Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΦΕΥΓΑΤΟΣ ...Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ


Στην Θεσσαλονίκη θα μεταβεί άυριο ο παίχτης της Berlingoal , Μιχάλης Παπαδάκης γία άγνωστο λόγο, με τις φήμες ωστόσο να οργιάζουν.

Άυριο πρωι αποχωρεί για την συμπρωτέυουσα και άν συνδυάσουμε το ταξίδι του διευθυντή ποδοσφαίρου Νικόλαου Παναρίτη στην Θεσσαλονίκη προ δύο μηνών, τότε δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά.

Ο Παναρίτης τότε, είχε βρεθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ , Θ. Ζαγοράκη αλλά και με την διοίκηση του Ηρακλή . Είναι κοινό μυστικό στην αγορά ότι οι δύο ομάδες ψάχνουν καιρό τωρα επιθετικό που μπορεί να παίξει και στην δεξία πλευρά.

Δεν θα έπρεπε να αποκλείσουμε εμπλοκή και του Άρη στην υπόθεση καθώς μετά την αποχώρηση του Ισπανού Χαβίτο, ο Παπαδάκης μοιάζει με ειδανικός αντικαταστάτης.

Έτσι όπως γίνετε αντιληπτό, ο Παπαδάκης θα είναι εκτός αποστολής για το αυριανό ματς πρωταθλήματος 5x5 αλλά και για το μάτς της Παρασκευής στις 21:30 για το πρωτάθλημα 8x8 , καθώς έχει ζητήσει και του έχει δοθεί 7ημερη άδεια.

Ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Ακόμα να μας πούν αν το επεισόδιο του Παπαδάκη έξω απο κέντρο διασκέδασης για άνδρες, ήταν αλήθεια. Αλλά αυτό το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη μάλλον μας δίνει την απάντηση...."

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΜΕ " ΤΕΟ "



Νέο σκάνδαλο , αυτή τη φορά με τον επιθετικό της ομάδας μας Θεόδωρο Τζανουδάκη, που σύμφωνα με το αγγλικό site www.theage.com , βιοπράγησε ενάντιον σε 15χρονό που θέλησε να του κάνει μία φάρσα που είχε δει σε εκπομπή της αγγλικής τηλεόρασης με θέμα το ποδοόσφαιρο..... Αναλυτικά παρακάτω:


«Ο Τζανουδάκης “κτύπησε” παιδί που του έκανε τηλεοπτική φάρσα»

Η αστυνομία ερευνά ισχυρισμούς που θέλουν τον ποδοσφαιριστή της Berlingoal Θεόδωρο Τζανουδάκη να έχει βιαιοπραγήσει κατά 15χρονου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής φάρσας.
Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι κτυπήθηκε στο κεφάλι από τον Ελληνα παιχτη, στην περιοχή της Γλυφάδας, είπε η Αστυνομία.



Ο εκπρόσωπός της δήλωσε: “Κληθήκαμε στην οδός Ανθέων την Παρασκευή στις 6:58 μ.μ. για μία κατηγορία βιαιοπραγίας στο κεφάλι ενός 15χρονου ( το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό για ευνόητους λόγους).
Ο νεαρός αρνήθηκε ιατρική βοήθεια.

Καμία σύλληψη δεν έγινε για το περιστατικό αλλά ο 27χρονος παίκτης της Berlingoal θα κληθεί για ερωτήσεις”.

Ο Τζανουδάκης βρισκόταν σε ένα διαφημιστικό γύρισμα για το παιχνίδι Berlingoal – PTN FC. Ο 15χρονος ισχυρίζεται ότι κτυπήθηκε όταν τράβηξε το χέρι του από χειραψία με τον Τζανουδάκη, σε μία αντιγραφή μίας τηλεοπτικής φάρσας του σόου του Sky, Soccer AM.
Ο νεαρός είπε:
“Πήγα στον Τζανουδάκη και του έδωσα χειραψία αλλά τράβηξα απότομα το χέρι μου και το έβαλα στη μύτη μου, κουνώντας τα δάκτυλα.
Αυτός (ο Τζανουδάκης) δεν είδε την αστεία πλευρά και μου επιτέθηκε”

Οι δικηγόροι της Berlingoal θα αναλάβουν την υπόθεση αν και θεωρείται ότι το θέμα έχει ήδη λήξει μετα την μεταμέλεια του ποδοσφαιριστή ...Μένει να δούμε αν το θύμα θα έχει την ίδια άποψη....

O kakos Berlingoalitis λεει:

" Το ότι είναι λίγο οξύθυμος ο "Τeo" είναι γνωστό....αλλά αυτή τη φορά μάλλον το παράκανε...Ισως πρέπει κάποιος από την διοίκηση να του τραβήξει το αυτί....."

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΧΑΡΜΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ.....3-1 Η BERLINGOAL THN PTN FC


Χάρμα οφθαλμών χθές βράδυ η Βerlingoal στην νίκη με 3-1 επί της PTN FC για το πρωτάθλημα 5x5.

Την απόστολή της ομάδας συμπλήρωσαν οι : Παυλόπουλος, Λόντος ( C ), Ζητούνης, Παπαδάκης, Λαμπράκος, Τζανουδάκης και Βογιατζής.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Παναρίτης, Παπαδόπουλος , οι στρατέυσιμοί Μπαλτάς, Βλάσσης και οι Τσίκουρας, Καράμπελας και Ανδρεαδάκης.

Η ομάδα έπαιξε με ασφυκτικό pressing από την αρχή του παιχνιδίου κάτι που απέφερε καρπούς αφού απο κλέψιμο του Λόντου, Τζανουδάκης ,Ζητούνης και Βογιατζής επαιξαν ποδόσφαιρο για σεμινάριο με τον τελευατίο να πλασάρει άψογα και να κάνει το 1-0.
Εν συνεχεία ο Λαμπράκος με την είσοδο του στο παιχνίδι έκανε αιθητή την παρουσία του με ειδανικό πλασε στην δεξία γωνία κάνοντας το 2-0.

Οι αντίπλαοι πίεσαν με κάποιες φάσεις , μέχρι που ήρθε και το 3-0 με κεφαλία του Παπαδάκη απο πάσα του Βογιατζή, σκόρ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, η PTN βγήκε μπροστά είχε 2 δοκάρια, ενώ και oι Blue maroon έχασαν ευκαιρίες για τέταρτο γκόλ κατα συρροή με τους Τζανουδάκη, Βογιατζή και Λαμπράκο. Δέκα λέπτα πρίν την λήξη ο πολύ καλος Ζητούνης τραυματίστηκε στο μάτι, βγαίνοντας για λίγο έξω, κάτι που αποσυντόνησε την άμυνα παρα τις φιλότιμες προσπάθειες του Λόντου. Με δυνατό σούτ έγινε το 3-1, το οπίο ήταν και το τελικό σκόρ.

Εξαιρετικοί οι Παυλόπουλος ( που κάνει επίδειξη δύναμης απέναντι στους άλλους 2 τερματοφύλακες σε κάθε ευκαιρία που παίρνει), Ζητούνης και Τζανουδάκης που ήταν κυριολεκτικά παντου. Απο κοντά και ο Λόντος που ήταν σταθερός. Μια επαγγελματική νίκη σε μία βραδάι που δεν υστέρησε κανείς, απέναντι σε μάι ομάδα που είχε 3 στις 3 νίκες στο πρωτάθλημα και 20 στις 23 νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια.

Ο κακος Berlingoalitis λεει :

" Τέτοιες νίκες δίνουν πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται να το έχουν καταλάβει εκεί στην Berlingoal...Ελπίζουμε να μήν δούμε το περσινό έργο, με 5 σερί νίκες και μετά ....ο κατηφόρος με τα φρένα σπασμένα....

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΚΟΜΑ...


Τουλάχιστον δύο βδομάδες θα μείνει εκτός προπονήσεων ο αρχηγός της Berlingoal Αθ. Παπαδόπουλος. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας έδειξαν ενδομηνησκιακή ρήξη και οστικό οιδημα.

Τα πράγματα θα μπορόυσαν να είναι πολύ χειρότερα , αλλά ευτυχώς για τον ίδιο αναμένεται σε περίπου 15 μέρες να ξεκινήσει προπονήσεις και έπειτα να μπεί και σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο ίδιος πάντως μοίαζει να είναι "θηρίο σε κλουβί", καθως ηθελε να πάιξει ....χθές!! Δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση αν ο έμπειρος αμυντικός διαψέυσει τους πάντες παίζοντας πολύ νωρίτερα απο το αναμενόμενο....

ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Σε μία εποχή με πολλές υποχρεώσεις η ομάδα τους έχει όλους ανάγκη....αλλά πάνω από όλα η υγεία...."

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ... ΜΕΣΩ ΑΓΓΛΙΑΣ


Σύμφωνα με αγγλικό site ο ποδοσφαιρισής της ομάδας μας Μιχαλης Παπαδάκης, συνελήφθη πρόσφατα για επεισόδιο έξω από στριπτιτζάδικο στην Λέωφ. Συγγρού. Δειτέ αναλυτικά τι έγραφε το www.bbc.com



«Ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Παπαδάκης συνελήφθη έξω από ένα μπαρ με στριπτήζ αφού κατηγορήθηκε ότι έπιασε μία γυναίκα από τον λαιμό.
Ο 28χρονος επιθετικός της Berlingoal – θεωρήθηκε ότι – είχε ένα θερμό επεισόδιο με τη γυναίκα (δεν δημοσιεύεται όνομα) στις 3 τα ξημερώματα.

Ο σταρ, που αμείβεται με μεγάλο χρηματικό ποσο, επισκέφτηκε το μπαρ που ειδικεύεται σε στριπτήζ και ιδιωτικές «παραστάσεις» και έφυγε από εκεί στις 3.


Η Αστυνομία βρήκε τον Παπαδάκη σε έναν σταθμό κοντά στο μπαρ, τον συνέλαβε και τον απελευθέρωσε το πρωί με εγγύηση, πριν γίνει ολοκληρωμένη εξέταση της υπόθεσης.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε : «Ενας 28χρονος άνδρας συνελήφθη για βιαιοπραγία, ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση».

Ο παίκτης των Blue maroon παλεύει για το μέλλον του στη Berlingoal. Φήμες τον θέλουν να φέυγει δανεικός από τη Berlingoal η οποία τον πουλά με 3 εκ. ευρώ.

Ο έλληνας, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τους ιθύνοντες της ομάδας για την αξία του, θέλει να μείνει στην Berlingoal, ωστόσο δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι του»

Μένει να διασταυροθούν οι πληροφορίες και κατα πόσο είναι αληθές το δημοσίευμα , ωστόσο η εγκυρότητα του συγκεηριμένου site θεωρείται αναμφισβήτητη..

Ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Αν τελικά είναι αλήθεια τα παραπάνω , τότε επιβεβαιώνονται οι φήμες περί αλλαγής χαρακτήρα του " Ούτς". Το καλύτερο παιδί φαίνεται να έχει αλητέψει.... Φαίνεται τελικά πώς η δόξα και το χρήμα αλλάζουν και τα καλύτερα παιδία....."

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΣ ΤΡΙΤΗ ...ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ...


Την Δευτέρα 21/2/2011 θα κάνει ο Παπαδόπουλος την μαγνητική τομογραφία στο αριστερό του γόνατο , ωστε να αποσαφινιστεί τελικά το αν και πόσο ζημία έχει πάθει ο έμπειρος αμυντικός. Τα αποτελέσματα αυτής αναμένονται την Τρίτη το απόγευμα.

Ο Παπαδόπουλος που δεν αγωνιστιτηκε ούτε την Τρίτη αλλά ούτε την Πέμπτη, δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό να νιώθει ενοχλήσεις που πυκνά συχνά γίνονται πόνοι. Ο " Αthas " θέλει οπωσδήποτε να παίξει αυτή τη βδομάδα αλλά το ιατρικό επιτελείο της Berlingoal δεν θέλει να πάρει κανένα ρίσκο με την υγεία του αθλητή, περιμένοντας τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Η πρώτες εκτιμήσεις για ρήξη μηνίσκου του Παπαδόπουλου τον ανάγκασαν να μείνει εκτός αποστολής την προηγούμενη βδομάδα , ενω ο ίδιος θέλει να παίξει την Δευτέρα στο πρωτάθλημα 5x5 άσχετα με το άν θα έχουν βγεί τα αποτελέσματα της μαγνητικής. Ο ίδιος πάντως οφείλει να είναι προσεκτικός αφού είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από τον σοβαρότατο τραυματισμό , τον Φεβρουάριο του 2010 στον αστράγαλο που τον κράτησε εκτός γηπέδως σχεδόν 4 μήνες. Ο σοβαρός αυτός τραυματισμός ήταν υποτροπή από τραυματισμό στην ίδια περιοχή τον Ιανουάριο του 2010 , κατά την οποία ο ξεροκέφαλός Παπαδόπουλος επέστεψε πολύ νωρίτερα στις αγωνιστικές υποχρεωσεις της ομάδας και ενω δεν είχε αποθεραπευτεί πλήρως.

Κοντός ψαλμός λοιπόν και Τρίτη κοντή γιορτή.....

Ο κακος Berlingoalitis λεει :


" Η υγεία είναι μεγάλη υπόθεση για τον κάθε άνθρωπο...Εμείς να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους...."

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΗΝ MANCHESTER Ο ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ????

Αίλουρος ο Παναρίτης!!!
Ναί..σωστά διαβάσατε!!!
Αίλουρος..o Παναρίτης!!!
Ρεσιτάλ αποκρούσεων, θεαματικά μπλοζόν και γατίσιες εκτινάξεις! Χάρμα ιδέσθαι!!!

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο της Berlingoal. Ποιός μπορεί να λησμονήσει την χθεσινή πρωτοβουλία του λαβωμένου πολιορκητή Νικόλαου Παναρίτη να κάτσει κάτω από τα γκολποστ. Καράμπελας και Ανδρεαδάκης το φυσσάνε και δεν κρυώνει. Νιώθουν πλέον οτι η θέση τους αμφισβητείται έντονα. Η ομάδα φαίνεται πως βρήκε έναν σταθερό goalkeeper που εμνπέει σιγουριά στους συμπαίχτες και τρόμο στους αντιπάλους.

Για καλή τύχη του Νικόλα..στις εξέδρες του Orion κάθονταν χθες κυνηγοί ταλέντων από την Manchester United. Είναι γνωστό τον τελευταίο καιρό ότι ο Sir Alex Ferguson κινεί γη και ουρανό προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Edwin Van Der Sar. Ποιος θα το φανταζόταν οτι θα τον έβρισκε στο πρόσωπο του Νίκου Παναρίτη.

Φήμες αναφέρουν οτι υπήρξε συνάντηση και παράθεση δείπνου στον Πρόεδρο της Berlingoal Αθανάσιο Παπαδόπουλο αμέσως μετά το παιχνίδι με σκοπό την άμεση μεταγραφή του Παναρίτη στην μέλλουσα πρωταθλήτρια Αγγλίας. Το ποσό της πρότασης που είναι διατεθημένη να καταθέσει η Manchester φαντάζει αστρονομικό και όλοι πλέον αναμένουμε την επίσημη απάντηση της Διοίκησης αλλά και την θέση του ίδιου του ποδοσφαιριστή για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Ζογκλερικός Ντριμπλέρ λέει:
"Δύσκολη απόφαση για τον Πρόεδρο. Γεμίζει τα ταμεία της ομάδος..ή σκάβει τον λάκκο σε Καράμπελα και Ανδρεαδάκη???..Οψόμεθα"

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ....ΑΣΣΟ


Κάποτε η Δέσποινα Βανδή είχε τραγουδήσει " Καρδιά μου , στα δωσα όλα και ...έμεινα στον άσσο...." .Κάπως έτσι πρέπει να αισθάνθηκαν οι παίχτες της Berlingoal....

Όσοι βρέθηκαν χθές στα γήπεδα Orion είδαν ενα πολυ ωραίο παιχνίδι αλλά και μία πολύ άτυχη ομάδα. Η Berlingoal έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης και προδώθηκε τελικά από τον....αναγκαστικό άσο...... Ηττήθηκε με 5-4 απο την Gym Tonic FC σε μάτς γκράν γκινιόλ....

Μετα από περίπου 6 μήνες και ενω και οι 3 τερματοφύλακες τις ομάδες δεν μπορούσαν να αγωνιστούν ,με περίσσεια αυτοθυσία ο Νικόλας Παναρίτης χωρίς να λογαριάσει την κατάσταση του ποδιού του, έκατσε κάτω από τα δοκάρια , ώστε να καλύψει το κενό. Μια θέση που ο Παναρίτης είχε παίξει σαν πιτσιρικάς , και αυτό στα πλάισια προπόνησης και χαλαρώματος - χαβαλέ. Μονο και μόνο σαν κίνηση αξίζει πολλά μπράβο..... Πάντως αν η ομάδα είχε έναν από τους τερματοφύλακες στην συνθεσή της , σίγουρα θα ήταν άλλο το αποτέλεσμα.....Και δεν μιλάμε για ισοπαλία..

Η ομάδα ξεκίνησε με : Παναρίτη κάτω από τα δοκάρια, Λόντο αριστερο μπάκ, Μπακάλη κεντρικό αμυντικο ( που επέστρεψε και πάλι με δανεισμό 10ημερο) , Τσίκουρα δεξια. Ο Ζητούνης έπαιξε αμυντικό χάφ, ο Μπαλτάς αριστερα, Τζανουδάκης δεξια και ο Βογιατζής μοναδικός προωθημένος. Στον πάγκο οι Παπαδάκης και Βλάσσης. Χρέη προπονητή ο τραυματίας Παπαδόπουλος που προτίμησε σύστημα 3-3-1.

Το μάτς ξεκίνησε με τους αντιπάλους να πιέζουν αλλά οι blue maroon να αντιστέκονται περίφημα. Το πρώτο γκόλ των αντιπάλων προήλθε από λάθος του Τσίκουρα και το δευτερο από αδράνεια της άμυνας. Η Berlingoal απάντησε άμεσα με Βογιατζή από πάσα του Παπαδάκη που είχε μπεί στον αγώνα κάνονατς το 2-1, ενω από λάθος του άπειρου Παναρίτη έγινε το 3-1.

Κάπου εκεί η Berlingoal ξυπνησε καθώς οι Ζητούνης και Τζανουδάκης ανέβασαν στροφές και η άμυνα που έως εκείνη τη στιγμή ήταν κάτω του μετρίου, μεταμορφωθηκε πρός το καλύτερο. Ο νεοεισαχθείς στο παιχνίδι Βλάσσης με όμορφη ατομική προσπαθεια από δεξία πλάσαρε από την κλειδαρότρυπα τον τερματοφύλακα κάνοντας το 3-2 σκόρ με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Αξιοσημείοτο γεγονός η αψιμαχία Τζανουδάκη και Τσίκουρα για μια επίθεση που οδήγησε τον πρώτο να ζητήσει αναγκαστική αλλαγή....

Στο ημίχρονο βλέποντας ότι οτι η ομάδα " το έχει" το παιχνίδι αλλάζει το σύστημα σε 3-2-2, κίνηση που απέφερε καρπούς καθώς το 3-3 ήρθε σχετικά γρήγορα με τον Βογιατζή με κοντινό πλασέ. Η αμύμα ήταν άψογη αλλά ο Παναρίτης ήταν πάλι αρνητικός πρωταγωνιστής όταν " έφαγε" απεθυείας εκτέλεση κόρνερ. Το 4-3 ήταν γεγονός. Η Berlingoal έλεγχε το μάτς και 10 λέπτα πρίν το τέλος ο Τζανουδάκης με δυνατό χαμηλό σουτ , έκανε το 4-4 .

Ελάχιστα λεπτά πρίν το τέλος οι αντίπαλοι έκαναν μία σέντρα πετάχτηκε ένας παιχτης τους και με κοντινή κεφαλία έγινε το 5-4 , και οι παίχτες τις ομάδας μας δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως χαθηκε ενα τέτοιο παιχνίδι.

Καταπληκτικοί οι Μπακάλης, Λόντος, Ζητούνης, Τζανουδάκης , πολύ καλοί οι Βογιατζής , Βλάσσης με τους υπόλοιπους να ακολουθούν και να μήν υστερεί κανεις...Απλά είχαν την ατυχία να έχουν αναγκαστικό τερματοφύλακα, που και παλι τονίζουμε πως παρόλο τα λάθη, του αξίζουν πολλά μπράβο για την θέληση που έδειξε....

Καλός και στην θέση του προπονητή ο Παπαδόπουλος που διάβασε άριστα το μάτς....


ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Τρομερή εμφάνιση που λόγω συγκριών δεν συνοδέυτηκε από νίκη.... Αν συνεχίσει έτσι η ομάδα δεν έχει να φοβάται τίποτα......Αλλά θα συνεχίσει έτσι?? Ιδού η απορία...."

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Συμφωνία Παναρίτη - Obama


Σύμφωνα με ιαματικές πηγές ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της Berlingoal Νικόλαος Παναρίτης μετά από ταξίδι αστραπή στις Η.Π.Α. ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο των Η.Π.Α. Barack Obama. Το αντικείμενο της συμφωνίας παραμένει άγνωστο..και μέσα στις επόμενες μέρες ίσως και ώρες περιμένουμε τις δηλώσεις του ίδιου του Ν. Παναρίτη για να διαλευκάνει τα διαδικαστικά και πρακτικά της συνάντησης. Πάντως οι δύο άντρες δώσαν τα χέρια και απομένει να μάθουμε τι μπορεί να έχει σκαρώσει ο Διευθυντής ποδοσφαίρου της αγαπημένης μας ομάδας.


Ο Ζογκλερικός Ντριμπλέρ λέει:
"..Περίεργη συμφωνία! Αν συνδιάζεται και με το πρόσφατο ταξίδι του Ζητούνη στις Η.Π.Α. τότε ίσως έχουμε θέμα.."

ΑΠΟΨΕ 17/2/11 ΣΤΙΣ 21:30 ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΟ 8X8



Απόψε 17/2/2011 στις 21:30 θα διεξαχθεί το απόψινο μάτς της Berlingoal για το πρωτάθλημα 8x8. Μέτα την ήττα την προηγούμενη βδόμαδα, οι blue maroon θέλουν νίκη για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις .

Απών θα είναι ο Λαμπράκος καθώς έχει ίωση, ενω αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Παπαδόπουλου που συνεχίζει να πονά, ενω την αλλη βδομάδα θα κάνει μαγνητική . Ο ίδιος θέλει να παίξει , έστω και με ένεση ενω το ιατρικό επιτελείο του άναψε κόκκινο σε αυτή του την πρόθεση. Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο όσο αφορά τον ίδιο. Ισως να είναι στον παγκο της ομάδας σαν αλλαγη!!! Αυτό για κάποιες κασσάνδρες που κακολογούν τον εν λόγω παίχτη...

Κάτω από τα δοκάρια είναι αγνωστο ποιος θα κάτσει τελικά, καθώς Καράμπελας, Παυλόπουλος είναι εκτός αποστολής, ενω ο Ανδρεαδάκης ξαναδήλωσε κόλλημα!!

Παρών θα είναι και ο Λόντος , καθώς ενω είχε ζητήσει άδεια για προσωπικούς λόγους, έθεσε τελικά εαυτόν στην διάθεση της ομάδας.

Η σίγουροι είναι για το αποψινό παιχνίδι είναι οι : Λόντος, Τσίκουρας, Βογιατζής, Ζητούνης, Βλάσσης, Μπαλτάς, Παπαδάκης, Τζανουδάκης.

O κακος Berlingoalitis λεει:


" Όλοι εμεις που αγαπάμε πραγματικά και αγνά την ομάδα, ευχόμαστε νίκη και μόνο νίκη απόψε...Όλοι οι άλλοι ας ελπίζουν σε άλλο αποτέλεσμα....μπάς και τους δοθεί η ευκαιρία να στήσουν τν ομάδα και τους παίχτες πάλι στο τοίχο με τις ειρωνίες και ψευδή δημοσιέυματα τους..."

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Γατάκια και Τιτίκες..


Η νικηφόρα πρεμιέρα της Βerlingoal με το εμφατικό σκορ 9-2 έχει χαροποιήσει και παράλληλα αναστατώσει τους οπαδούς της ομάδος. Φυσικά όλοι κάθε άλλο παρά δυσαρεστημένοι θα μπορούσαν να είναι με το αποτέλεσμα παρόλα αυτά έντονη μουρμούρα επικρατούσε στις κερκίδες του Όριον κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου αγώνα.

Η αλήθεια είναι οτι απο την εν λόγω αναμέτρηση απουσίαζαν μεταξύ άλλων και παίχτες κλειδιά όπως ο Παπαδόπουλος και ο Παπαδάκης. Το γεγονός αυτό κάθε άλλο παρά πτόησε τους χιλιάδες ένθερμους οπαδούς της Βerlingoal καθώς ακούγονταν απο πηγαδάκια στις εξέδρες φράσεις όπως:

"Λείπουν τα γατάκια..."
"Χωρίς τιτίκες παρατασσόμαστε σήμερα..."
"Σήμερα θα δούμε μπάλα..."
"Αντρικό παιχνίδι..."
"Επιτέους λείπουν οι Δημοσιοσχεσίτες..."
"Χωρίς Δημόσιους υπάλληλους παίζουμε απόψε..."

και άλλα πολλά...

Οι φίλαθλοι της ομάδος για άλλη μια φορά αποδείχθηκαν οι καλύτεροι κριτές της...καθώς επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά σε όλα τους τα σχόλια. Παίχτες παλικάρια όπως ο Μπαλτάς και ο Τζανουδάκης αλλά και ηγετικές φυσιογνωμίες όπως ο Λόντος παρέδωσαν ιδιαίτερα μαθήματα πειθαρχίας και διαπλανητικού ποδοσφαίρου. Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι χρέη αρχηγού εκτέλεσε ο Λόντος...και απο την πρώτη στιγμή κέρδισε το χειροκρότημα και την εύνοια της κερκίδας...συγκεκριμένα ακούστηκαν φράσεις όπως:

"Σκυλί ο Λόντος...τρέχει, μαρκάρει, πιέζει,φωνάζει..."
"Σωστό Hummer..."
"Αυτός είναι αρχηγός..."
"Ψυχάρα ο Πέρι..."

Νίκη μεν...σημαντικές διαπιστώσεις δε...
Οι Ψίθυροι έγιναν μουρμούρα...και σχόλια αιχμηρά για Παπαδόπουλο και Παπαδάκη δεν άργησαν να έρθουν:

"Η ομάδα πετάει χωρίς τα παλτά"

Να σημειωθεί οτι ο Παπαδόπουλος ζήτησε χαρακτηριστικά απο τους παίχτες πριν τον αγώνα: "Παίξτε για μένα". Οι οπαδοί της Berlingoal παρομοίασαν την συγκεκριμένη δήλωση του Παπαδόπουλου με εκείνες των τραγουδιστών στα νυχτερινά κέντρα που πληρώνεις είσοδο να ακούσεις την φωνή τους και σου λένε "Δικό σας"..."Παίξε εσύ ρε τσουρουκά Παπαδόπουλε" λέγανε μεταξύ άλλων..και βλέποντας τον Μπαλτά να οργιάζει στο γρασίδι δεν άργησε να βγεί το σύνθημα:
"Μπαλτά Μπαλτά...παίξε για τα παλτά!!!"

Είναι αλήθεια οτι ο Παπαδόπουλος τον τελευταίο καιρό έχει βάλει την ομάδα σε δεύτερη μοίρα...ασχολείται περισσότερο με την περιουσία του, την χλιδή, τα πολυτελή εστιατόρια, τα ταξίδια αναψυχής και φυσικά αυτή η στάση δεν θα περνούσε ποτέ απαρατήρητη από τους υποστηρικτές του συλλόγου.
Από την άλλη ο Παπαδάκης φαίνεται να εξαπλώνει τα πλοκάμια του στους χώρους του Real Estate και των φωτοβολταϊκών παραμελώντας πλήρως τις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

Ας κάνουν ότι θέλουν...ας απολαύσουν την ζωή τους όπως εκείνοι επιθυμούν..Οι οπαδοί της Berlingoal είναι δεκτικοί και ανοιχτόμυαλοι σε εξωγηπεδικά μικροπαραστρατήματα..αλλά σε καμμία περίπτωση δεν δέχονται γατάκια και τιτίκες εντός του γηπέδου πάντα αναφερόμενοι στην νωχελικότητα, την χαλαρότητα και ίσως την φοβία των συγκεκριμένων παιχτών να μπουν δυνατά στις φάσεις ή να πάρουν πρωτοβουλίες τις στιγμές που η μπάλα καίει..Και φυσικά όλοι μπορούμε να διακρίνουμε έναν τραυματισμό (περίπτωση Παναρίτη) από μια δικαιολογία και υπεκφυγή (περίπτωση Παπαδόπουλου). Επίσης όλοι μας μπορούμε να ξεχωρίσουμε παίχτες ευέλικτους (πχ. Τζανουδάκης) και παίχτες μονοκόματους που δεν στρίβουν ούτε στριφτό τσιγάρο (βλέπε Παπαδάκης).

Εν ολίγης η μουρμούρα στο Orion κυμάνθηκε στα όρια της εμπάθειας για Παπαδόπουλο και Παπαδάκη και ας κρατήσουμε τις λέξεις "ΓΑΤΑΚΙΑ, ΤΙΤΙΚΕΣ, ΜΕΤΡΙΟΙ, ΣΤΑΣΙΜΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.." μόνο και μόνο μπας και ιδρώσει το αφτί τους και εδεηθούν να παίξουν μπάλα ώστε να τους ξαναδούμε όπως τους γνωρίσαμε "φιλόδοξους, δυναμικούς, μαχητικούς, αγωνιστές.."



Ο Ζογκλερικός Ντριμπλέρ λέει: "Τρίζει μήπως κάποια από τις καρέκλες του πολυθεσίτη Παπαδόπουλου (πρόεδρος, παίχτης, αρχηγός..isn't it too much??)...Αν αληθεύει πάντως και η φήμη ότι ο Παπαδόπουλος εμφανίστηκε με μαύρη φούστα ως επίσημος καλεσμένος στην εκδήλωση των βραβείων status για τους άνδρες της χρονιάς..μαζί με τον φίλο του Τζιμπρίλ Σισέ..τότε ζορίζουν κι άλλο τα πράγματα.."...Οψόμεθα.."

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ........


Οχι δεν μιλάμε για την γνωστή εκμπομπή του Σπύρου Σούλη στον ANT1 με αντικείμενο τις ανακαινήσεις σε σπίτια ανθρώπων που έχουν ανάγκη, αλλά για την χθεσινοβραδινή εμφάνιση της Berlingoal στην πρεμίερα του πρωταθλήματος 5x5 , οπου επικράτησαν της ομάδας Ωχαμαν FC με το επιβλητικότατο 9-2.

Η Berlingoal έδειξε σοβαρότητα με μία ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας, κάνοντας γκόλ το 80% των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν. Ποσοστό αρκετά υψηλό αν αναλογιστούμε ότι πέρσι σε αντίστοιχα μάτς , η ομάδα πυκνά συχνά " γκέλαρε " , φέρνοντας ισοπαλία με ομάδες που δεν κατάφεραν να μπούν στα playoff η χάνοντας από ομάδας εμφανώς πιο αδύναμες. Τέτοια μάτς ειναι που δίνουν πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται να το έχουν καταλάβει στην ομάδα, βάζοντας στόχο φέτος να καθαρίζουν με το καλημέρα τέτοια παιχνίδια που θα κρατήσει την ομάδα ξηλά στην βαθμολογία εως το τέλος.

Η απόστολή αποτελέιτο από τους:

Ανδρεαδάκη, Λόντο ( C ) , Τσίκουρα, Μπαλτάς, Ζητούνης, Βλάσσης , Τζανουδάκης, Βογιατζής.

MVP του χθεσινού μάτς αναμφίβολα ήταν ο Σωκράτης Μπαλτάς. Ο 28χρονος μέσος, με τρία γκόλ και δύο ασιστ ήταν μπροστάρης στην χθεσινή μεγαλειώδη νίκη. Απο κοντά και οι Τζανουδάκης ( 2 γκόλ-που λίγο έλειψε να βάλει το γκόλ της χρονίας οταν σούταρε πίσω από την σέντρα, κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι) και ο Βογιατζής ( 2 γκολ-που ανέβηκε πολύ στο β ημίχρονο). Οι υπόλοιποι σκόρερ ήταν οι Λόντος με εξαιαρετική ατομική προσπάθεια box to box και ο Βλάσσης με άψογο πλασέ.

Μεγάλη απόκρουση στο 2-1 έκανε και ο Ανδρεαδάκης, που δείχνει να ανεβάζει στροφές μετά τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις......

Παρατηρήσεις είχαμε από τον διαιτητή πρός τον Παναρίτη για της συνεχόμενες διαμαρτυρίες του , ενώ στον πάγκο με casual εμφάνιση κάθισαν και οι Παπαδάκης - Παπαδόπουλος εμψυχόνωντας τους συμπάιχτες τους έως το τελευταίο λεπτό.....

ο κακος Berlingoalitis λεει :

" Ομάδα - οικογένεια με όλη την σημασία των λέξεων η Berlingoal...Αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις όλων των παιχτών εντός και εκτός αποστολής... Φωνές, πανηγυρισμούς και επαίνους.....Δεν είναι ώρα για αποθεώσεις πάντως.....Χαμηλό προφίλ και τα κεφάλια μέσα ωστε να πάμε μπροστά......"

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ " RITIS"....


30 Αυγούστου 2010. Η Berlingoal παίζει φιλικό προετοιμασίας 8x8 και με καταπληκτική απόδοση εχει σκοράρει δύο φορές δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της. Κανείς δεν υστερούσε σε απόδοση και ο Νικόλας Παναρίτης έχει πιάσει καταπληκτική απόδοση κάνοντας όργια στο αριστερό ακρο της επίθεσης έχοντας μία ασιστ και ένα γκόλ. Οι περίτεχνες ενέργιες του έχουν αφήσει άφωνους φίλους και εχθρούς και ο Παναρίτης βάζει απο νωρίς υποψηφιότητα για MVP του παιχνιδιού.

Στο 22' λεπτό και ενώ η αντίπαλοι βρίσκονται στην αντεπίθεση, ο Ritis γυρίζει στην αμύνα να μαρκάρει. Γυρίζοντας , ο αντίπαλος αριστερός χάφ παέι να πασάρει στον κεντρικό μέσο με μία μπαλια παράλληλη του τέρματος. Κάπου εκεί συμβαίνει το μοιραίο. Ο Παναρίτης κάνει τάκλιν να κόψει την πάσα και ακούγονται δύο δυνατά κράκ. Ο παίχτης μένει κάτω πιάνει το δεξί του πόδι και αρχίζει να σπαράζει. Διπλό κάταγμα ποδοκνιμικής. Ο Παπδόπουλος που ήταν δίπλα του παγώνει , ο Παπαδάκης τρέχει δίπλα του ενώ τραγικές μορφές οι Ζητούνης και Βογιατής που βάζουν τα κλάμματα με τους Τσίκουρα και Καράμπελα να προσπαθούν να τους συνεφέρουν.

Οι Παπαδόπουλος και Παπαδάκης παιρνουν αγκαλία τον έμπειρο μέσο και τον μεταφέρουν εκτός γηπέδου. Αυτή η σκηνή κάνει το γύρω το κόσμου και συγκλονίζει . Χιλίαδες Berlingoalites και μη , μένουν άφωνοι καθώς βουρκόνουν και τα δάκρυα σιγα σιγά κυλάνε στο παγωμένο προσωπό τους.....

Ο τραυματισμός του Παναρίτη ψηφίζεται από το αγγλικό κανάλι BBC ως ένα από τους συγκλονιστικότερους τραυματισμούς της τελευταίας 25ετείας μαζί με αυτά του Cisse, Larsson kai Ronaldo.....

Το άν θα ξαναπαίξει ποδοσφαιρο παραμένει ακόμα άγνωστο καθώς οι φήμες που κυκλοφορούν είναι πολλές.... Εμείς να ευχηθούμε να ξαναδούμε το μαγικό αριστερο να σαγινέυει στα ελληνικά γήπεδα και όχι μόνο....


Ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Σε τέτοιο ρεπορτάζ, προσωπικό σχόλιο δεν χωράει....Νικόλα, περαστικά παιχταρά μου....Να'σαι πάντα καλα....."

ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.....


Aπών τελικά θα είναι απόψε ο αρχηγός της ομάδας, Αθανάσιος Παπαδόπουλος από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος 5x5 στο Orion στις 21:00. Ο Παπαδόπουλος ηθελε να παίξει οπωσδήποτε στο αποψινό παιχνίδι , αλλά οι εντονοι πόνοι στο αριστερό γόνατο δεν του το επετρεψαν. Ο ίδιος τωρα τρέχει να προλάβει το μάτς της Πέμπτης για το παιχνίδι πρωταθλήματος στο 8x8 , ενω απόψε θα βρεθεί και με τον προσωπικό του γιατρό για να δούν το θέμα του καλύτερα. Πάντως , χαρακτηριστικό του πόσο παθιασμένος είναι με την ομάδα, είναι ότι θα είναι στο πάγκο , δίπλα στον Παναρίτη να εμψυχώνει τους φίλους- συμπαίχτες του.

Απών θα είναι και οι Λαμπράκος, Καράμπελας, Παπαδάκης Βλασσης.

Η αποστολή θα αποτελείται από τους Ανδρεαδάκη, Λόντο ( C ), Τσίκουρα, Ζητούνη, Μπαλτά, Τζανουδάκη, Βογιατζή.

Αίσθηση προκάλει η επανεμφάνιση του Ανδρεαδακη μετά την σιωπηρή τιμωρία του από την διοίκηση καθώς και του στρατευμένου Σ. Μπαλτά. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκονται οι δύο μετά από την μακροχρόνια απουσία τους.


o kakos Berlingoalitis λεει :


" Η απώλεια του φυσικου αρχηγού - ηγέτη της ομάδας σε μία πρεμίερα πάντα είναι μεγάλη....... Ας ελπίσουμε οι μάγκες να ανταποκριθούν στις αναγκες του παιχνιδιού ...Αλλωστε η καλή μερα...από την αρχή φαίνεται....."

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΓΚΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ....


Από την προηγούμενη βδομάδα οι άνθρωποι της Berlingoal δεν θέλουν να θυμούνται και πολλά καθώς η ομάδα υπέστει βαριά ήττα με 9 - 2. Το μονο θετικό ήταν η αντρίκεια στάση του επιθετικόυ της ομάδας Κωνσταντίνου Βογιατζή. Ο " Βόγιας " επέστεψε την ημέρα του αγώνα από το Βέλγιο από όπου βρίσκοταν για " άγνωστο λόγο " ( σας παραπέμπουμε σε παλιότερο ρεπορτάζ μας " Ο ΒΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ" ) . Μάλιστα έιχε επικοινωνήσει το προηγούμενο βράδυ με τον πρόεδρο και του είχε ζητήσει να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας λέγοντας " Πρόεδρε, εγώ αυριο θέλω να παίξω. Αν συμφωνείς και εσύ φυσικά" ....


Ο 27χρονός επιθετικός πατησε το πόδι του στο αεροδρόμειο Ελ. Βενιζέλος στις 17:00 και στις 19:00 ήταν στο βασικό σχήμα της ομάδας. Μπορεί η απόδοση του να μήν έπιασε υψηλά στανταρ, αλλά με την θέληση του να αγωνιστεί, ο Βόγιας κέρδισε τους πάντες.....


Ο kakos Berlingoalitis λεει :


" Ο Βόγιας με αυτή τηνκίνηση έδειξε ότι τιμάει την φανέλα και αγαπάει την ομάδα..Παράδειγμα επαγγελματία...."

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Αμφίβολος για το μάτς της Τρίτης αλλά και της Πέμπτης είναι ο αρχηγός της ομάδας Αθ.Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο στην ήττα της Berlingoal από την Rich FC την προηγούμενη βδομάδα. Μάλιστα προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ζήτησε αλλάγη από τον Παναρίτη, ωστόσο έσφυξε τα δόντια και συνέχισε κανονικά στο παιχνίδι εώς το τέλος.

Ο Παπαδόπουλος ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να προλάβει τα δύο μάτς , αλλά το αν θα τα καταφέρει παραμένει ακόμα άγνωστο. Πιθανή συμμετοχή του χωρίς να είναι 100% έτοιμος ενδεχομένως να εντείνει το προβλημα, και δίοικηση και τεχνικό team επ'ουδενί δεν θα ήθελαν να ρισκάρουν κάτι τέτοιο.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι σημαντικά για τον Παπαδόπουλο , ενω η συμμετοχή του θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμη......

Ο kakos Berlingoalitis λεει :

" Εκεί που όλοι λέγαμε ότι επιτέλους η ομάδα δείχνει να είναι ξανα πλήρης μετά από πολύ καιρό, τα προβλήματα επέστρεψαν... Η κακοτυχία αυτής της ομάδας δεν έχει προηγούμενο...Είναι όμως παλικάρι ο αρχηγός....θα το παλέψει μέχρι την τελευταία στιγμή...."

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΑΚΟΜΑ...


Μεγάλη απογοητευση χθές βράδυ καθώς η Berlingoal ηττήθηκε 9-2 από την εξαιρετική ομάδα Rich FC. Οι αντίπαλοι ξέρανε τι θέλανε στον αγωνιστικό χώρο , είχαν τερξίματα, αυτοματισμούς και πολυ καλη κυκλοφορία της μπάλας. Παρότι δεν κάνανε και πολλές περισσότερες ευκαιρίες από τους " Blue maroon" ήταν αποτελεσματικότατοι στα τελειώματα των φάσεων. Κορυφαίος των αντιπάλων ένας πρώην Berlingoalitis ο Γίαννης Μπακάλης ,που με τον τρόπο του πήρε την εκδίκηση του από την διοίκηση της ομάδας που αρκέστηκε να του προσφέρει ένα δεκαημερο συμβόλαιο , και παρότι έκανε καλές εμφανίσεις , δεν του έκανε πρόταση ανανέωσης.

Από την Βerlingoal καλύτερος ηταν ο.....κόσμος που δεν αποδοκίμασε έντονα δίνοντας έτσι πίστωση χρόνου στην νέα προσπάθεια που κάνει η Berlingoal στο πρωτάθλημα 8x8. Aν και τα τερματα που δέχθηκε η ομάδα ήταν πολλά , περιέργως η άμυνα ήταν η καλύτερη γραμμή της ομάδας χωρίς αυτό να σημαίνει πως έπιασε καλή απόδοση. Στη επιθεση οι κλασσικές ευκαιρίες δεν έγιναν γκόλ καθώς Βογιατζής, Τζανουδάκης και Λαμπράκος αστόχησαν στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. Μοναδική ωραία στιγμη το κυνηγί μιας χαμένης μπαλιας που μετέτρεψε σε γκόλ ο Τζανουδάκης καθως και η όμορφη εκτέλσεη φάουλ του Παπαδόπουλου που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο αμυντικός των αντιπάλων. Στο κέντρο χάθηκαν σχεδόν όλες οι μάχες.

Μένει να δούμε αν θα ορθοποδήσει η ομάδα την άλλη βδομάδα η αν θα είναι η αρχή ενος νέου σερι αρνητικών αποτελεσμάτων....

O kakos Berlingoalitis λεει:



" Ενα είναι το σίγουρο.....μέχρι αυτή η ομάδα να αποκτήσει διάρκεια και να είναι πραγματικά ανταγωνιστική...έχουν να φάνε πολλά ψωμιά ακόμα......... "

ΠΟΙΑ BRATISLAVA KAI TRNAVA??? ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΑΘΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!


Μεγάλη είδηση έβγαλε το Berlingoal.blogspot.com καθώς μετα το άρθρο για την ενδεχόμενη μετακίνηση του Κων. Παπαργύρη από την Slovan Bratislava στην Spartak Trnava o ίδιος θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες, και να καθησυχάσει τους φίλους της Slovan λέγοντας πως το καλοκαίρι όντως θα αποχωρήσει από την ομάδα τους, αλλα οχι για την μισητή αντίπαλο τους. Εβγαλε την είδηση ο βιρτουόζος μέσος αναφέροντας πως επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, την Berlingoal!!!!!!!!!!!!!!

Αναλυτικά:

Παρακάτω μπορείτε να πληροφορηθείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του "papasilver" στον αρθρογράφο του berlingoalblogspot "ζογκλερικό ντριμπλέρ"

..Θα ήθελα να εκφράσω την απέχθεια μου απέναντι σε κακεντρεχή δημοσιεύματα σαν το παραπάνω. Έξαλος πληροφορήθηκα το παραπάνω άρθρο και η αλήθεια ειναι οτι με πετυχαίνετε σε περίοδο εντατικής προπόνησης και προετοιμασίας στα βουνά του Kitzbühel. Κάθε δήλωση είναι περιττή σε αντίστοιχα αναληθή άρθρα. Είναι προφανές οτι κάποιους τους πονάει πολύ η καλοκαιρινή επιστροφή του "papasilver" στα πατρια εδάφη και η επανένταξή του στην berlingoal. Ξεκαθαρίζω λοιπόν οτι το καλοκαίρι θα είμαι και πάλι παίχτης της Berlingoal και οτι οι σχέσεις μου με τους οπαδούς της Slovan είναι εξαιρετικές και αποθεωτικές.. Με εκτίμηση, Κων/νος Παπαργύρης

Μετά τη δήλωση του που διαδώθηκε αμέσως σε όλα τα Σλοβάκικα μέσα, οι οπαδοί τηε Slovan μετανιωμένοι για την στάση τους, που όντως ήταν σκληρη αφου πότε δεν υπήρξε κάτι επίσημο για την μετακίνηση του Παπαργύρη στην Spartak , δημοσίευσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:



Happy teraz ponúka radosť pre nás a náš tím s aktívnou, alebo si vypracovať na kurte, a víťazstvo, ktorá nám priniesla.
Proptiki odovzdať proti nám ublížiť ako zbožňovaný ako náš vodca.
Keď sme nemohli robiť 100% na naše vlastné, pretože si hovoria, všetko sa vráti do Atén pri najbližšej príležitosti. On bol poctený, že ona nosila tričko Slovana Bratislava a jediné, čo zostáva, je obdivovať na chvíľu ešte ....

Ospravedlňujem sa za náš postoj. Pamätajte si toto:

Jeho oddanosť k nám a váš tím je kľúčom k zostať navždy v našich srdciach ....

Ďakujem vám, poďme si s najnovšou slovenskou ligy .....

Μετάφραση - Χρόνια τώρα προσφερες χαρά σε εμάς και στην ομάδα μας με τις περίτεχνες ενέργιες σου μέσα στο γήπεδο και τις νίκες που μας έφερες . Η προπτική του να περάσεις απέναντι μας πλήγωσε αφού σε λατρέψαμε σαν αρχηγό μας.
Πότε δεν μπορέσαμε να σε κάνουμε 100% δικό μας , αφου πάντα έλεγες θα επιστρέψεις στην Αθήνα με την πρώτη ευκαιρία. Ηταν τιμή μας που φόρεσες την φανέλα της Σλόβαν Βρατισλαβα και το μονο που μένει είναι να σε θαυμάσουμε για λίγο καιρό ακόμη....

Σου ζητάμε συγνώμη για την στάση μας. Να θυμάσαι το εξής:

Η αφοσίωση σου σε μάς και την ομάδα, είναι το κλειδί να μείνεις για πάντα στις καρδίες μας....

Σε ευχαριστούμε , πάμε να παρουμε μαζί το τελευταιό σου Σλοβάκικο πρωτάθλημα.....


Μαλιστα ο Παπαργύρης φέρεται να αισθάνεται δικαιωμένος καθώς λεεί ότι αυτός έχει ήθος και τιμά την φανέλα . "Δεν επρόκειτο ποτέ να γίνω Νικοπολίδης, Κωνσταντίνου η Λέτο. Δεν θα προδίδα ποτέ τα παιδία που είχαν την αφισα μου στο δωμάτιο τους και τους οπαδούς γενικότερα.... "

Καλορίζικος ο νέος μας παίχτης.......




o kakos Berlingoalitis λεει :

" Μεγάλη παιχτούρα ο Παπαργύρης και επιτέλους θα μπορέσει να το δείξει και με την ομάδα στην οποία ανήκει !!! Με το καλό να γυρίσει!!!"

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΠΑΠΑΡΓΥΡΗ...





Bratislava- Οργή έχει προκαλέσει στους οπαδούς της Slovan Bratislava, φήμες που θέλουν τον δανεικό απο την Berlingoal Κων. Παπαργύρη να μετακομίζει το καλοκαίρη στην αιώνια αντίπαλο της Spartak Trnava ( πάντα με την μορφή δανεισμού καθώς ο παίχτης δεν παραχωρείται όπως ξεκαθαρίζουν από την Berlingoal)

Οι φίλαθλοι στο προηγούμενο μάτς πρωταθλήματος αποδοκίμασαν τον Παπαργύρη ενώ η πόλη της Bratislava έχει γεμίσει με υβριστικά συνθήματα προς το προσωπό του .

"Zradcovia vo vojne odsúdený na zavesenie ..... Takže si taky bude stáť za, ak idete na ne .... - Οι προδότες στον πόλεμο καταδικάζονταν με κρέμασμα.....Το ίδιο θα αξιζεις και εσυ αν πας σε αυτους...."




"Len
myšlienka zrady prešiel proti nemu ....-
Μονο η σκέψη του να περασεις απέναντι είναι προδοσία...."





"Sviňa
Papargyris -
Που...τη Παπαργύρη "




"Budem
loviť do Grécka kretén Papargyris .... -
Θα σε κυνηγάμε μέχρι την Ελλάδα μαλ.....κα Παπαργύρη...."





Πάντως η δίοικηση της Berlingoal δεν γνωρίζει κάτι επί του θέματος, καθώς αν υπήρχε θέμα μετακίνησης του παίχτη σε αλλη ομάδα, θα ήταν η πρώτη να ενημερωθεί.....

Ο ίδιος ο παίχτης δεν κάνει δηλώσεις, αλλα στο στενό του περιβάλλον έχει εκμηστιρευτεί ότι είναι ενοχλημένος από την στάση των οπαδών της Slovan καθώς έχει προσφέρει στην ομάδα. Μένει να δούμε τις επόμενες μέρες τι εξέλιξη θα έχει αυτό το Σλβάκικο σίριαλ.....

ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,..... ΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ??



Δανεικός από την Λάυρα Αργυρούλοης ο Αποστόλης Διακόπουλος ο οποίος συμεριλήφθηκε στην σημερινή αποστολή της ομάδας για το μάτς με την Rich FC σημερα 8/2/11 στις 19:00. Αν ο Διακόπουλος αποδώσει τα αναμενόμενα δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση ωστε να μείνει μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς.

Παραμένει στην ομάδα και ο μέσος Βασίλης Καραγκόυνης. Γίνονται συζητήσεις με τον παίχτη και θα πρέπει να παρακαμφθούν οι όποιες αντιρρήσεις του πάιχτη ωστε να μείνει τελικά στην ομάδα , τουλάχιστον μεχρι το καλοκαίρι. Να σημειωθεί ότι ο Καραγκόυνης ήταν ελέυθερος.

ο kakos Berlingolitis λεει :

" Παιχταράδες και οι δύο....Αν αποδώσουν αυτά που μπορούν, να προσφέρουν πολλά στην ομάδα....όπως και να έχει είναι ένα μια έξυπνη κίνηση της δίοικησης με πολύ μικρό ρίσκο...."

BERLINGOAL FC - RICH FC ΑΠΟΨΕ 8/2/11 ΣΤΙΣ 7


Μεγάλο μάτς απόψε στο Orion καθώς η Βerlingoal υποδέχετε την τρίτη της βαθμολογίας Rich σε ένα μάτς γκράν κινιόλ. Η απόστολη της ομάδας θα αποτελείται από τους:

Καράμπελα, Παπαδόπουλο , Τσίκουρα, Διακόπουλο Λαμπράκο , Ζητούνη, Καραγκούνη, Βογιατζή, Βλάσση, Τζανουδάκης.

Εκτός αποστολής θα είναι οι Παναρίτης, Μπαλτάς, Παπαδάκης, Λόντος, Ανδρεαδάκης.

Στα αξιοσημείωτα η παράταση του 10ημερου συμβολαίου του Βασίλειου Καραγκούνη και ο δανεισμός του Απόστολου Διακόπουλου από την Λάυρα Αργυρούπολης.

O kakos berlingoalitis λεει :


" Μεγάλο μάτς απόψε στο Orion... Μάγκας ο Βόγιας.... 17:00 φτάνει στο Ελ. Βενιζέλος στις 19:00 παίζει στο μάτς.....Αυτό θέλει καρύδια κύριοι....Αντε να δούμε απόψε....πάμε μωρη ομάδα....."

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΠΟΡΝΗ ΜΠΑΛΑ.......4-1 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 6-4 !!!!!!!!


Ο Ίβιτσα Όσιμ χαρακτήριζε, μετά από έναν αγώνα Παναθηναϊκού- Ηρακλή θαρρώ, τη μπάλα πόρνη (για την ακρίβεια «π…άνα» τη χαρακτήρισε, αλλά προσπάθησε να το ωραιοποιήσει ο τότε μεταφραστής). Αν ο Όσιμ με τον μεταφραστή του ήταν στο μάτς της Berlingoal με την Kampos FC τότε μάλλον θα το ξαναέλεγε. Μάλλον........ σίγουρα θα το ξαναέλεγε.......

Η ομάδα ηττήθηκε με 4-1 σε ένα μάτς όπου η αντίπαλοι ομάδα έκανε 4 ευκαιρίες έβαλε 4 γκολ και η Berlingoal ειχε 5 δοκάρια!! Η ομάδα που ήταν χωρίς βασικότατους παίχτες παρατάχθηκε με τον Καράμπελα κάτω από τα δοκάρια, Ζητούνη , Παπαδόπουλο και Παυλόπουλο στην αμυνα, Λαμπράκο ,Καραγκούνη και Τζανουδάκη στο κέντρο και μοναδικο προωθημένο τον Παπαδάκη. Εμφανέστατη ήταν η απουσία των Βογιατζή, Λόντο και Τσίκουρα. Ο Παναρίτης από τον πάγκο έκανε ότι μπορούσε ενω ο αναπληρωματικός Γαλανάκης που κλήθηκε μετά απο καιρό να παιξει σε ένα τοσο σημαντικό παιχνίδι, έκανε ότι μπορουσε.

Το γκόλ της τιμής πετυχε ο Παπαδάκης με πέναλτυ έπειτα από χέρι αντιπάλου στην περιοχή της Berlingoal. Το παράδοξο αλλά ταυτόχρονα αισιοδοξο της όλης υπόθεσης είναι ότι παρα την βαρία ήττα, τις χαμένες ευκαιριες και τις πολλές απουσίες, η ομάδα ...έπαιξε καλα. Παρότι αυτή η ομάδα δεν είχε ξανα παίξει μαζί τα πηγαν αρκετά καλα.

Διακριθέντες ήταν οι Τζανουδάκης και Ζητούνης οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί, καλός ο Παπαδόπουλος στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ αρνητικοί πρωταγωνιστές οι Λαμπράκος και Παπαδάκης που ήταν μακρυα από τον καλό τους εαυτό. Κάτω του μετρίου και ο Καράμπελας για τα δικά του δεδομένα.

Η ομάδα παρά την ήττα παραμένει δέυτερη στην βαθμολογία, το επόμενο μάτς είναι την Τρίτη 8/2/2011 στις 19: 00 και μένει να δούμε άν η ήττα αυτή θα αποτελέσει μια κακή παρένθεση στην πορεία της ομάδας εως τώρα στο πρωτάθλημα.....

O kakos Berlingoalitis λεει :

" Όταν μπορέσει αυτή η ομάδα και παίξει πλήρης, θα δείξει επιτέλους τις πραγματικές της δυνατότητες. Σε άλλες ηττες ο πρόεδρος πάντα ηταν τρελαμένος και εξω φρενών....Προχθές , χτυπησε στην πλάτη όλους τους παίχτες λέγοντας δεν πειράζει ρε μάγκες.... Κάτι λεει αυτό...."

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ - ΑΝΔΡΕΔΑΚΗΣ...



Σε απολογία θα κληθούν οι δύο τερματοφύλακες της ομάδας Δ. Καράμπελας και Σ. Ανδρεαδάκης για την αδικαιολόγητη άρνηση τους να πάιξουν την προηγούμενη βδομάδα στο μάτς με την Brazilians FC που έληξε με 4 - 1 θπέρ της Berlingoal. Ο Παπαδόπουλος που ήταν στην Κύπρο όταν ενημερώθηκε για το θέμα ήταν έξω φρενών , δίνοντας εντολή στους Λόντο - Παναρίτη να πράξουν όπως νομίζουν έως ότου γυρίσει ο ίδιος.

Δεν προχώρισαν σε κάποια τιμωρία άμεσα αντιθέτως έκλεισαν με ελέυθερη μεταγραφή τον τερματοφύλακα Τάσο Παυλόπουλο, ο οποίος έπαιξε και πολύ καλα μάλιστα, στέλνοντας μήνυμα στους άλλους δύο.

Μένει να δούμε αν θα κληθούν οι 2 σήμερα σε απολογια, η μετα το σημερινό παιχνίδι, ενω μένει να δούμε ποιος θα κάτσει κάτω από το γκολποστ τις ομάδας.....

ο κακος berlingoalitis λεει :
" Πυρ και μανία λεει έιναι με Καραμπελα- Ανδρεαδάκη ο πρόεδρος....Βλέπω κάποια δελτία να κοσμούν τους τοίχους του γραφείου του μέχρι να βάλουν μυαλό καποιοι......"

ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η....ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ???


Άγνωστο αν θα γίνει τελικά το σημερινό παιχνίδι της Berlingoal λόγω κακοκαιρίας. Το παιχνίδι έχει οριστεί να γίνει απόψε 4/2/2011 στις 21:30 και παραμένει άγνωστο αν οι 2 ομάδες θα καταφέρουν να αγωνιστούν σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο που ελοχέυει ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού. Το berlingoal.blogspot.com επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας Αθ. Παπαδόπουλο ο οποίος είπε πως πρωταρχικός στόχος είναι να διασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα των παιχτών του.

Αναλυτικά δήλωσε : " Αν ο καιρός συνεχίσει έτσι μέχρι απόψε δέν νομίζω να γίνει το παιχνίδι. Η διοργανώτρια αρχή έχει δείξει πολλές φορές ότι την ενδιαφέρει να γίνονται τα παιχνίδια με οποιοδήποτε κόστος καθώς τα οικονομικά της οφέλη από αυτά , είναι παρα πολύ μεγάλα. Δεν γίνεται έτσι όμως. Έχουμε παιχτες εκατομμυρίων και δεν θα τους θυσιασουμε στο βωμό του κέρδους της διοργανώτριας αρχής. Αν δεν διασφαλιστούν τα δικαιώματα μας , θα πάρω την ομάδα και θα φύγω.... Ο ποδοσφαιριστής Παναρίτης ακόμα ταλαιπωρείται 6 μήνες μετά από τον κακο αγωνιστικό χώρο που του στοίχισε τον σοβαρό τραυματισμό του....Δεν θα ανεχτώ να πέρασουν αυτό το μαρτύριο και άλλοι ποδοσφαιριστές μου...."

Εμείς να αναφέρουμε πώς εκτός αποστολής θα είναι οι Παναρίτης, Βλάσσης, Τσίκουρας, Μπαλτάς, Βογιατζης, Λόντος ενω Καράμπελας και Ανδρεδάκης θα διεκδικήσουν θέση μέχρι την τελευταία στιγμή.

Θα παρουσιαστεί μια διαφορετική ομάδα σε σχεσή με την προηγούμενη βδομάδα και μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν το ίδιο καλά. Αρκεί να γίνει το παιχνίδι.....

ο κακος berlingoalitis λεει :

" Πολλές και σοβαρές απουσίες ακουω.......Εδω θα φανεί αν η ομάδα έχει βάθος.....Και ότι ο Βογιατζής δέν γύρισε για το σημερινό μάτς....κάτι μου λέει...."

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...



Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί από τούτο εδώ το blog Ν.Παναρίτης και Τ.Βλάσσης βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στην συμπρωτεύουσα για ''προσωπικές υποθέσεις''.Μέσα στην γεμάτη ατζέντα τους όπως φαίνεται, βρέθηκε και η επίσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής με σκοπό να δωθούν εξηγήσεις για την 2η φανέλα του Γηραιού που χρησιμοποιήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.Όπως πρώτοι είχατε διαβάσει στο blog (http://berlingoal.blogspot.com/2010/12/blog-post_12.html), οι άνθρωποι της Berlingoal ήταν έξαλλοι με την ομοιότητα των εμφανίσεων των δυο συλλόγων και είχαν προαναγγείλει την αντίδραση τους.
Οι δυο άνδρες της ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες αφού δέχτηκαν την απολογία της ΠΑΕ Ηρακλής έλυσαν τις όποιες παρεξηγήσεις με τους ιθύνοντες της θεσσαλονικιώτικης ομάδας και ύστερα παρακολούθησαν, λόγω περιορισμένου χρόνου, μόνο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα απέναντι στην ομάδα του Ατρομήτου από VIP θέσεις του Καυτανζογλείου σταδίου, πριν αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!! ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Ο ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ!!!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!!

Στο Βέλγιο βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο επιθετικός της Berlingoal Κ. Βογιατζής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έφτασε πρόταση από βέλγικη ομάδα χθές αργά το βράδυ στα γραφεία της ομάδας και με την επιστροφή του από Κύπρο, ο πρόεδρος Αθ. Παπαδόπουλος, επικονώνησε με τον " Βόγια" τον ενημέρωσε για την πρόταση και του έδωσε άδεια να ταξιδέψει σήμερα για το Βέλγιο ώστε να συζητήσει με την ομάδα που ακόμη είναι άγνωστη.

Φήμες θέλουν να είναι η Αντερλέχτ ή Σταντάρ Λιέγης και η πρόταση να έιναι γύρω στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ.Ενα άλλο σενάριο θέλουν ανθρώπους της σκοτσέζικης Σέλτικ, να βρίσκοντα στο Βέλγιο και για άλλο παίχτη, και να κάλεσαν εκεί τον Βογιατζή ώστε να συζητήσουν από κοντά. Μένει να δούμε αν θα προχωρήσει η μεταγραφή και άν ναι, πότε θα γίνει δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος τελείωσε χθές.....

Ο κακός Berlingoalitis λεει:


" Τα δύο γκόλ του Βόγια την προηγούμενη βρομάδα στο 4-1 με τους Brazilians FC, δεν πέρασαν απαρατήριτα από ότι φαίνεται...."

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ......ΚΥΠΡΟ...ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ....ΑΘΗΝΑ...ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ .....ΑΥΣΤΡΙΑ........


Μετά το ταξίδι του Διεθυντή ποδοσφαίρου Ν. Παναρίτη στην Θεσσαλονίκη και το ταξίδι του Αθ. Παπαδόπουλου στην Κύπρο για θέματα της ομάδας , οι τρείς ισχυροί άνδρες της ΠΑΕ ( Παπαδόπουλος, Λόντος, Παναρίτης) έχουν απόψε συνάντηση κορυφής στο Βronze Cafe στην Γλυφαδα ώστε να γευματίσουν και να συζητήσουν πάνω σε θέματα της ομάδας.

Με τον αντιπρόεδρο να αναχωρεί άυριο για Αυστρία, οι τρείς έχουν πολλά να πούν..... Ο Παναρίτης έχει να ενημερώσει για το σκαουτινκ που έγινε στην Βόρεια Ελλάδα, ο Παπαδόπουλος για το ταξίδι στην Κύπρο και ο Λόντος για το κέντρο προετοιμασίας που πάει να κλείσει ενόψει καλοκαιριού. Βέβαια , το ότι ακουστηκε κάτι για ένα πολύ καλό αριστερό εξτρέμ κατα Βιεννη μερία κρατήστε το στα υπόψη....


Ο κακος berlingoalitis λεει :


" Το ότι έχει ξεφυγει η ομάδα σε διοικητικό επιπεδο είναι πλέον ξεκάθαρο....Ολη την Ευρώπη αλωνίζουν για ταλέντα, κέντρα προετοιμασίας και μεταγραφές.....Και μετά το 4-1 της προηγούμενης βδόμαδας.....κάτι γίνεται και στο αγωνιστικό κομμάτι...."