποίο και θα είναι ο μεγαλομέτοχος της ομαδας. Κοινώς, ο κόσμος ( μέλη σωματείου )θα είναι μεγαλομέτοχος. Επειτα αναλύονται και οι μελλοντικοι στόχοι της ομάδας. Τέλος, αναφέρουν ότι η λαϊκη βάση είναι μονδρομος για την Berlingoal, και οτι είναι ο μόνος δρόμος που θα οδηγήσει την ομάδα ξανά πρός την επιτυχία, καθώς και ότι όλο το πλάνο θα παρουσιαστεί με αριθμούς σε συνεντευξη τύπου σύντομα. Αναλυτικά:

"   Πρός  τα αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Berlingoal  , 

Κύριοι, 

Η παρατεταμένη αγωνιστική κάθοδος της ομάδας , η έλλειψη πλάνου , στόχων ανάπτυξης και η γενικότερη σμίκρυνση του συλλόγου μας αναγκάζουν να βγούμε από την αφάνεια και να παρουσιάσουμε, κατα την άποψη μάς , το μόνο λογικό και βιώσιμο πλάνο , πρωτίστως για την επιβίωση της ομάδας και έπειτα για την μελλοντική ανάπτυξη και εκτόξευση της ομάδας σύμβολο για την πόλη μας αλλά και της γενιάς μας, την Berlingoal.

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι σεβόμαστε κάθε άνθρωπο που από το υστέρημα του έχει βάλει έστω και ένα ευρώ όλα αυτά τα χρόνια για την ομάδα.  Είτε αυτός είναι ο σημερινός μεγαλομέτοχος ή ο εκάστοτε μικρομέτοχος η ακόμα και απλός φίλαθλος.  Η προσφορά όλων έως σήμερα είναι ανεκτίμητη και ως γνήσιοι φίλαθλοι της ομάδας , τους ευχαριστούμε. 

Δυστυχως όμως, οι εποχές των παχιών αγελάδων πέρασαν ανεπιστρεπετί. Το μοντέλο με έναν μεγαλομέτοχο να βάζει πολλά λεφτά ειναι τουλάχιστον ουτοπικό στις εποχές μας και απαρχαιωμένο. Αργα η γρήγορα το μοντέλο αυτό θα πάψει να υφίσταται. Θέλοντας λοιπόν να προλάβουμε τις εξελίξεις, προτείνουμε μία μορφή οικονομικης διαχείρησης που θα αφορά την λαϊκη βάση. Δηλαδή , ο κόσμος της ομάδας , θα προσφέρει ετήσια συνδρομή σε ένα σωματείο, την " Berlingoalitiki αντεπίθεση " , που με την σειρά της αφού πάρει το πλεοψηφικό πακέτο των μετοχών, θα διοιηκεί την ομάδα με βάση τα θέλω και τις επιλογές  του κόσμου, που θα έχει συνεισφέρει οικονομικά , και άρα θα είναι μέλη του σωματείου.  Ο πρόεδρος του σωματείου που θα εκλεχθεί από το κοσμο, (που θα έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι), κατόπιν θα θέτει υποψηφιότητα και για την προεδρία της ΠΑΕ. 

Πιστέυουμε σε αυτό το μοντέλο , καθώς μεγάλες ευρωπαικές ομάδες που το έχουν εφαρμόσει , μόνο κερδισμένες έχουν βγεί. Σας παραθέτουμε τα παραδέιγματα της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Σάλκε, Μπορόυσια Ντορντμουντ κα. Ειδικά δε , η τελευταία, γνώριζει μέρες δόξας διοικούμενη από σωματείο λαϊκης βάσης, με αποκορύφωμα την φετινή συμμετοχή στον τελικό του Τσαμπιονς λιγκ στο Λονδίνο.  


Οι μελέτες και έρευνες που έχουν γίνει δεν αφορούν μόνο τον κόσμο της ομάδος εντός Ελλάδος αλλά και στο εξωτερικό. Σε χώρες όπως Γερμανία, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία κτλ. 

Άμεσοι στόχοι μάς είναι 

1) Η ομάδα να κλείσει τα όποια οικονομικά ανοίγματα υπάρχουν, την σταδιακή ανανέωση της με μικρούς και εξελίξιμους παίχτες  ( που θα έχουν και μεταπωλητική αξία) καθώς με 30χρονούς κηφήνες τυπου Παναρίτη, Βογιατζή, Τσίκουρα, Μπαλτά κ.α, η ομάδα όχι μόνο μένει άτιτλη και στάσιμη , αλλά κάνει και βήματα πρός τα πίσω. Μικροί , καλοί και φθηνοί παίχτες που σε βάθος τριετείας θα πλαισιοθούν από κάποια μεγάλα ονόματα , ωστε να δημιουργηθεί ενα κράμα ταλέντου και εμπειρίας. Απώτερος στόχος , η ομάδα να παίζει στην Ευρώπη σε μία πενταετία. Εκεί δηλαδή που της αρμόζει. Εκεί που η ιστορία της, το επιβάλλει. 

2) Άμεση επιστροφή παιχτών συμβόλων για την ομάδα, όπως ο Τάσσος Βλάσσης. Αδιανόητο να επιτρέπεται σε τέτοιoυς παίχτες να αποχωρούν απο την ομαδα, ειδικά σε περίοδο αγωνιστικής κρίσης. 

 3)Επίσης, θα προχωρήσουμε το σχέδιο για άμεση κατασκευή γηπέδου 40.000 θέσεων στην περιοχή της Γλυφάδας , σε συνεργασία με τον Δήμο, καθότι έχει υποχρέωση απαναντι στην μεγαλύτερη ομάδα της Γλυφάδας και οχι μόνο.  Υπάρχει σχέδιο χρηματοδότησης από τον Δήμο Γλυφάδας και το ελληνικό Δημόσιο ή ομάδα επιχειρματιών. Αν δεν είναι εφικτή η λύση της Γλυφάδας , ήδη έχουμε Plan b με τις περιοχές του Ελληνικού ή του Λαγονησίου. Μεταξύ των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που ενδιαφέρονται για την κατασκευή και ονομασία του γηπέδου , υπάρχουν και κάποιες τοπικές επιχειρήσεις που φαίνεται να θέλουν να σηκώσουν αυτό το βάρος. Ηδη υπάρχουν πρότασσεις. Όπως,  για το " Γευστικόν Arena " και  το" Πιάτσα Καλαμάκι Stadium".

Για να πραγματοποιθούν τα παραπάνω ζητάμε άμεσα τα εξης: 

1) Παραχώρηση του πλεοψηφικού πακέτου μετοχών της ομάδας. Δεν μιλάμε για αγορά , αλλά παραχώρηση, με την γραπτή εξασφάλιση της κάλυψης του οικονομικού ανοίγματος από το σωματείο. Συζητάμε και την κατοχή του 30% από τους νυν μετόχους με την προυπόθεση ότι αυτοί θα ακολουθούν με βάση το ποσοστό τους στην εκάστοτε ΑΜΚ. Προτείνουμε δηλαδή την εξης μετοχική σύνθεση 


  • 60% Berlingoalitiki αντεπίθεση
  • 30% νυν μέτοχοι
  • 10% Εραστέχνη 

Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε διατεθειμένη να αναλάβουμε το 90% των μετοχών με το νόμιμο 10% να μένει στον εραστέχνη. 

2) Έπειτα από την  παραχώρηση των μετοχών, άμεση διάλυση του ΔΣ , ωστε να συσταθεί νέο , με βάση τα ποσοστά των μετόχων. 



Θεωρούμε τίμιο και ηθικό να σας ενημερώσουμε ότι εντός των ημερών θα παρουσιάσουμε το πλάνο μας καθώς και τις μελέτες που σχετίζονται με αυτό σε interactive συνέντευξη τύπου, με ερωτήσεις όχι μόνο από δημοσιογράφους αλλά και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. 

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση , είμαστε στην διάθεση σας. Ελπίζουμε σε μία ειλικρινή και τίμια συνεργασία μαζί σας, με σκοπό και μόνο το καλό της αγαπημένης μας ομάδος. 

ΥΓ. Θα παρακαλέσουμε κλείνοντας σε μία γρήγορη απάντηση σας. Time is of the essence. Και όχι μόνο. Οσο περνάει ο καιρός, ο χρόνος είναι χαμένοι τίτλοι, όνειρα , δακρυα, χρήμα και μία ολόκληρη γενία χαμένη , νέων οπαδών. 

Με εκτίμηση ,

Οι ιδρυτές της Berlingoalitikis Αντεπίθεσης,

Βασίλειος Στογίαννος - Πτυχιούχος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών-  Μεγαλοστέλεχος Πολυεθνικής στον τομέα της Ναυτιλίας με εδρα την Αθήνα

Λουκιανός Ζαβόλας - Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός  - Μεγαλοστέλεχος Πολυεθνικής με έδρα το Βερολίνο " 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του ΔΣ της ομάδας, ενω ήδη τρέχουμε να σας ενημερώσουμε για το παρασκήνιο της πρότασης.

Γνώστοι και οι δύο για τις διατροφικές τους συνήθειες, οι Στογιάννος και Ζαβόλας
κατανάλωσαν εκατοντάδες κιλά κοψιδίων και άλλα τόσα λίτρα μπύρας
μέχρι να καταλήξουν στην στραγική της
"Berlingoalitikis αντεπίθεσης". Εδώ ο Στογίννος αρπάζει με τρόπο το τελευταίο
παϊδάκι, καθώς αναλύει την λαϊκη βάση όπως την ονειρέυεται.


 Ηδη ψάχνουμε σε βάθος το θέμα, και σύντομα θα υπάρξει ρεπορτάζ με τα παρασκήνια της πρότασης , το who is who των δύο ανδρών και τις αντιδράσεις μέσα από την Berlingoal για την " Berlingoalitiki αντεπίθεση".

Μείνετε συντονισμένοι..

Ο κακος Berlingoalitis λεει: 

" Ωραία τα λένε οι πτυχιούχοι......Για Μπαρτσα λένε, για Ρεάλ, Ντορντμουντ κτλ.....Για την παταγώδη αποτυχία της Παναθηναϊκης Συμμαχίας ( το σωματείο λαϊκης βάσης του Παναθηναϊκου)  όμως , ούτε λόγος.....Ρε καθίστε καλά ρε...Ο κόσμος δεν έχει λεφτά ......."

                                                                                  

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΠΙΚΡΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ ΤΖΑΝΟΥΔΑΚΗ

Πυρ και μανία ο Τζανουδάκης στην πικρή ισοπαλία
της ομάδας με 3-3.
Πύρ και μανία ήταν ο Τζανουδάκης στην προχθεσινή ισοπαλία της ομάδας με 3-3 που κατα πάσα πιθανότητα αφήνει την ομάδα εκτός play off μετά από πολλά χρόνια, καθώς ήθελε νίκη για να εξασφαλίσει την 8η θέση . Διατηρεί ελπίδες αλλά περιμένει τα αποτελέσματα άλλων ομάδαων. Η ομάδα παρατάχθηκε με Ανδρεαδάκη, Μπακάλη, Τσίκουρα, Λόντο, Παναρίτη, Ζητούνη, Βογιατζή, Τζανουδάκη.  Σκόρερ της ομάδος οι Τζανουδάκης και Ζητούνης ( που είχε και δοκάρι 5 λεπτά πρίν το τέλος), ενώ ο Παναρίτης σκόραρε στην τελευταια φάση του αγώνα με φάουλ εκτός περιοχής. Ενα δυνατό μονοκόματο σούτ που κατέληξε στην αριστερη γωνία .

Ο Τζανουδάκης που δέχθηκε κατα την διάρκεια του μάτς πολλά χτυπήματα απο τους αντιπάλους εθελημένα και μή,  αποχώρησε από το μάτς με κόκκινη κάρτα , καθώς αντέδρασε ακραία σε μία ανύποπτη φάση.

Ενα φάουλ που δόθηκε ανάποδα ήταν αρκετό να ξεσπάσει ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, καθώς πλησίασε τον αντίπαλο του με σφιγμένη την γροθιά έτοιμος να τον χτυπήσει , ενω τον κρατούσαν οι συμπαίχτες του προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν.

Ο Παναρίτης με φαόυλ κανει το 3-3 εν μέσω
αποθέωσης.
 Μόλις αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα , σαν τάυρος εν υαλοπωλείο, άρχισε να κλωτσάει μπουκάλια, να βρίζει χυδαία και να απειλεί να χτυπήσει και τον διαιτητή! Αποχωρώντας αφού πρώτα"κατεδάφισε " ένα κάδο σκουπιδιών, άκουσε κάποιους ηλικιωμένους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας να του λένε : " Ντροπή κ. Τζανουδάκη. Δεν ταιριάζει αυτή η συμεπριφορά σε εναν μεγάλο παίχτη όπως είστε εσείς. Ντροπή."  Αφου τους άκουσε με ευλάβεια και χωρίς να απαντήσει, τους πέταξε το νερό που κρατούσε στα χέρια του και τους έφτυσε, ενω παραλίγο να τους χτυπήσει και αυτούς. Και όλα αυτά ενώ οι Berlingoal Ultras αποθέωναν τον Τζανουδάκη σε κάθε του τραβηγμένη ενέργεια . Τα συθήματα " Μη σταματάς , μη σταματάς να τους γα...ς", " Γα... τους την μάνα, τρελοΘόδωρε", " εεε οοο αν δε σας γα....σουμε δεν φέυγετε απο εδώ" ήταν αυτα που ακούστηκαν για τον 29χρονο μεσο επιθετικό.





Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλο το μάτς , ο Μαρκαντώνης που βρισκόταν στο πάγκο της ομάδας , στήριζε τον Τζανουδάκη σε κάθε του διαμαρτυρία, καθώς ήταν εμφανές πως ο Τζανουδάκης δεχόταν πολλά εκούσια αλλά και ακούσια χτυπήματα. Μέχρι το ξέσπασμα του Τεο , όπου ο Μαρκαντώνης δεν πίστευε στα μάτια του αλλά και τα αυτιά του. Ηταν μάλιστα έτοιμος να χιμίξει μεσα στο γήπεδο και να τον βγάλει έξω τραβόντας του το αυτί! " Δεν πάμε πουθενά έτσι με τέτοιες συμπεριφορές. Πρέπει να βάλουν μυαλό τα κ@λοπαιδά" φέρεται να είπε στους κύκλους του.
Φέυγοντας απο το γήπεδο ο εκκεντρικός Τεο
δήλωσε :" ....Θα τους γ@μήσω όλους".



Αποχωρώντας από το γήπεδο πρίν την λήξη του μάτς ( ! ) , ο Τζανουδάκης ( με άκρως εκκεντρική εμφάνιση ) δεν θέλησε να απάντησει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αλλά δήλωσε τα εξής:  " Δεν δέχομαι να πάιζουν παιχνίδια στην πλάτη μου η οποιοδήποτε συμπάιχτη μου με σκοπό το κακό της Berlingoal . Δεν ανέχομαι οι υπέροχοι οπαδοί μας να φέυγουν πια με σκυμμένο κεφάλι. Ο τεράστιος αυτός μπορντογαλάζιος λαος. Απο εδω και πέρα έχει που..σα και ξύλο σε κάθε εχθρό της ομάδας.  Δε με ενδιαφέρει θα τους γ@..ήσω όλους ." και έφυγε βρίζοντας. Αναμένεται πάντως να κληθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα για τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Κύκλοι αναφέρουν οτι ο Τζανουδάκης προσπάθησε ξεκάθαρα να  πουλήσει οπαδιλίκι, ώστε να ξαναθερμάνει την σχεση του με τους φιλάθλους αλλά και να τους φέρει και πάλι κοντά στην ομάδα. Σωστό η όχι , αυτη η απόφαση είναι στην κρίση του καθενός.


Στα θετικά της βραδιάς, η παθιασμένη εμφάνιση της ομάδας στο β' ημίχρονο μέχρι και το τελευατίο σφίριγμα, οι μεγάλες αποκρούσεις του Ανδρεαδάκη, και η διαφαινόμενη στήριξη της εξέδρας μετά από καιρό.




Αφού πρώτα τους είχε ξεσηκώσει ο Τζανουδάκης με τα νταηλίκια του,
οι οπαδοί ξέσπασαν μετά το γκόλ της ισοφάρισης του Παναρίτη. 

Ο κακός  Berlingoalitis λεεί:

" Καλή η στήριξη στην ομάδα , αλλά καλό θα ήταν να είχε γίνει λόγω μεγάλων εμφανίσεων και αποτελεσμάτων και όχι από νταηλίκια σε πιτσιρικάδες παίχτες αντιπάλων και ηλικιωμένους φιλάθλους. Ασε που εμένα προσωπικά φαίνεται πώς κάποιοι τα κάνανε πάνω τους με την ανακόινωση των Ultras προ καιρού , και προσπαθούν να κερδίσουν την έυνοια τους....Η δική μου γνώμη : Παίξτε μπάλα και αφήστε τις ψευτομαγκιές.." 


Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΠΕΚΑΜ;;;;;;;

Ο David Beckham δεν θα διαφημίζει πλέον τα εσωρουχα
γνωστής μάρκας εσωρούχων. Αλλά ποιος είναι ο αντικαταστάτης του;
Πρόταση να διαφημίσει εσώρουχα έχει δεχθεί από μεγάλο οίκο μόδας παίχτης της Berlingoal αντικαθιστώντας μάλιστα τον Ντείβιντ Μπέκαμ μετά από σειρά ετών. Ποιος είναι ο νέος εκλεκτός;

Δεν πρόκειται για έναν άλλα 3 εκλεκτοί!!! Οι Νίκος Παναρίτης , Περικλής Λόντος και Χάρης  Ζητούνης καλούνται να σηκώσουν το βάρος της διαφημιστικής καμπάνιας της γνωστής εταιρείας σε Αμερική και Βόρεια Ευρώπη για αρχη και έπεται συνέχεια.

Σε δύσκολους αγωνιστικούς καιρούς για την ομάδα, το  Brand name της Berlingoal φαίνεται να είναι σταθερή αξία στην αγορά. Μάλιστα, φήμες θέλουν ο Παπαδόπουλος να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον οίκο μόδας για την εκμετάλλευση του εμπορικού σήματος της ομάδας , και την κυκλοφορία σειράς εσωρούχων Berlingoal , σε μάυρο, άσπρο , γκρί αλλά και μπορντογαλάζιο χρώμα που σίγουρα αναμένεται να κλέψει την παράσταση.

Σύμγωνα με πληροφορίες,  μία φωτογραφία των τριών μαζί με τα διαφημιζόμενα εσώρουχα θα ανέβει σε τεράστια διαφημιστική πινακίδα στην Times Square της Νέας Υόρκης και το Picadilly Circus του Λονδίνου, και μεμονωμένες φωτογραφίες των 3 , σε πολυσύχναστα σημεία σημαντικών ευρωπαικών πόλεων.

Ενθουσιαμένος από αυτη την νέα προοπτική στην καρίερα του δήλωσε ο Νίκος Παναρίτης. " Επιτέλους μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω κάτι το οποίο πραγματικά θέλω εδώ και καιρο. Το μοντελινγκ. Η πραγματική μου αγάπη. Αυτο  με το οποίο θα ασχοληθώ όταν τελειώσω το ποδοσφαίρο. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά ποτε δεν έκρυψα ότι παίζω για τα λεφτά. ( Παίζω για τα λεφτα ) .Γυμνάζομαι καιρό τωρα , και ήρθε η ωρα να δείξω σε όλο τον κόσμο τι εχω καταφέρει...Θα κλάψουν μανούλες....και κόρες ....και θείες...και γενικά...όλος ο γυναικείος πληθυσμός...." είπε ο αριστεροπόδαρος άσος.

" Αισθάνομαι ευτυχισμένος με την ευτυχή κατάληξη των συζητήσεων. Εχω ωραίo σώμα από την φύση μου και τώρα έχω την ευκαιρία να το δείξω.  Τοσα χρονια σολάριουμ και περιποίηση επιτελους αποδίδουν. Επιτέλους θα εντυπωσιαστεί όλος ο κόσμος με το σωμα μου , όπως εντυπωσιάζομαι και εγω ο ίδιος με αυτό. Οποιος με δεί, σίγουρα δεν θα χάσει. " δήλωσε ο Λόντος, ενω ο Ζητούνης τόνισε

 " Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι διάλεξαν εμένα για αυτή την καμπάνια. Εγω βασικά στην προπονηση πήγαινα, οταν πηραν στο κινητό και μου είπαν να περάσω απο τα γραφεία της ομάδας. Εκεί ηταν ο πρόεδρος και κάποιοι κύριοι ,ξένοι. Μου εξήγησαν  ότι έιναι απο οίκο μόδας και οτι θέλανε να διαφημίσω εσωρουχα. Αισθανθηκα περίεργα , ειδικά οταν απαιτησαν να με δουν με τα εσώρουχα μου επί τόπου. Εκει δίστασα και ήθελα να φύγω αλλα ο πρόεδρος με αγριοκοίταξε και έτσι αναγκαστηκα να κάνω οτι ηθελαν. Μαλιστα, λογω τράκ, κατεβασα μαζί με το παντελόνι κ το εσωρουχο μου και το καταλαβα 3-4 λεπτά αργότερα. Δε θα ξεχάσω το βλέμα των ξένων όταν είδαν αυτο το θέαμα. Ηταν σοκαρισμένοι, ντροπιασμένοι αλλά και εντυπωσιασμένοι ταυτόχρονα. Ηταν μια πολυ περίεργη στιγμή για όλους αλλά πολύ περισσότερο για μένα"

Τέλος να σημειωθεί ότι από τις πρώτες επιλογές του μεγάλου οίκου μόδας αποτελούσε ο Θοδωρής Τζανουδάκης ο οποίος αρνήθηκε ευγενικά , καθώς όπως είπε " Δεν πιστέυω στο concept των εσωρούχων. Σε "περιορίζουν" και εγω είμαι πιο ελέυθερος τύπος , αν με καταλαβαίνετε...."



 Την Picadilly Circus του Λονδίνου( Πάνω ) και την Times Square της Νέας Υόρκης
θα κοσμούν σε λίγο καιρό τα ημίγυμνα κορμία των Παναρίτη, Λόντο και Ζητούνη προκαλώντας
παρόξυσμό σε Αγγλίδες και Αμερικανίδες.



Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Πειράζει που από ολα τα παραπάνω , με εντυπωσίασε οτι ο Τζανουδάκης δεν φοράει εσώρουχα;;;;;"

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΜΠΙΤΣΙΝΗΣ....

Ο Αθανάσιος Μπιτσίνης. Απολαμβάνει
την ζωή στην Αθήνα. 
Tα τελευταία αρνητικά δημοσιέυματα πρός το προσωπό του (http://berlingoal.blogspot.gr/2013/04/blog-post_19.html ), η ανακοίνωση των Berlingoal Ultras κατά παιχτών και δίοικησης που απειλούν θεούς και δαίμονες ( http://berlingoal.blogspot.gr/2013/05/ultras.html ) για την αγωνιστική του απραξία αλλά και την σχέση του με τον Σωκράτη Μπαλτά, θέλησε να απαντήσει ο Αθανάσιος Μπιτσίνης.

Ο μακεδόνας μέσος θεωρεί πως έχει δίκιο ο κόσμος να απορεί που δεν παίζει, αλλά και ότι βιαστηκαν πολλοί να τον κρίνουν πρίν καλά καλά τον δούν. Αναλυτικά :" Καταλαβαίνω απόλυτα τον κόσμο που περίμενε πολλά απο εμένα. Δεν είμαι τελειωμένος , ούτε παλτό. Υπαρχούν όμως κάποια θέματα που τα γνωρίζει η δίοικηση , που με κρατάνε μακρια από την αγωνιστική δράση . " τόνισε ο 29χρονος παίχτης.

Στην συνέχεια τόνισε: " Μόλις μπορέσω και ξεπεράσω τα θέματα αυτά, θα δείξω ποιος είμαι και τι μπορώ να προσφέρω. Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θα τα καταφέρω στην Berlingoal. Με πίστεψαν, με πιστέυουν και θα τους δικαιώσω. "  βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Μπιτσίνη να ψάχνει τρόπο να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα και να ψάχνει ομάδα, με την Ξάνθη , τον Πανθρακικό και τον Άρη να ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σωκράτης Μπαλτάς, 29 ετών. Πίστεψε στις
δυνατότητες του Μπιτσίνη. 
Μιλώντας για την ανακοίνωση των  Ultras είχε να πεί: "Oι  Ultras έχουν δίκιο. Η ομάδα δεν παίζει μπάλα. Βεβαιαη βία ποτε δενείναι λύση, αλλά εχούν δίκιο. Η Berlingoal  είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Η ιστορία της το επιβάλλει. Μιλάμε για ομάδα που έχουν φορέσει την φανέλα της οι Παπαργύρης , Παπαδόπουλος, Βλάσσης κτλ Μιλάμε για θρύλους του αθληματος. . Δεν γίνεται να έχει παιχταράδες σαν τον Μπαλτά, τον Παναρίτη, τον Τσίκουρα , τον Ανδρεαδάκη και να μην πρωταγωνιστεί. Εχω πίστη στην ομάδα όμως. Σύντομα θα βρεί τον δρόμο της και θα φέρει τον κόσμο πάλι κοντά της. "

Για την σχέση του με τον Σωκράτη Μπαλτά : Αν εννοείς αυτη την αηδία που γράψανε σε ιστιοσελίδα της Θεσσαλονίκης, ότι εγω με τον Σωκράτη είμαστε παραπάνω απο φίλοι τότε να σταματήσουμε την συζήτηση εδώ. Δεν είναι δυνατόν να γράφουνε τέτοια πράγματα. Ο Σωκράτης είναι πολύ καλός μου φίλος. Αυτό ΜΟΝΟ. Του χρωστάω πολλά. Είναι αυτός που με έπεισε να κατέβω Αθήνα και αυτός που με πρότεινε στην Berlingoal. Αν δεν ήταν αυός θα έπαιζα τώρα στην Ισπανία και καμία Σοσειδάδ ή Λεβάντε , η στην Αγγλία στην Σαντερλάντ ή Φούλαμ που με θέλανε τότε. Όχι στην Berlingoal πάντως.  Ευτυχώς που αυτός ο άνθρωπος πίστεψε σε μένα. Είναι πραγματικός φίλος και το έχει δείξει. 

Απολαμβάνει τις βόλτες με το Αττικό Μετρό ο άσσος της ομάδας ....
Αθανάσιος Μπιτσίνης.

Στην συνέχεια μίλησε για την ζωή του στην Αθήνα και τις διαφορές με την Βόρεια Ελλάδα και δη την Θεσσαλονίκη. " Απολαμβάνω την ζωή στην Αθήνα. Οι ρυθμοί είναι πολυ πιο έντονοι, αλλά δεν με απασχολεί. Μου αρέσει να πίνω τον καφέ μου στην Γλυφάδα, και τρωώ τον μεζέ μου σε κουτούκια την Καισαριανή και να κάνω τις βόλτες μου στο κέντρο. Περισσότερα  απ'όλα όμως μου αρέσει, να παίρω το μετρό και να κάνω βόλτες. Ξέρετε, πουθενά στην Βόρεια Ελλάδα δεν έχουμε μετρό, όποτε για μένα είναι κάτι διαφορετικό. Αν και έχω αυτοκίνητο, προτιμώ να ανεβαίνω στο βαγόνι, και να απολαμβάνω την διαδρομή. Είμαι σαν μικρό παιδί σε λούνα πάρκ. Και δώστου Αγ. Δημήτριο - Αγ. Αντώνιο και άντε μετά Αιγάλεω - Αεροδόμιο, όπου θα σταματήσω και θα φάω μία τυρόπιτα ή πίτα με καλαμάκι, ανάλογα την ώρα φυσικά. Και άντε πάλι από την αρχη!" δήλωσε βράχυσωμος  μακεδόνας μέσος και κλείνωντας συμπλήρωσε " Καλά τι είπα τώρα; Τυρόπιτα ; Καλαμάκι με πίτα; Πωωω ρε φίλε έχω αρχίσει να μιλάω σαν Αθηναίος......."

Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Αχ ρε Μπιτσινάκο.....τα κουτούκια , οι καφέδες και το μετρό σε φαγάνε παλικάρι μου.... Έυχομαι μόνο, μην σε πετύχουν σε κανάνα βαγόνι οι Ultras...."

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΣΕ GALA ΓΝΩΣΤΟΥ CLUB ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

O Παπαδόπουλος κατα την εισοδό του στο παραλιακό
κέντρο διασκέδασης. Ο δαιμόνιος φακός μας ηταν
και πάλι εκει. 
  Στο άνοιγμα μόνο για  επισήμους , πολύ γνωστου παραλιακού μαγαζιού , μεταξύ Βουλιαγμένης και Βάρκιζας και συγκρεκριμένα στο 27ο χλμ της λεωφόρου Αθηνών - Σουνίου ( πόσο άλλο πια να σας το φωτογραφίσουμε!!!) , βρέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας , Αθανάσιος Παπαδόπουλος με αιθέρια ύπαρξη στο πλάι του για άλλη μια φορά.


Παρότι το επίσημο άνοιγμα για το κοινό είχε οριστεί για την Πέμπτη 9 Μαϊου, ο Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος ένα βράδυ πριν , με άλλους επισήμους από τον καλλιτεχνικό χώρο, τον πολιτικό κόσμο αλλά και τον αθλητικό χώρο. 

Η βραδιά έγινε υπό πλήρη μυστικότητα , ωστε οι paparazzi να μην χαλάσουν την ήρεμη και όμορφη βραδιά με την εμμονή τους για φωτό , τα φλάς και τις φωνές. Το berlingoal.blogspot.com , όχι μόνον έμαθε για το γεγονός, αλλά κατάφερε και τρύπωσε στο εσωτερικό του μαγαζιού, και απαθανάτισε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος μόνον απαρατήρητος δεν πέρασε. 

Πολλόι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του μιλήσουν όπως οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του, και αυτός από την μεριά του, τους ευχαρίστησε για την πρόσκληση και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για την σεζόν που ξεκινάει. 

Φίλαθλος της ομάδας ( με αλλοιωμένα χαρακτηριστικα
για ευνόητους λόγους ) ,
χαιρετάει και αποθεώνει τον
Παπαδόπουλο. 
Ο εγκάρδιος χαιρετσιμός με τον Σ. Ρουβά και η ολιγόλεπτη συνομιλία τους, γεννά σενάρια, που θέλουν τον Σάκη έτοιμο να τραγουδήσει τον υμνο της ομάδας , καθώς και παλιότερα φήμες έιχαν οργιάσει οτι οι δύο πλευρές είχαν έρθει κοντά σε συμφωνία. Ωστόσο τότε είχε επιλεγεί για το δύσκολο αυτό έργο , το νέο και ανερχόμενο group Minor Project,  καθώς ο πρόεδρος πιστέυει και θέλει να δίνει ευκαιρίες στο νέο και ανερχόμενο ελληνικό ταλέντο. Δυστυχώς όμως, αυτοί δέν έχουν καταφέρει να φέρουν εις πέρας το έργο ακόμα. Κυκλοφόρισε επίσης σαν σενάριο, ότι ο Ρούβας ζήτησε την άδεια από τον Παπαδόπουλο να συμπεριλάβει πλάνα από την ομάδα και των παιχτών της, στο επόμενο video clip του. Ενα τραγούδι που μιλάει για επίτευξη στόχων, αγάπη, απογοήτευση και νικητές. 

Ντέμης Νικολαϊδης, Άρης Σπηλιοτόπουλος, Αντώνης Ρέμος, Πέτρος Φιλιππίδης ( γνωστός οπαδός της ομάδας filipidis berlingoal fan )ήταν λίγες από τις προσωπικότητες που χαιρέτησαν τον Παπαδόπουλο. 

Αμήχανη στιγμή, υπήρξε όταν ο Παπαδόπουλος συνομιλούσε με τον Γ. Αλαφούζο, ενώ ο Β.Μαρινάκης περίμενε υπομονετικά την σειρά του να χαιρετήσει τον παράγοντα τις Berlingoal.  Θεωρώτας πως ο Αλαφούζος καθυστερούσε επίτιδες, ο Μαρινάκης είπε σε έντονο ύφος " Γιάννη, θές να σας βγάλω καμία φωτογραφία για να ανεβάσεις στο twitter;  " με τον Αλαφούζο να απαντά " Βαγγέλη , ο σύλλογος ελλήνων διαιτητών σήμερα κάνει γιορτή στο Καραμέλα....Σε έχουν καλέσει ως μέγα χορηγό, ευεργέτη και επίτιμο μέλος , πώς και ήρθες από εδω;;;;;  Αϊντε, πήγαινε γρηγορα μην αργήσεις και στεναχωρήσεις τους υπαλλήλους σου..." με την ενταση να ανεβαίνει απότομα , και τον Παπαδόπουλο να παίζει πυροσβεστικό ρόλο, με τα πνέυματα να ηρεμούν  εν τέλει.

Πρός το τέλος της βραδιάς τον πλησίασε και φίλαθλος τις ομάδας, και του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί . Επίσης του ειπε " Πρόεδρε κάνε ότι καλύτερο για την Berlingoal μας. Σου έχουμε εμπιστοσύνη . Μη κολλάς πουθενά. " και να προσθέτει..." Διώξε όσους δεν κάνουν, όσους δεν ματώνουν την φανέλα.  Μας φέρανε και τον Μπιτσίνη..........Η μίζα....." , με τον Παπαδόπουλο να μήν αντιδρά καθόλου. Ο πρόεδρος της ομάδας διασκέδασε με την παρέα του μέχρι τις πρωτες πρωινές ώρες όταν και αποχώρησε.




Το γνωστό παραλιακό κέντρο.....


Ο κακος berlingoalitis λεει:

" Εγω θα τονίσω κάτι.... είναι η πρώτη φορά που ο Παπαδόπουλος εμφανίζεται σε τέτοια επίσημα gala μετα τον χαμένο τελικό του 2011. Σε συνδυασμό με την διαφαινόμενη επαναδραστηριοποίηση του στα κοινά της ομάδας και την πρόσληψη Μαρκαντώνη, από ότι φαίνεται τουλάχιστον.....He's Back....Για τα καλά. Ομως........ωραία τα φρού φρού και αρώματα, το θέμα είναι να δούμε έργο. Να μπεί η ομάδα και πάλι σε τροχιά πρωταθλητισμού ....Αυτο είναι το μεγάλο στοίχημα και ο στόχος..... Και όχι να το παιζει πυροσβέστης στις κοκκοραμαχίες Αλαφούζου - Μαρινάκη ......"



Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ULTRAS: ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.....

Μετά απο καιρό οι Ultras......Ξαναχτυπούν.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καυστική ανακοίνωση έβγαλαν αργά χθές βράδυ οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας στέλνοντας μήνυμα εκφοβισμού πρός πάσα κατέυθυνση. Ακολουθεί αναλυτικά:


"Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ο κόσμος της ομάδας δεν αντέχει άλλη πίκρα, άλλη στεναχώρια άλλη ξεφτίλα. Τέρμα τα σκυμμένα κεφάλια μετά απο καθε αγωνιστική .

Ο κόσμος αγανάκτησε. Τελείωσε η περίοδος χάριτος. Τέλος στις ήττες με χειροκρότιμα και στήριξη. Αφου έτσι το θέλατε , έτσι θα είναι.

Θα φοβάστε να βγαίνετε από τα σπίτια σας. Οι βραδυνές περιπολίες στα στέκια σας θα είναι καθημερινές. Όποιος δεν σέβεται το ωράριο θα έρχεται αντιμέτωπος με την οργη του κόσμου. Σοβαρευτείτε και σώστε οτιδήποτε και αν σώζεται ετούτη τη σεζόν.

Mazoo and the Zoo

Τα συνθήματα " Πάιχτες πουλημένοι η ομάδα δεν πεθαίνει" , το " εεε οοο αφήστε τις φανέλες και φύγετε από εδω" και το " όποιος δεν μπορει, να παέι να γ@μηθεί" θα μοίαζουν με τραγουδάκια των Ζουζουνιών και των Mazoo in the zoo που βάζουν τα κανάλια στην τηλεόραση  Σάββατο πρωι για τα παιδάκια, μπροστά σε αυτα που θα ακολουθησουν. Δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε.

 Η σφαλιάρα στον Παναρίτη( γιατί περί σφαλιάρας επρόκειτο , όχι μπουνιάς όπως γράφτηκε) θα μοίαζει με χάδι.. Δε θα σας αναγνωρίζουν οι μανάδες σας. Θα σας τις κόψουμε τις φράντζες . Βάλτε μυαλό όσο είναι καιρός.Ξέρουμε τις κινήσεις όλων σας, μία πρός μία. Ξυπνήστε , σας προειδοποιούμε.
Τα Ζουζούνια. 

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ Η ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Παίξτε μπάλα για να μην χρειαστεί να παίξουμε εμείς.........."


Berlingoal Ultras


Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Ο κόσμος αγανάκτησε. Κάποια στιγμή θα γινόταν. Αλλα η βία δεν ελιναι λύση. Ποτέ και πουθενά. Ρε παιδιά όμως, αμαρτία που θα το πω, αλλά κάποιοι από τους παίχτες δεν θέλουν  ενα γερό χέρι ξύλο μπάς και ξυπνήσουν;;;; " 

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΘΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΑ ΜΟΥΝ....ΑΝΑ!!!!!

Πυρ και μανία ο Μαρκανώτωνης κάνει έντονες
παρατηρήσεις στους πάιχτες στην
προχθεσινή ήττα . Εφυγε ωστόσο στο ημίχρονο
βρίζωντας και πετώντας μπουκάλια. 
Η νέα ντροπιαστική ήττα  προ ημερών με 9-2, δεν αφήνει την ομάδα να ηρεμήσει τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Ποιός είδε τον Μαρκαντώνη και δεν φοβήθηκε!!!! Πύρ και μανία ο νέος παράγοντας τις ομάδας με τις διαφαινόμενες διαρροές που βγαίνουν πρός τα έξω σε αγωνιστικο και διοικητικό επίπεδο!! Στο στοχαστρο μπήκαν και οι αδιάφοροι πάιχτες που δεν βοηθούν την ομάδα να ανακάμψει αλλά και οι....διεφθαρμένοι........

Μαινόμενος μπήκε στο γραφείο του προέδρου προ ημερών  , απειλώντας θεούς και δαίμονες!!!

" Θα τα τελειώσω τα μουν.....πανα, όποιοι και αν είναι....." φέρεται να είπε στον πρόεδρο , ο οποίος του συνιστούσε ηρεμία.

" Δεν με ενδιαφέρει. Εδω ηρθα να παράγω έργο. Όχι για PR- ιλίκια. Θα κάνουμε την ομάδα πρώτη. Ηξερα ότι είχα δύσκολο έργο αλλά όχι έτσι. Εδω μιλάμε για κ..λοχανείο. " εξιστορούσε στον πρόεδρο ο γεροδεμένος παράγοντας.

" Δεν με ενδιαφέρει. Θα φύγουν όσοι χρειαστεί. Θα μείνουν όσοι είναι σωστοί και επαγγελματίες.   Ας μείνουμε και μονοι μας στο τέλος δε με ενφιαφέρει. Στις δηλώσεις και στις εξόδους πρώτοι είναι. Να πάιξουν όμως μπάλα δεν μπορουν τα κ@ωλοπαιδα...." 

"Εχω καταλάβει  ποιοι ρουφιανέυουν."ειπε ο Μαρκαντώνης χωρίς να αναφέρει ονόματα αλλα μόνον παρατσούκλια.." Ο φιλοσοφημένος Τράκης και η αλλη η σουπιά  αμέσως το ανοίγουν το ρημάδι τους προς τους δημοσιογράφους...Πρέπει να καταλάβουν...τα εν οίκω μη εν δήμω" φωτογραφίζοντας δύο παίχτες της ομάδας , που συμφωνα με τον ίδιο ενημερώνουν δημοσιογράφους της ομάδας για τις όποιες εξελίξεις .
Απογοητευμένος ο Παπαδόπουλος στην προχθεσινή ηττα
λίγο πριν φυγαδευτεί στις σουίτες του γηπέδου. 

Ενω αναφέρθηκε και στις βραδυνές εξορμήσεις τον παιχτών στην νυχτερινή Αθηνά. " Πηγαινε καμια βόλτα προς Γλυφάδα μεριά. Ο brazilian mambo και η άλλη ψευτοντιβα δεν εχουν αφήσει μπαράκι για μπαράκι. Και να σου cockatails fantastic boyfriend, και να σου κανάντες και πάρε και μπύρες...Έλεος δηλαδή."

Ενω δεν παρέλειψε να αφήσει και υπονοούμενα για υποκλοπη χρημάτων απο τα ταμεία της ομάδας." Εγω ενα ξέρω. Απο τότε που κάποιοι ήρθαν στην Berlingoal σώθηκαν αυτοί και οι οικογένιες τους. Και να ξαφνικα να  οι ανακαινισμένες μαγαζάρες στο κεντρο της Αθηνας σε καταπληκτικό σημείο με θέα την Ακρόπολη, να και τα gourmet εστιατόρια απο άλλους στη Βόυλα που μαζέυονται τραγουδιστές, ηθοποιοί και όλοι οι κοσμικη Αθήνα και γίνεται πανικός , και την ίδια ώρα το οικονομικό άνοιγμα της ομάδας να μεγαλώνει επικίνδυνα και να μην ξέρουμε που πήγαν τα λεφτά......" ειπε ο παράγοντας αφήνοντας σαφείς αιχμές για κάποιους.

" Ως εδώ και μη παρέκει. Τελείωσε το πάρτυ. Τώρα ειναι ο Μαρκαντώνης εδω.." είπε ουρλάζωντας και κλέινωντας με δύναμη την πόρτα στο γραφείο του προέδρου.

Το μόνο που κατάφερε να πεί ο Παπαδόπουλος κατα την διάρκεια του παραληρήματος  του θηριώδη άνδρα ηταν  " Για αυτό σε έφερα. Έχεις την πλήρη στήριξη μου. Παρε όποια πρωτοβουλία νομίζεις χρείαζεται. Αλλα μην ξεχνας, εγω παίρνω την τελική απόφαση για όλα. Μην ξεχνάμε τους ρόλους μας...." θέλοντας ετσι να τραβήξει τα λουρία στον φουριόζο νεοφερμένο παράγοντα.

Ποιος ειναι ο " φιλοσοφημένος Τράκης" της Berlingoal;










Ποιος είναι " η σουπιά " της Berlingoal;




























Ο κακός Berlingoalitis λεει:

" Σιγά ρε Πρόεδρε, μη σκίσεις κανένα καλτσόν.....Φοβήθηκε ο Μαρκαντώνης νομίζεις;;;
Ωραία τα είπε πάντως το" βουνό".... Φιλοσοφημένος Τράκης;;; Σουπιά;; Brazilian Mambo;;; Ψευτοντίβα;;; Μαγαζάρες στην Αθήνα και άλλα στην Βούλα;;;; Σε ποιος να αναφέρεται άραγε....;;;"