Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΑΥΡΙΟ 1/4/11 ΣΤΙΣ 21:00 Η BERLINGOAL ....


Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο αήττητο σερί της παίζει άυριο η Berlingoal για το πρωτάθλημα 5x5 άυριο Παρασκευή 1/4/2011 στις 21:00 .

Η ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με Καράμπελα, Παπαδόπουλο (C) , Ζητούνη, Μπαλτά, Παπαδάκη, Τζανουδάκη, Βογιατζή ενώ ερωτηματικό αποτελούν οι Παναρίτης και Λόντος.

Εκτός θα μείνουν οι Ανδρεαδάκης, Παυλόπουλος, Λαμπράκος ,Τσίκουρας, Βλάσσης .

Ο κόσμος της ομάδας αναμένεται για άλλη μια φοά να γεμισει το γήπεδο και να την στηρίξει χωρίς παρατράγουδα.

Ο κακος Berlingoalitis λεει :
" Εξαφανισμένος τελευταία ο Βλάσσης απο εκδηλώσεις της ομάδας και τώρα και εκτός αποστολής....Περίεργα πράγματα...."

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

INSIDE BERLINGOAL...ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ..!!!

Μία νεα στήλη.....Συντομα κοντά σας οι αστέρες της Berlingoal σε αποκλειστικές συνεντέυξεις μόνο στο Berlingoal.blogspot.com!!!!!!!!!! Διαβάστε τι έχουν να πούν, Τζανουδάκης, Τσίκουρας, Παπαδάκης , Μπαλτάς, Ζητούνης και όλοι οι υπόλοιποι αστέρες μόνο εδώ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!!!

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

«Ένα με τους ULTRAS» ο PAPASILVER!!! (pics!)


“Ένα με τους
ULTRAS” φέρεται να είναι τον τελευταίο καιρό ο δημοφιλής μεσοεπιθετικός της Berlingoal (δανεικός στην Slovan Bratislavas) Παπαργύρης Κωνσταντίνος. Έπειτα από συνεχή κακεντρεχή και αναληθή άρθρα που ως σκοπό είχαν να διαταράξουν την οικογενειακή γαλήνη της Berlingoal και την ψυχολογική κατάσταση του παίχτη, το Berlingoal.blogspot.com και ο έγκριτος αρθρογράφος «Ζογκλερικός Ντριμπλέρ» εξασφάλισαν αποκλειστική συνέντευξη του παίχτη:



«..Είναι αλήθεια ότι βάλλομαι καθημερινά από ψευδή δημοσιεύματα. Αρθρογράφοι γνωστοί για τα συκοφαντικά τους άρθρα εξακολουθούν να σπέρνουν διχόνοια στο στρατόπεδο της ομάδος. Η καρδιά μου ανήκει στην ανήκει στην Berlingoal κι αυτό το γνωρίζουν όλοι. Ποτέ δεν δήλωσα ότι θα μείνω για πάντα στην Slovan όπως επίσης ποτέ δεν υπήρξε θέμα μεταγραφής μου στην Spartak Trnava. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες πληροφορήθηκα ότι είμαι 28 την στιγμή που μόλις γιόρταζα τα 27α γενέθλιά μου…»

Όσον αφορά την σχέση του με τους ULTRAS ο παίχτης δήλωσε:


«..Οι σχέσεις μου με τους ULTRAS είναι οι ιδανικότερες που θα μπορούσαν να υπάρχουν. Για όσους δεν το γνωρίζουν οι ULTRAS δεν είναι απλώς οπαδοί. Είναι ιδέα. Ιδέα που δεν έχει τόπο γέννησης και εξαπλώνεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Στο πλαίσιο της οπαδικής αλληλεγγύης, είναι γνωστή η συνομοταξία μεταξύ των οπαδών της Berlingoal και εκείνων του Ερυθρού Αστέρα αποδιδόμενη ως «αδελφότητα» (καθώς επίσης και με άλλες ομάδες). Συγκεκριμένα παραβρέθηκα στο Στάδιο Maracana του Ερυθρού Αστέρα και γιόρτασα μαζί με τους ULTRAS τα 27α γενέθλιά μου. Το ότι είμαι «ένα με τους ULTRAS» σε κάθε περίπτωση μπορεί να σημαίνει ότι όχι απλά είμαι ένα είδωλο για εκείνους αλλά ότι και εγώ είμαι ένα κομμάτι από αυτούς, δίνοντας καθημερινά μάχες για το Berlingoalitiko ιδεώδες…»




O Ζογκλερικός λέει:

"..Το να τα έχεις καλά με τους ULTRAS είναι σίγουρα ό,τι χειρότερο για κάποιους που χρησιμοποιούν Θεούς και Δαίμονες να αποδείξουν οτι δεν τα έχεις καλά με την Berlingoal.."

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

EURO KAI ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕΣΩ.....BERLINGOAL!!!


Υπο την στενή παρακολούθηση του Φερνάντο Σάντος βρίσκονται οι πάιχτες της Berlingoal όπως τόνισε ο ίδιος μετά από ερώτηση δημοσιογράφου off the record , έπειτα από συζήτηση που έγινε στο ξενοδοχείο που μένει η Εθνική στην Βουλιαγμένη, καθώς σημερα θα αναχωρήσει για την Μάλτα όπου θα αντιμετωπίσει την Εθνική ομάδα της χώρας για τα προκριματικά του EURO 2012 αυριο Σάββατο 26/3/2011 στις 21:30 με τηλεοπτική κάλυψη από το Mega.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει μία λίστα με συγκέκριμένους ποδοσφαιριστές που παρακολουθεί και θα καλεί , απάντησε:

" Ως προπονητής της Εθνικής, η δουλεία μου δεν είναι καθέ 2-3 μήνες , να έρχομαι να προπονώ κάποια παιδια και μετά να πηγαίνουν να παίζουμε σε κάποια μάτς. Είναι καθημερινή και πολύωρη . Βλέπω πολλόυς έλληνες σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα. Εχω εικόνα και για παίχτες ομογενείς που βρίσκονται σε Αυστραλία και Αμερική. Θα δούμε αν θα γίνει κάτι από εκεί. Παρακολουθώ και μάτς εντός Ελλάδας φυσικά. Και την Berlingoal την έχω δεί πολλές φορές. Είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα αυτή τι στιγμή και είναι όλοι έλληνες.... "

Όταν εν συνεχεία ρωτήθηκε αν βλέπει κάποιους συγκεκριμένους πάιχτες από την Berlingoal , απάντησε:
" Όπως είπα και πρίν, είναι όλοι έλληνες, αρα τους παρακολουθώ όλους....."


Ο εθνικός εκλέκτορας επίσης έχρισε την Berlingoal ώς μια ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην οποία γίνεται σοβαρή και συστηματική δουλεία.

Εδω θα πρέπει να τονιστεί πως ο προπονητής της εθνικής Αυστραλίας , ο γερμανός Holger Osieck, παρακολουθεί στενά τον αμυντικό της Berlingoal Αθ. Παπαδόπουλο, καθώς έχει γεννηθεί στην Αδελαϊδα , Αυστραλία, και ως υπήκοος και Ελλάδας και Αυστραλίας, θα πρέπει να διαλέξει ποιας χώρας θα φορέσει το εθνόσημο , σε περίτωση που κληθεί και από τους δύο προπονητές. Πρίν λίγες μέρες είπε ο γερμανος προπονητης:

" Μίλησα με τον Atha τηλεφωνικά και τον ρώτησα πως θα του φαινόταν η προοπτική να παίξει για την Αυστραλία. Εκείνος μου είπε μεταξύ άλλων, ότι προτεραιότητα του είναι η εθνική ομάδα της Ελλάδος, αλλά επειδή έχει απογοητευτεί να περιμένει μια κλήση έστω και σε φιλικό της Ελλάδος, και νιώθει ότι οι κόποι του πηγαίνουν χαμμένοι, δίνει μία άτυπη διορία για την κλήση του. Αν όμως δεί ότι οι πόρτες της εθνικής Ελλάδας είναι ερμητικά κλειστές για αυτόν, τότε θα ήταν τιμή του να εκπροσωπήσει την χώρα στην οποία γεννήθηκε και αγαπάει πολύ......Θα δούμε ..."

Ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Θα είναι τεράστια στιγμή όταν παίχτες της Berlingoal φορέσουν το εθνόσημο....Είναι η μεγαλύτερη τιμή για έναν παίχτη....Και ας ξυπνήσουν οι φωστήρες στην ΕΠΟ να καλέσουν τον Παπαδόπουλο έστω για φιλικό...Που να μπλέκει η Berlingoal με κλήσεις από Αυστραλία και υπερατλαντικά ταξίδια....."

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΠΑΠΑΡΓΥΡΗΣ : " ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ..."

"Στροφή 180 μοιρών" φαίνεται πως κάνει ο Κωνσταντίνος Παπαργύρης αφού υποστήριζε πως το ντέρμπι με την Spartak Trnava FC στις 5/4/2011 θα ήταν το τελευταίο του, και πως θα φύγει το καλοκαίρι από την Slovan Bratislava, τις τελευταίες μέρες αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Ο 28χρονος επιθετικός σε συνέντευξη του στο περιοδικό "Football Slovan style" παραδέχτηκε πως δεν ξέρει τι θα κάνει με το τέλος της σεζόν.

Όπως δήλωσε ο Παπαργύρης: "Είναι μια απόφαση την οποία δεν θέλω να σκέφτομαι άλλο. Κουράστηκα να μιλάω για αυτήν. Είναι δύσκολο να βλέπεις τους φιλάθλους μας να ανησυχούν και να με ρωτάνε συνεχώς τι θα κάνω. Θα δούμε το καλοκαίρι. Είμαι χαρούμενος με την ζωή μου. Νιώθω υπέροχα αυτή την στιγμή. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα δούμε".

Πάντως στην Berlingoal δεν φαίνεται να ανησυχούν καθώς υποστηρίζουν ότι ο " Κωστάκης" απλά δεν θέλει να απογοητέσει απο τώρα τους οπαδούς της Slovan ,που τον λατρέυουν σαν θεό , και θέλει με αυτές τι δηλώσεις να ηρεμήσει τους ανήσυχους οπαδούς, που μετά τα υβριστικά συνθήματα και απειλές στο προσωπό του προ 2μήνου μετά από ψευδή δημοσιέυματα ότι ο Παπαργύρης το καλοκαίρι πάει στην μισητή αντίπαλο Slovak Trnava , τώρα του δείχουν την αγάπη τους με κάθε ευκαιρία και εχουν βάλει σκοπό να τον κρατήσουν για πάντα στην Μπρατισλάβα. ..Ωστόσο λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο...


Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Τι κάθονατι και σκάνε?? Aφού το δήλωσε ο ίδιος- Ποια Bratislava και ποια Trnava, γυρίζω στην Berlingoal!-......"

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΙ...8-4 ΤΗΝ DE FORME FC....


Το έχουμε γράψει και ξανα και ξανά από αυτό εδω το πόστο. Φετος η Berlingoal έχει αλλάξει. Είναι πολύ πιο σοβαρή απο κάθε άλλη χρόνια με αποτελέσμα να πηγαίνει απο νίκη σε νίκη. Χθεσινό θύμα της blue maroon αρμάδας η De Forme FC για το πρωτάθλημα 5x5.

Η Berlingoal επικράτησε με 8-4 παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Σε ανάλογα μάτς πέρσι η ομάδα είτε έχανε είτε έφερνε ισοπαλία...Πάντως οι φίλαθλοι που είδαν το χθεσινό μάτς μάλλον αναρωτήθηκαν αν είδαν μάτς πρωταθλήματος ή τα 8 κορυφαία γκόλ του μήνα από το uefa.com!!! Ενα και ένα τα γκόλ που πέτυχε η ομάδα, με την επιλογή για το καλύτερο να αφήνεται στην δική σας κρίση..... Να τονίσουμε ότι ανάποδο ψαλίδι πίσω από το κέντρο δεν έβαλε κανείς όπως ο μέγας Λόντος, αλλά αυτά τα γκόλ, σπάνια μπαίνουν, και στο κάτω κάτω η ζωή συνεχίζεται!!!

Η ομάδα ξεκίνησε με δοκιμαστικό τερματοφύλακα τον 15 χρονο Μιχάλη από τις ακαδημίες τις ομάδας, που άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Αναμένεται ψστόσο να δοθεί δανεικός για να πάρει εμπειρίες.

Οι υπόλοιποι ήταν οι Παπαδόπουλος , Τσίκουρας , Παναρίτης ( C ) , Ζητούνης, Μπαλτάς, Τζανουδάκης, Παπαδάκης.

Απών οι : Ανδρεαδάκης, Καράμπελας, Παυλόπουλος, Λόντος, Λαμπράκος, Βλάσσης, Βογιατζής.

Το μάτς ξεκίνησε με τους Μιχάλη, Τσίκουρα, Παναρίτη,Ζητούνη, Παπαδάκη βασικούς και να πιέζουν από νωρίς. H Berlingoal ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με πολύ ωραίο γκόλ από τον Τσίκουρα έπειτα από συρτη πασά και αριστερό πολύ δυνατό σούτ από πολύ δύσκολη θέση ( αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής) , σούτ που κατέληξε στην δεξία γωνία του τέρματος, αφήνοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα άγαλμα...

Μετά το 1-0 η Berlingoal συνέχισε να πιέζει , χωρίς να κινδυνέψει και το 2-0 έγινε γρήγορα με τον Παπαδάκη μετα από εκπληκτική συνεργασία του ιδίου με Παναρίτη και Ζητούνη που θύμισε σάμπα και το γκόλ που είχε βάλει ο Καστίγιο μετα απο συνεργασία με Ριβάλντο και Ζιοβάνι σε ενα ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ.

Το 3-0 δεν άργησε να έρθει μετά από πολύ όμορφη προσπάθεια του Παναρίτη, που παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του και να φτάνει και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Ο " Ritis " αφού κινήθηκε πάνω στην γραμμή από δεξια παίρνοντας πάνω του δύο αντιπάλους, σύγκλινε πρός το κέντρο και με χαμηλό δυνατό σούτ έκανε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μαζέψει για άλλη μια φορά την μπάλα από τα δίχτυα. Κάπου εκεί χαλάρωσε η ομάδα, με αποτέλεσμα σε μια ανύποπτη φάση να γίνει το 3-1 .

Εν συνεχεία οι blue maroon συνέχισαν να είναι φλύαροι στις επιθετικές τους προσπάθειες κυρίως με τον Μπαλτά να χάνει μεγάλες ευκαιρίες , αλλά με εκπληκτική μπαλιά του Τσίκουρα από την άμυνα πρός τον Παπαδάκη ο οποίος έπιασε κεφαλία από το ύψος της περιοχής , που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-1.

Λίγο η εξέλιξη του μάτς, λίγο η θέληση για θέαμα , λίγο η απειρία του 15χρονου τερματοφύλακα παραλίγο να στοιχίσουν στην Berlingoal αφου λίγο πρίν την λήξη του ημιχρόνου οι αντίπαλοι έβαλαν 2 φθηνά γκόλ κάνοντας το 4-3. Στο ημίχρονο ο Παπαδόπυλος ήταν έξω φρένων και έβαλε τις φωνές σε Παναρίτη και Ζητούνη για την μη ομαδική συμπεριφορά του πρώτου ( μόνιμο πρόβλημα) και την φλυαρία και νοχελικότητα του δέυτερου, με Τζανουδάκη και Παπαδάκη να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Οι φωνές φαίνεται να απέφεραν καρπούς καθώς η ομάδα μπήκε δυνατά στο Β ημίχρονο , και αναγκασαν τους αντιπάλους σε αυτογκόλ για bloopers, καθώς σε γύρισμα αντιπάλου πρός τον τερματοφύλακα τους , ο τελευταίος πήγε να σταματήσει την μπάλα, κάτι που δέν καταφερε με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξσει στα δίχτυα κάνοντας το 5-3.

Εκεί η ομάδα ανέβασε στροφές, και με τον Τζανουδάκη μπροστάρη, έκαναν τους αντιπάλους να χάσουν την μπάλα. Ο ίδιος με μία τρομερή προσπάθεια στο ύψος της περιοχής, πήρε πάνω του δύο αντιπάλους , με κοφτή τρίπλα και σουτ αστραπή έκανε το 6-3 εν μέσω πανηγυρισμών και τους οπαδούς να ζητούν διασυρμό του αντιπάλου.

Συνέχεια στα γκόλ είχαμε μετά από εκπληκτική μπαλια του Ζητούνη από την μία άκρη του γηπέδου στην άλλη , η μπάλα να στρώνεται ιδανικά στον Παπαδόπουλο που είχε κάνει πολύ καλή κίνηση χωρίς την μπάλα από αριστερα και να " κρεμάει" τον αντίπαλο τερματοφύλακα έξω από την περιοχή κάνοντας το 7-3 εν μέσω standing ovation του πάγκου της Berlingoal και των φιλάθλων. Οι αντίπαλοι πέτυχαν το τελευταίο τους τέρμα μετά από αδράνεια της άμυνας κάνοντας το 7-4 και ο Μπαλτάς μετά από πολύ ωραία πάσα στην περιοχή έκανε με προβολή το 8-4 παίρνοντας το αίμα του πίσω για τις πολλές χαμένες ευκαρίες...

Πολλοί ωραίοι συνδυασμοί, γκόλ το ένα καλύτερο από το άλλο σε μία χαλαρή βραδια και το αηττητο να διατηρείται.

Εκπληκτικός ο Παπαδάκης που έκανε εμφάνιση ανάλoγη με αυτές που τρέλαναν τον Ζαγοράκη που έκανε τα πάντα να τον πάρει στην Τούμπα. Έτρεξε , μάρκαρε, σκόραρε. Αυτό που θέλουν από αυτόν ,η διοίκηση και οι οπαδοί . Πολύ καλοί για άλλη μια φορά Ζητούνης και Τζανουδάκης που κυμάνθηκαν σε υψηλό επίπεδο( μάρακαραν, σούταραν, πίεσαν, κατάπιαν πολλά χιλιόμετρα), Τσίκουρας ( με εκπληκτικές σέντρες και πάσες βοήθησε επιθετικά) και Μπαλτάς ( κινητικός, έτρεξε, πάλεψε) ήταν και αυτοί σταθεροί και πολύ καλοί , ο Παναρίτης δείχνει να ανεβάζει στροφές και το γκόλ που έβαλε είναι μία ψυχολογική ντόπα , μπορεί καλύτερα( παρά το πολύ ωραίο γκόλ που έβαλε) ο Παπαδόπουλος που θέλει χρόνο προσαρμογής και φυσική κατάσταση και πάλι μετα τους συνεχόμενους τραυματισμούς .

Άλλοι 3 βαθμοί στην τσέπη και πάμε για άλλα.....

Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Σοβαρότητα, γκόλ , θέαμα....Επιτέλους η ομάδα εχει βρεί το δρόμο της...."

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Το πάρτι του Παναρίτη! (pics)


Στην δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες από ένα ακόμα ξέφρενο πάρτι του Νικόλαου Παναρίτη, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Berlingoal, Διευθυντή Ποδοσφαίρου και δεξί χέρι του προέδρου της ομάδος!





Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 24 Οκτωβρίου, στις 12 Ιουλίου και στις 23 Αυγούστου ενώ καλεσμένη ήταν το call girl Μπάρμπαρα Γκέρα η οποία είχε και μια φίλη της με την οποία είχαν… περιπτύξεις πικάντικου περιεχομένου!

Στις φωτογραφίες ξεχωρίζει η Βίλα Αρκόρε ιδιοκτησίας του Νικόλαου Παναρίτη και πλέον ο «Παναριτιέρε» θα έρθει για ακόμη μια φορά αντιμέτωπος με τους αθλητικούς, πολιτικούς και δημοσιονομικούς του αντιπάλους για τα… ξέφρενα πάρτι του!


Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...ΜΕΣΩ ΑΓΓΛΙΑΣ... ΜΕ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ

Τα αγγλικά tabloid δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τους παίχτες της Berlingoal καθώς μετά τα σκάνδαλα με Παπαδάκη και Τζανουδάκη, φέρνουν στο φώς και νέα υπόθεση με πρωταγωνιστή αυτή τι φορά τον Σωκράτη Μπαλτά. Αναλυτικά αναφέρει:

Ο Σωκράτης Μπαλτάς της ελληνικής Berlingoal FC συμμετείχε σε όργια σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ( μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας) , μαζί με 5 Σουηδέζες. Για κακή του τύχη όμως, κάποιος βιντεοσκόπησε το γεγονός, και τώρα απειλεί τον ποδοσφαιριστή ότι θα το βγάλει στη φόρα!

"Προσπαθούμε να εντοπίσουμε το άτομο που βρίσκεται πίσω από αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση, παρόλο που αυτός ή αυτή έχει προσπαθήσει να κρύψει την ταυτότητά του/της.Ο 28χρονος που κάνει την θητεία του στον ελληνικό στρατό αυτή την εποχή , έχει χάσει τον ύπνο του απο ότι μαθάινουμε και είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Γιατί νομίζετε ότι δεν έπαιξε στο μάτς Berlingoal FC- Rich FC στις 15/3/11??

Εξακολουθούμε να ερευνούμε αν το άτομο που ζητάει χρήματα ήταν μία από τις κοπέλες ή ένα τρίτο πρόσωπο που δεν έχει σχέση με αυτό που έγινε στο ξενοδοχείο", ανέφερε άνθρωπος της εφημερίδας.

Ελέγχεται η εγκυρότητα του συγκεκριμένου άρθρου ....

Ο κακος Berlingoalitis λεει :

" Ο Sok έχει δείξει ότι έχει έφεση στο σκοράρισμα εντός γηπέδων....τώρα μαθαίνουμε ότι σκοράρει και εκτός γηπέδων......πεντάκις μάλιστα....."

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

"ΕΝΙΩΘΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ"


Δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Ολλανδίας έκανε ο Τασος Βλάσσης για την επιστροφή του στην Ελλάδα αλλά και για τα χρόνια του στην χώρα της τουλίπας....

Αναλυτικά αναφέρει....

«Ποτέ δεν ένιωσα τόσο σπουδαίος όσο ένιωσα στην Ολλανδία. Ισως στην Ελλάδα, όταν άρχισε να φτιάχνεται το όνομα μου, αλλά και πάλι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γινόταν εκεί. Υπήρχε κόσμος που με πλησιάζε και μου έλεγε: “Είμαι PSV ή Ajax, αλλά παραδέχομαι ότι είσαι καλός παίκτης”. Αυτό για μένα ήταν τεράστια επιβράβευση. Πλέον στην Berlingoal έιναι διαφορετικά τα πράγματα. Εδω υπάρχουν πολλοί καλοί παιχτές , που αποτελούν όλοι γρανάζια της ομάδας. Δεν υπάρχουν supersatrs. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Δεν ξεχωρίζει κάποιος όπως ο Σισέ στον Παναθηναικό ή όπως εγω τότε στην Ολλανδία. Δεν με ενοχλεί όμως....Ποιός ξέρει μπορεί κάποια μέρα να επιστρέψω κοντά σας ( γέλια)...."

Ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Βεντετισμοί δεν υπάρχουν στην ομάδα και αυτό δείχνει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει .....Μόνο έτσι μπορεί να πάει μπροστά μια ομάδα και δείχνουν να το έχουν καταλάβει αυτό εκεί στην Berlingoal..."

ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ....

Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια στην Τούμπα, αποδοκιμάζοντας έντονα τους παίκτες του "Δικεφάλου του Βορρά" για το άδοξο αποκλεισμό τους από το κύπελλο Ελλάδος από την ΑΕΚ . Ιδιαίτερα τεταμένο το κλίμα έξω από το γήπεδο.

"Λαϊκό" δικαστήριο στήθηκε έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας. Περίπου 200 οπαδοί του "Δικεφάλου του Βορρά", με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο, τα έβαλαν με τους παίκτες της ομάδας τους αλλα και την διοίκηση Ζαγοράκη για την αδυναμία της να ενισχύσει την ομάδα με παίχτες αξίας που θα δίνανε βάθος και ποιότητα όπως ο μεσοεπιθετικός Μιχάλης Παπαδάκης της Berlingoal.

Όταν εκανε την εμφανιση του ο Ζαγοράκης περίπου 30 οπαδοί του επιτέθηκαν φραστικά λέγοντας " Ρε μαλ...κα Ζαγοράκη, άφησες την ομάδα απροστάτευτη και γυμνή! Μας υποσχεθηκες τον Παπαδάκη..Τι έγινε εκεί?? Σε ξεφτίλισε!!! Σκώθηκε και έφυγε μέσα από το γραφείο σου!!! Δε ντρεπεστε λιγάκι ρε?? Σε στηρίζουμε τόσα χρόνια και έναν παιχτη που και εμείς θέλαμε δεν μπορούσες να τον κλείσεις!!! Και τωρα τρωως πο...τσα απο το ΑΕΚακι μεσα στην Τούμπα.....Ντροπή ρε Θοδωρή....Ντροπή...."

Ο κόσμος αυξάνεται όλο και περισσότερο και προκειμένου να αποχωρήσουν με ασφάλεια οι παίκτες και η διοίκηση έχει συγκεντρωθεί μεγάλη δύναμη των ΜΑΤ μπροστά από τον συγκεκριμένο χώρο.

Να σημειωθεί επίσης πως, με την λήξη του αγώνα από τον διαιτητή Μάνταλο, περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν μέσα στο γήπεδο και πετούσαν ότι αντικείμενα έβρισκαν μπροστά τους προς την θύρα των επισήμων.


Ο κακος Berlingoalitis λεει :

" Τους έχει κάτσει στο λαιμό εκεί στον ΠΑΟΚ το χουνέρι που τους έκανε ο Ουτς......πολλοί ΠΑΟΚτζήδες λένε ότι αν ειχε γίνει η μεταγραφή τότε και έπιαζε ο Παπαδάκης χθές, η ΑΕΚ θα έιχε φύγει από την Τουμπά με τρία γκολάκια στην πλάτη.....ασε που πάιζει να έιχανε περάσει και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας....Ποιος ξέρει...Ίσως και να είναι έτσι όπως τα λένε οι φίλοι του ΠΑΟΚ...."

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ PERI ΘΑΥΜΑΤΩΝ, ATHA-ΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕ-TEO-ΡΙΤΗ....

Ας αναφερθούμε για στα τρία πρόσωπα ( κατα την δική μου άποψη) της χθεσινής ημέρας.


Το θάυμα του Περικλή " Peri" Λόντου. Το γκόλ που πέτυχε ήταν σπανιας ομορφιάς και ειναι πραγματικά κρίμα που δεν έχει καταγραφθεί σε κάμερα. Είναι απο τα γκόλ που θα δηγείατι στα εγγόνια του και θα δακρίζει. Ανάποδο ψαλίδι πίσω από το κέντρο. Προσωπικά για μένα το χθεσινό γκόλ του δικού μας " Dani Alves " ηταν μια επιβράβευση για την συνολική του παρουσία και βελτίωση όλα αυτά τα χρόνια. Ενας άτεχνος και ατσούμπαλος παιχτης στην αρχή της καριέρας του, δούλεψε, προσπάθησε, μόχθησε , ίδρωσε και σήμερα λαμβάνει το σεβασμό όλων και την αναγνώριση ότι είναι απαραίτητο γρανάζι της ομάδας...


Η Αθάνατη ψυχή και δύναμη του αρχηγού Αθανάσιου " Atha " Παπαδόπουλου. Τραυματίας και όμως χθές ήταν εκέι...παρών. Την Δευτέρα το πρωί πήγε κουτσαίνοντας στο ιατρείο του ορθοπεδικού Δ. Βολτής , που το συνέστησε μακροχρόνια αποχή, και Τρίτη βράδυ έπαιζε στο φιλικό με την Rich FC, εστω και με ένα σακατεμένο πόδι. Εσφυξε τα δόντια και παρά τον πόνο και τις παροτρύνσεις των συμαπαιχτών του να μην παίξει, δεν ήθελε να αφήσει την ομάδα ακάλυπτη.... Αυτός ο άνθρωπος έχει δείξει 'οτι δίνει σωμα και ψυχή για την ομάδα και αποτελεί παράδειγμα πρός μίμηση.









Ο μετεωρίτης Θοδωρής " Τeo " Τζανουδάκη. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός μετεωρίτη? Δύναμη, ταχύτητα, και ότι μπορεί να προκαλέσει μεγάλες ζημίες. Όλα τα παραπάνω τα έχει ο " Teo " που αναμφισβήτητα αποτελεί μια ακρως επιτυχημένη μεταγραφή. Τρέχει, μαρκάρει, ντριπλάρει, σκοράρει. Κοινώς τα κάνει όλα και συμφέρει! Ποιός θα ξεχάσει την τρίπλα με το τακουνάκι στον εαυτό του κάτω από τα πόδια του μέσου της Rich FC ή το γκόλ εκεί που φωλιάζουν οι αράχνες? Κανείς....Ενας πάιχτης που τα δίνει όλα σε κάθε εμφάνιση και είναι πλέον απαραίτητος στους blue maroon. Από ότι φαίνεται ο Ζητούνης θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά να κρατήσει τον περσινό τίτλο του MVP καθώς ο Τζανουδάκης καραδοκεί....

ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ?? ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΚΑΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ!!!!!

Eνα πολύ ενδιαφέρον μάτς διεξηχθει χθές στο Orion με την Berlingoal να αντιμετωπίζει την Rich FC σε φιλικό παιχνίδι. Το παιχνίδι ηταν μια πολύ καλή ευκαιρία για δοκιμές, καθώς αλλή ομάδα περιμέναμε να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Οι" σίγουροι" Ζητούνης , Βογιατζής, Λαμπράκος , Μπαλτάς ( που βρέθηκε ωστόσο στον πάγκο με πολιτικά λόγω ...πονόλαιμου) έμειναν εκτός αποστολής, με τον Παπαδάκη να παιζεί τελικά και μάλιστα βασικός ενω συγκινητικός ήταν ο τραυματίας Αθ. Παπαδόπουλος που απαίτησε να είναι στην αποστολή και έπειξε κιόλας , βάζοντας την υγεία του σε κίνδυνο και προκαλώντας συγκίνηση και δεός στους συμπαίχτες του, καθώς οι εκφράσεις στο προσωπό του έδειχναν το μαρτύριο που περνούσε σε κάθε του βήμα....

Η ομάδα παρατάχθηκε με τους Παυλόπουλο στο τέρμα, τον υπο δοκιμή Αναγνωστόπουλο δεξιά, Παναρίτη αριστερά ( που μετά απο 7 μηνες ξεκινησε βασικός) και Λόντο στο κέντρο της άμυνας. Στα χάφ οι Βλάσσης και Τζανουδάκης , επιτελικό χάφ ο Τσίκουρας και μοναδικός επιθετικός ο Παπαδάκης.

Το μάτς ξεκίνησε καλά για την Berlingoal που κράτησε μπάλα και προσπάθησε να κόψει τις επιθέσεις της αντίπαλης ομάδας. Ενα καταστροφικό 15 λεπτο ηταν αυτό που έφερε την Berlingoal πίσω στο σκόρ με 3-0 στο ημίχρονο , με μοναδικά σημεία αναφοράς κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες του Παπαδάκη, κάποια καλά σουτ του Βλάσση και το δοκάρι του Τζανουδάκη μετά από καταπληκτική πάσα του Βλάσση .

Το δέυτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι νωθρά για τους blue maroon που δέχθηκαν αλλά 2 γκόλ κάνονατς το σκόρ 5-0 . Κατά διαστήματα η Rich FC έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο δείχνοντας ότι δίκαια είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα.

Κάπου εκεί όμως το θηρίο ξύπνησε είπε να παλέψει ενα παιχνίδι που έδειχνε χαμένο. Ο Τζανουδάκης με άπιαστο σούτ από αριστερά εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο " γάμα" κάνοντας το 5-1 και πετυχαίνοντας ενα πανέμοργο γκόλ. Ο Τζανουδάκης που ηταν κυριολεκτικά παντού δεν άργησε να κάνει το 5-2 με σούτ μέσα από την περιοχή , ενώ το 6-2 έγινε με δυνατό σούτ εκτός περιοχής για τους αντιπάλους.

Το 6-3 έγινε μετά από λίγο με δυνατό σούτ του Τσίκουρα εντός περιοχής και το καλύτερο το φύλαξε η ομάδα για το τέλος.......το 4ο γκόλ που πέτυχε η Berlingoal επισκιάσε το σκόρ, το παίχνίδι και όλο το μάτς γενικότερα......

10 λεπτά περίπου πρίν το τέλος, και αφού η ομάδα πίεζε να μειώσει το σκόρ, ο Παπαδόπουλος έκανε μια βαθιά μπαλία στον Παπαδάκη την οποία , σε ρόλο λίμπερο , ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε μακρυα, προς το κέντρο του γημέδου. Εκεί βρέθηκε ο Λόντος , που αφού είδε τον τερματοφύλακα εκτός εστίας, πίσω από το κέντρο , επιχείρησε ανάποδο ψαλιδάκι το οποίο κατέληξε στα δίχτυα αφηνοντας άφωνους τους αντιπάλους και τους συμπαίχτες του Λόντου να γίνονται ενα κουβάρι και να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά......Κυριολεκτικά ο Λόντος πέτυχε ενα από τα κορυφαία τέρματα στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου , και ειναι πραγματικά κρίμα που το χθεσινό ματς δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη.

6-4 λοιπόν σε ενα μάτς που κανείς δεν θα θυμαται το σκορ, αλλά το γκόλ του Λόντου. Κορυφαίοι οι Τζανουδάκης και πάλι που ήταν παντού και σε όλες τις φάσεις και Βλάσσης που έκανε πολύ δουλεία στο χώρο του κέντρου, καθώς και οι Αναγνωστόπουλος και φυσικά
Λόντος.

Στα ρηχά κυμάνθηκαν οι Παπαδάκης και Παυλόπουλος που σίγουρα μπορούν πολύ καλύτερα...



ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Hθελα να πω πολλά για το χθεσινό ματς....Αλλα μετα το γκολ του Λόντου....Όπως ειχε πει και ο Χελάκης.....Δεν περιγράφω άλλο....."

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ '' ΕΝΤΕΚΑΔΑΤΟ" ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΥΠΟ ΔΟΚΙΜΗ ...ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ RICH FC


Σήμερα 15/3/2011 στις 18:30 θα παίξει η Berlingoal με την Rich FC σε φιλικό παιχνίδι 8x8. H αποστολή θα αποτελείται από τους

Παυλόπουλο, Λόντο ( C ), Τσίκουρα, , Παναρίτη, Βλάσση, Μπαλτά, Τζανουδάκη, ενω αναμένεται να δοκιμαστεί ο αμυντικός Φίλλιπος Αναγνωστόπουλος.

Απών οι Καράμπελας, Ανδρεαδάκης, Παπαδόπουλος , Λαμπράκος, Ζητούνης, Βογιατζής ενω ερωτηματικό αποτελεί ο Παπδάκης.

Αναμένεται να γίνουν δοκιμές σε διάφορα σε συστήματα και θέσεις οπως για παράδειγμα τον Τσίκουρα και πάλι σαν επιτελικό χάφ, τον Βλάσση ως μπάκ, τον Μπαλτά από μπάκ ως κρυφός επιθετικός , τον Παναρίτη να παίρνει παραπάνω χρόνο συμμετοχής κτλ.

Ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Έστω και άτυπα......Η εκδίκηση είναι ενα πιάτο που τρώγεται κρύο....."

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ....ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ.....

Εβδομάδα φιλικών αυτή που ακολουθεί για την Berlingoal, καθώς έχει ρεπό στα δύο πρωταθλήματα που συμμετέχει. Αυριο στις 18:30 η τρίτη στην βαθμολογία Berlingoal θα παίξει με την πρωτοπόρο Rich FC στο 8x8 ψάχνοντας την άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα προ καιρού.

Την Τετάρτη στις 21:00 οι blue maroon θα δοκιμαστούν κόντρα στην Βεντούρη FC για το 5x5, εκεί όπου η Berlingoal είναι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα με 9 βαθμούς σε 3 μάτς.

Απών θα είναι σίγουρα ο Παπαδόπουλος, που έπαθε υποτροπή του τραυματισμού του και παραμένει άγνωστο πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης. Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί να ξαναδοκιμαστούν νέοι πάιχτες στα παιχνίδια αυτά ,όπως οι Διακόπουλος, Καραγκόυνης....

Ο κακός Berlingoalitis λεει:

" Ευκαιρία για δοκιμές σε συστήματα και παίχτες συμφωνώ.....Αλλά κανένας Berlingoalitis δεν θέλει να χάνει ποτέ...ακόμα και στα φιλικά......

ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ.....


Παρά την επανεμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική ο αρχηγός Αθ. Παπαδόπουλος συνεχίζει να πονάει , προκαλώντας πονοκέφαλο οχι μόνο στον ίδιο αλλά και στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Ο προσωπικός του ιατρός, Δ. Βολτής, του συνέστησε να απέχει και πάλι από τις αγωνιστηκές υποχρεώσεις μέχρι νεοτέρας.....

Ο Παπαδόπουλος ήταν αρκετα στεναχωρημένος αλλά το έχει πάρει πεισματικά να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα.....


Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Εντύπωση πάντως προκαλεί ότι μετά το μάτς προχθές με την Balader FC, ο Παπαδόπουλος είπε ότι ένιωθε καλά... Ξαφνικά εν μέσω ρεπού για την Berlingoal, δηλώνει και πάλι τραυματίας....Περίεργα πράγματα...."

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

''ΕΝΙΩΘΑ ΝΑ ΣΒΗΝΩ''

Άπαντες πάγωσαν στo στρατόπεδο της Berlingoal και όχι λόγω των καιρικών συνθηκών που επικράτησαν εχθές στην πρωτεύουσα...Μικρό κλιμάκιο της ομάδας με επικεφαλή τον πρόεδρο Α. Παπαδόπουλο συγκεντρώθηκε εχθές σε γνωστή έπαυλη της χλιδάτης συνοικίας ''Καφεπώλες'' της Α. Γλυφάδας για ''βιντεοθεραπεία''.Πιο συγκεκριμένα τα μέλη της ομάδας παρακολούθησαν το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Barcelona-Arsenal στα πλαίσια του Champions league.Ο σκοπός,ποιος άλλος, να συλλέξουν πληροφορίες για το δυναμικό των 2 ομάδων αλλά και να βάλουν στο στόχαστρο κάποιους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους (Almunia?) γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει...Ξαφνικά και ενώ ο αγώνας βρισκόταν στο 63ο λεπτό όλα πάγωσαν...Ο πρόεδρος της Berlingoal σωριάστηκε στο πάτωμα νιώθοντας έντονους πόνους στο στομάχι και με ακραία συμπτώματα ζάλης.Οι πιο ψύχραιμοι προσέφεραν αμέσως τις πρώτες βοήθειες την ώρα που κάποιοι άλλοι έκλαιγαν με λυγμούς στη θέα της κατάρευσης Παπαδόπουλου.Τελικά μετά από ένα εφιαλτικό μισάωρο για Αrsenal και Berlingoal ο ''Atha'' ένιωσε καλύτερα και όλων οι καρδιές πήγαν στη θέση τους.Φήμες λένε οτι ο Παπαδόπουλος αμέσως μετά την περιπέτεια του κατάφερε να ψελλίσει στους έντρομους συμπαίκτες του την φράση ''Ένιωθα να σβήνω...''
Τα αίτια της κατάρευσης Παπαδόπουλου δεν έγιναν γνωστά,το σενάριο της υπερκόπωσης λόγω των συνεχών του υποχρεώσεων όμως δεν πρέπει να αποκλειστεί...

Δεξιός halfιές:

''Υπερκόπωση και κουραφέξαλα...Τα παιδιά με μπροστάρη τον πρόεδρο χτες ''σηκώσανε'' στην κυριολεξία την PIZZA HUT'' στην Α. Γλυφάδα...Καποιοι είδαν με τα μάτια τους Παπαδόπουλο και Βλάσση να κάνουν ληστεία στο κατάστημα και στην συνέχεια να απομακρύνονται με ιλλυγγειώδη ταχύτητα μπας και χάσουν κανά λεπτό απ' τον αγώνα...''Atha, sorry, αλλά παράφαγες...''

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

" ΣΥΓΝΩΜΗ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ..."


Από την Δευτέρα 28/2/2011 ο Μιχάλης Παπαδάκης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη , ωστε να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με κάποια ομάδα την συμπρωτέυουσας ενόψει της μεταγαρφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ενώ στην αρχή της εβδομάδας ο Αρης είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του 28χρονου επιθετικού, μεσα στην εβδομάδα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέλαβε προσωπικά το θέμα του Παπαδάκη, και προσπάθησε να τον πείσει να υπογράψει στον δικέφαλο του βορρά. Να σημειωθεί ότι από την Τρίτη κιόλας , ο Παπαδάκης είχε κόψει τις συζητήσεις με τον Ηρακλή , καθώς θεώρησε ότι οι προσωπικοί του στόχοι δεν συμβάδιζαν με αυτούς τις ομάδας.

Σε δείπνο την Πέμπτη το βράδυ σε ακριβό εστιατόριο κοντά στο Λεθκό πύργο, ο Ζαγοράκης φέρεται να είπε στον Παπαδάκη:

Μιχάλη, σε θέλουμε. Κάνουμε μια νέα αρχή στον ΠΑΟΚ και θέλουμε στα επόμενα τρία χρόνια να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα και να έχουμε σταθερή παρουσία στην Ευρώπη και μετα τον Δεκέμβριο κάθε χρόνο. Θα σε λατρέψει ο κόσμος και μαζί με Βιερίνια, Σαλπιγγίδη και Γκαρσία, θα κάνετε πάταγο....Σκέψου τό....Θα σε περιμένω το μέχρι το Σάββατο να υπογράψεις...


Όλη μερα χθές, Παρασκευή , μελέτησε και τις δύο προτάσεις που είχε από Αρη και ΠΑΟΚ, και έδωσε εντολή στην διοίκηση του ΠΑΟΚ να φτιάξει τα συμφωνητικά αργά το βράδυ.

Σήμερα το πρωί, πήγε στο γραφείο του Θ. Ζαγοράκη. Συζητήσαν για περίπου 2 ώρες. Την στιγμή που πήγε να υπογράψει, με το στιλό στο χέρι δίστασε και είπε " Συγνώμη...δεν μπορώ...". Ο Ζαγοράκης πάγωσε και ρώτησε τι συμβαίνει, για να λάβει την απάντηση του Παπαδάκη " Η καρδιά που ανήκει στην Berlingoal. Δεν μπορώ να φύγω απο την ομάδα...Πιστευα ότι μπορούσα , αλλα δεν γίνεται...Μου φερθήκατε όλοι πολύ καλα, και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου...αλλά δεν μπορώ..."

Ευχαρίστησε τους πάντες στο γραφείο του Ζαγοράκη και αποχώρησε κατευθείαν για την Αθήνα.....Ο Παπαδάκης παραμένει blue maroon....

O κακος Berlingoalitis λεει :


" Τα λεφτά από την μεταγραφή του Παπαδάκη θα φτάνανε τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ....αλλά με τον τρόπο που αποφάσισε να μείνει στην ομάδα.....χαλάλι τα φράγκα...Οuts ψυχάρα, για πάντα Berlingoalara..."

4-2 Η BERLINGOAL FC ΤΗΝ BALADER FC ΣΕ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ....ΕΝΤΑΣΕΙΣ


Σε ένα μάτς γεμάτο ένταση, πάθος, θέαμα, γκόλ και παραλίγο ....γενική σύρραξη η Berlingoal FC επιβλήθηκε της Balader FC με 4-2 για το πρωτάθλημα 8x8 χθές βράδυ στο Οριον.

Η ομάδα ήταν σχεδόν πλήρης μετά απο πολύ καιρό , καθώς οι μόνοι απόντες ήταν οι εκτός αποστολής Καράμπελας ( μοναδικός τραυματίας) , Λαμπράκος και ο αδειούχος και μάλλον φευγάτος.... Παπαδάκης.

Η ομάδα παρατάχθηκε με τους Ανδρεαδάκη μετά απο καιρό κάτω από τα δοκάρια, Λόντο δεξία , Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας που έπέστρεψε από τον τραυματισμό του, και η έκπληξη ακούστηκε στο όνομα Βλάσσης που αγωνίστηκε σαν αριστερό μπάκ!

Στο κέντρο ξεκίνησαν οι Ζητούνης και Τζανουδάκης , ενώ μπροστά τους και ώς επιτελικό χάφ αγωνιστηκέ ο .....Μάρκος Τσικουρας. Καλά διαβάσατε και δεν πρόκειται για λάθος πληκτρολόγηση. Στην επίθεση και μόνος προωθημένος ο Βογιατζής. Στον πάγκο έμειναν Παναρίτης και Μπαλτάς.

Το μάτς ξεκίνησε καλά για την Berlingoal, που παρά το νοχελικό ξεκίνημα κάποιον παιχτών ( Τσίκουρας, Παπαδόπουλος, Λόντος) κράτησε μπάλα και βγήκε στην επίθεση. Γρήγορα όμως και αυτοί ανέβασαν στροφές και δίνοντας ώθηση και στους συμπαίχτες τους. 'Ετσι οι blue maroon ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς με δυνατό γυριστό σουτ του Τσίκουρα που έκανε το 1-0 δικαιόνωντας το τεχνικό team για την επιλογή τους να τον βάλουν πιο μπροστά. Μπορεί να είναι πιο αργός από αλλους παιχτές, αλλά έχει το σούτ, την σέντρα και την κάθετη πάσα που τόσο έλλειψε από την ομάδα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με την Berlingoal να κάνει το παιχνίδι της , Ζητούνης και Τζανουδάκης ειχαν πάρει το κέντρο, ενω οι μακρινές μπαλιες των αντιπάλων ήταν έυκολη λεία για Λόντο και Παπαδόπουλο. Σε κάποια δυνατά σούτ εκτός περιοχής ( καθώς μόνο έτσι εβγαινε φάση για τους αντιπάλους) , ο Ανδρεαδάκης ήταν αλάνθαστος.

Κάπου εκεί έγινε το 2-0 με δυνατό σούτ του Ζητούνη στην δεξία γωνία της αντίπαλης εστίας. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό , με την Berlingoal να κάνει το 3-0 πρίν την λήξη του ημιχρόνου με τον Βογιατζή μετά από πάσα του Τσίκουρα.

Αξιοσημείωτη φάση ήταν και η πολύ ωραία σέντα του Τζανουδάκη πρός τον Μπαλτά, και γυριστό βόν πλανέ που πέρασε ξυστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι..

Το ημίχρονο ξεκίνησε με τους αντιπάλους να τα παίζουν όλα για όλα , κατι που απέφερε καρπούς , καθώς σε δυνατό σουτ εκτός περιοχής ο Βλάσσης πήγε να δίωξει σε κόρνερ, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να κρεμάσει τον ανήμπορο στην συγκεκριμένη φάση Ανδρεαδάκη , και να κάνει το 3-1. Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Τσίκουρας που μετά απο κάθετη πάσα του Τζανουδάκη άδειασε 2 αντιπάλους, έβγαλε από αριστερα σέντρα " παρε βάλε" στον Βογιατζή και αυτός με εν αέρια προβολή έκανε το 4-1. Ελάχιστα λεπτα αργότερα ο Παναρίτης έχασε την ευκαιρία να χρηστεί σκόρερ, όταν βρέθηκε μόνος αριστερά μέσα στην περιοχή , αλλα έκανε ενα κακο σούτ...

Τα νέυρα ήταν τεταμένα σε όλο το μάτς και 20 λεπτά πρίν την λήξη, ενω ο Τσίκουρας έβγαινε στην αντεπίθεση, ο αντίπλαος που τον μάρκαρε, τραβόντας την φανέλα του, έπεσε μόνος του σφαδάζοντας. Ο Τσίκουρας γέλασε ειρωνικά, και έπειτα άκουσε τον αντίπλαο να του λεει " Σιγα ρε μαλ..κα θα με σκοτώσεις .." απάντησε ο Tsik λέγοντας " Τι λές ρε φίλε, εσυ με τραβάς..." θέλοντας να ρίξει τους τόνους , αλλά η απάντησε που πήρε ήταν..." Αντε ρε ..... μπαστ..δε". Ο Τσίκουρας θόλωσε , Τζανουδάκς , Παπαδόπουλος και Ζητούνης μπήκαν και αυτοί στην μέση, και για περίπου 7 λεπτά έγινε διακοπή του μάτς με τον Τσίκουρα να απειλεί θεούς κα δαίμονες, ο αντίπαλος να συνεχίζει να είναι προκλητικός και η γενική συρραξη να έιναι προ των πυλών.

Οι φίλαθλοι προσπαθησαν να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο με τους Παναρίτη και Μπαλτά να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν. Απο τα μεγάφωνα υπήρχαν εκκλήσεις να ηρεμήσουν τα πνέυνματα με τον speaker να φωνάζει " Φίλαθλοι η ομάδα μας κερδίζει, στηριξτε την με τις φωνές σας, μην πέφτετε στην παγίδα των αντιπάλων". Ο ( εως τοτε πολυ καλος) Τσίκουρας είδε την κόκκκινη κάρτα, ενώ ο αντίπαλος την κίτρινη. Παρόλα αυτά , ζήτησε και έγινε αλλαγή καθώς το κλίμα ηταν πολύ θερμό και αποχώρησε ( ! ) απο το γήπεδο! Εκεί έπεσαν καποιες κροτίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χωρο, ακούστηκαν και πολλά συνθήματα κατά των αντιπάλων αλλά σιγά σιγά τα πνέυματα ηρέμησαν.

Στα τελευταία λεπτά οι αντίπαλοι πίεσαν , και πέτυχαν με δυνατό σούτ το 4-2 που ηταν και το τελικό σκόρ.

Κανείς δεν υστέρησε σε ένα παιχνίδι που κρατάμε την επιστροφή Παναρίτη στο γήπεδο που τραυματίστηκε, την καλή παρουσία Βλάσση και Τσίκουρα( παρα την αποβολή του) σε θέσεις που δεν είχαν ξανα παίξει καθώς και την καλύτερη εμφάνιση του Ανδρεαδάκη με την εμφάνιση της Berlingoal, ο οποίος μάλλον πήρε το μήνυμα που του έστειλαν από την δίοικηση με την μεταγραφή του Παυλόπουλου.

Μια πολύ καλή βδομάδα τελέιωσε για την Berlingoal , με νίκες σε όλες τις διοργανώσεις...


Ο κακος Berlingoalitis λεει:

" Δεν είμαι υπέρ της βίας , ούτε των εντάσεων...Αλλά αν πώ ότι δεν χάρηκα με την αντίδραση όλων των παιχτών της ομάδας , στον τσακωμό του Τσίκουρα, που τον στήριξαν , και έδειξαν ότι είναι οικογένεια....Ε, θα έλεγα ψέμματα...."

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

184 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ...



Πέρσαν 184 μέρες από τοτε που ο Νικόλαος Παναρίτης σόκαρε όλη την Ευρώπη με τον τραυματισμό του στo φιλικό προετοιμασίας της Berlingoal FC. Χθές λοιπόν, ανημέρα της ημέρας που γιορτάζει τα γενέθεια του ( καθώς έχει γεννηθεί 29/2 και αναγκαστικά γιορτάζει στις 3/1 ), ήταν η σειρά του να επιστρέψει και επίσημα στους αγωνιστικούς χώρους εν μέσω αποθέωσης...

Το Berlingoal.blogspot.com ήταν εκεί και σας παρουσιαζει αποκλειστικό υλικό.




Οπως ακούτε όλος ο πάγκος απαιτούσε να πηγαινεί η μπάλα στον Παναρίτη για να εγκλιματιστεί γρήγορα και να του φύγει το άγχος. Λίγο έλειψε να χρηστεί και σκορερ κιόλας..

Σίγουρα ο Παναρίτης θα αρχίσει να παιρνει ευκαιρίες και παιχνίδια στα πόδια του, όποτε δίνεται η δυνατότητα ώστε να αποκτήσει ο ίδιος και πάλι, εμπιστοσύνη στο τραυματισμένο πόδι του. Αυτό ωστόσο θα γίνει σταδιακά, σύμφωνα με το τεχνικό team.

Εμείς από το Berlingoal.blogspot.com να ευχηθούμε σιδερένιος και να παίξει την μπάλα που μπορεί....

7-1 Η BERLINGOAL ...ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ PLAYSTATION...


Με εκπληκτική εμφάνιση και φάσεις που θύμισαν ....playstation η Berlingoal συνέτριψε χθές βράδυ την Κάφροι Λυών FC με 7-1 φορώντας την μάυρη εμφάνιση.

Στην αποστολή ηταν οι Παυλόπουλος, Λόντος (C), Τσίκουρας, Ζητούνης, Βλάσσης, Τζανουδάκης, Βογιατζής ενω έπειτα από εφτά μμηνες απραξίας ο Νικόλαος Παναρίτης επέστερψε στους αγωνιστικούς χώρους εν μέσω χειροκροτημάτων ( ακολουθει αναλυτικό ρεπορτάζ...) Εκτός οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Καράμπελας, ο αδειούχος Παπαδάκης ( βλ. Φευγάτος ...Ο Παπαδάκης), Ανδρεαδάκης, Λαμπράκος, Μπαλτάς.

Χρέη προπονητή για μία από τις τελευαταίες φορές ( καθώς σύντομα θα επιστρέψει και αυτός) ανέλαβε ο Παπαδόπουλος, ο οποίος εξέπληξε με την επιλογή του να αφήσει στον πάγκο τον Ζητούνη και τον Βογιατζή!

Το μάτς ξεκίνησε καλα με τους blue maroon να δείχνουν από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους και να πετυχαίνουν νωρίς το 1-0 με τον Τζανουδάκη μετα από συνεργασία με τον Βλάσση και σούτ στο δεξι " γάμα". Ο Βλάσσης έκανε το 2-0 με απιστευτό πλασε, με εξωτερικό φάλτσο και εκτός ισορροπίας ..

Το 3-0 έγινε αυτή τι φορά με τον Βογιατζή μετά από τρομερή συνεργασία με τον Βλάσση που ανταλλάξανε 5 πάσες μεταξύ τους πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.... Το 4-0 έγινε με τον Βλάσση κα πάλι που έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την φανέλα της Berlingoal.

Μετά από λάθος του Τσίκουρα που άφησε την αμύνα εκτεθειμένη ενω οι Blue maroon πίεζαν για το 5-0, με ξάφνική αντεπίθεση οι αντίπαλοι έκαναν το 4-1 . Ευθύνη για το γκόλ εκτός του Τσίκουρα φέρει και ο Παυλόπουλος που δεν μπόρεσε να σταματήσει ενα ομολογουμένως αδύναμο σούτ.....

Το δέυτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα να ξαναφέρνει το παιχνίδι στα μέτρα της, χωρίς όμως να φορτσάρει. Το 5-1 ήρθε μετά από όμορφη προσπάθεια του Τζανουδάκη και δυνατό άπιαστο σούτ , ενώ σε αυτό το σημείο οι αντίπαλοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με κενο τέρμα να μειώσουν το σκόρ.

Κάπου εκεί και αφού το μάτς προσφερόταν για δοκιμές και ...ξεκούραση ο Παπαδόπουλος έδωσε εντολή στον Παναρίτη ( που είχε γενέθεια) να μπεί στο παιχνίδι στην θέση του Ζητούνη που αφού τον αγκάλιασε σφηχτά και του ψιθύρισε κάτι στο αυτί του παραχώρησε την θέση του , εν μέσω standing ovation από συμπαίχτες, αντιπάλους και οπαδούς.

Το 6-1 ήρθε με τρομερό αριστερό σούτ του Τσίκουρα που πήρε το αίμα το πίσω για το λάθος του πρώτου ημίχρονου, ενώ το 7-1 έγινε με χαμηλό σουτ του Ζητούνη στην αριστερή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα, σκορ με το οποίο έληξε το παιχνίδι.

Πολύ καλό παιχνίδι από την Berlingoal που κατα διαστήματα έπαιξε total football και έκανε τους αντιπάλους να ψάχνουν την μπάλα. Δεν υστέρησε κανείς,σε ένα μάτς που παίχτηκε ποδόσφαιρο για σεμινάριο...



Ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Ως φίλαθλος της ομάδας , οφείλω να μπώ χθές ότι χόρτασα θέαμα , γκόλ και αποτέλεσμα... Αλλά αυτό που χάρηκα πιο πολύ απο όλα ηταν η επιστροφή του Νικόλα μας του Παναρίτη... Σιδερένιος να είναι , και να δείξει σε Λέτο , Ριέρα και Βιερίνια ότι δεν παίζουν πλέον μόνοι της στην αριστερή πλευρά....Εχούν και πάλι αντίπαλο....."