Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Beethoven vs Da Vinci !!!!!

     

BEETHOVEN  vs   DA VINCI
     
είχαμε στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση (Παρασκευή 28/1) στο Orion Arena 8x8.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απτην αρχή....


 
  




Με τον πρόεδρο να  λείπει στη Κύπρο για θέματα της ομάδος και τον αντιπρόεδρο να μπαλώνει τις τρύπες των ταμείων της ομάδος, το βάρος της οργάνωσης και της προετοιμασίας για τον χθεσινό αγώνα με τους Brazilians έπεσε όλη την εβδομάδα στο Διευθυντή Ποδοσφαίρου Ν. Παναρίτη. Στη διπλανή φωτογραφία μάλιστα, φαίνεται στο τέλος της βδομάδας να λυγίζει απτη κούραση ενώ εξηγεί στο Βόγια τι θέλει από αυτόν στην επίθεση....

       




         Ο Νίκος κατέβασε την ομάδα με 3-3-1 και χτύπησε στις αντεπιθέσεις.
         Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά αλλά ένα λάθος στην άμυνα έφερε το 1-0 για τους Brazilians. Οι φωνές απτο Παναρίτη στα χαφ (Τζανουδάκη Ουτς) και στον επιθετικό Βογιατζή να ανεβάσουν την πίεση φέρνουν κάποιες καλές φάσεις για την Berlingoal με αποκορύφωση το χαμένο πέναλτυ του Τζανουδάκη (42'). Κάπως έτσι λήγει και το πρώτο ημίχρονο Brazilians-Berlingoal FC 1-0. 
          
 

 

Στην ανάπαυλα έξαλλος ο Παναρίτης βάζει τις φωνές στους παίχτες του και τους δίνει προσωπικές οδηγίες.

Έντονες παρατηρήσεις στο Μάρκο Τσίκουρα για την αμυντική κυρίως λειτουργία της πλευράς του και για να ανεβάσει στροφές στο β' μέρος.


"Δεν είσαι ποδοσφαιριστής εσύ ρε ?? Δεν πληρώνεσαι ??? 
Είναι πιο μάγκας ο άλλος που σε περνάει? Αν δε μπορείς να ψάξεις να βρεις ομάδα ...." κ.α. πολλά λέγεται ότι του συρε ο Παναρίτης.

Αυτό ΗΤΑΝ !!!! Ο Μάρκος σαν να περίμενε την αφορμή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αγνώριστος. Βράχος στην άμυνα και γαζέλα στην επίθεση. Το 1-1 ήρθε με πλασέ του Βογιατζή μετά από κούρσα και ασσίστ του Ούτς. Συνεχείς αλλαγές θέσεων των επιθετικών Βογιατζή με Τζανουδάκη και Ουτς και καλή κυκλοφορία ζητούσε ο Παναρίτης ενώ η άμυνα με τους Hummer, Μπακάλη, Φίλιππο και Ζητούνη κόφτη δούλευε ρολόι.

Κόρνερ στο 65' το εκτελεί ο Τσίκουρας συστημένο στο Teo που θα πάρει την κεφαλιά ανάμεσα από τρεις και θα κάνει το 1-2!

Λίγα λεπτά αργότερα μαγικό τρίγωνο Βόγια Τζανουδάκη Τσίκουρα με σέντρα του Τζανουδάκη και δύσκολη κεφαλιά-ζωγραφιά από το Μάρκο και η μπάλα στο απέναντι γάμα!!!
Με ένα γκολ και μία ασσίστ τρέχει στο πάγκο και πανυγηρίζει μπροστά στον Παναρίτη (διπλάνη φωτό) δίνοντας τις δικιές του απαντήσεις .....

Ακολούθησε μία ασσίστ του Τζανουδάκη στο Goaledor Βογιατζή (85')
και ήρθε το τελικό 1-4!

Μαέστρος ο Παναρίτης στο στήσιμο και στο κοουτσάρισμα
Ζωγράφος ο Μάρκος στο γήπεδο.
Σημειώσατε Χ.

Ο μόνος νικητής είναι η Berlingoal FC!!!!!!

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΓΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙΤΑΛΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ......ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ??? Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ???


Mεταγραφική περίοδος λοιπόν και όπως είναι λογικο τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Μετά τον Βογιατζή για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται η Γαλατάσαραϊ, σειρά στα σενάρια πήραν οι Λαμπράκος, Παπαδάκης , Λόντος και Βλάσσης.

Πάμε να τα δούμε ξεχωριστά. Για τον Λαμπράκο φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από την Γερμανία και συγκεκριμένα από την Χοφενχαϊμ και Αιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι λίγες συμμετοχές του φέτος με την Berlingoal δώσανε τροφή για μεταγραφικά σενάρια. Οι Γερμανοί ως λάτρεις των ελλήνων ποδοσφαιριστών ( Αμανατίδη, Γκέκα, Κυριάκο Παπαδόπουλο και στο παρελθόν Κυργιάκος, Μάντζιος, Τζιόλη, Χαριστέας) αλλά των παιχτών σε στυλ Γίαν Κόλλερ, θέλουν τον Λαμπράκο να μετακομίζει στην Γερμανία σύντομα και να συνεχίζει την παράδοση των ελλήνων. Μάλιστα η γερμανική εφημερίδα Kicker φιλοξενεί δηλώσεις του : "Θέλω κάποια μέρα να παίξω στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει όμως κάτι επίσημο , και άρα είμαι παίχτης της Berlingoal ακόμα. Αγαπώ την ομάδα και δεν καίγομαι να φύγω κιόλας".....

Η Τσεζένα μετά το ενδιαφέρον για τον Όλοφ Μελμπέργκ του Ολυμπαικού και την φερόμενη συμφωνία μαζι του, θέλει να κλείσει πακέτο και τον Μιχάλη Παπαδάκη , ωστε να τους φέρει και να τους παρουσιάσει μαζί στο γήπεδο Ντίνο Μανούτσι. Η Τσεζένα είναι έτοιμη να καταθέσει 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Παπαδάκη, με τους όπαδους της πάντως σε διαφορα blogs να έκφράζουν την απορία τους για αυτήν την κίνηση της ομάδας τους. Μάλιστα ένας ιταλός όπαδός γράφει: Γιατί να πληρώσουμε τόσα λεφτά για έναν παίχτη που παίζει καλά μόνο στα φιλικά? Πιστέυω στον προπονητή μας , αλλά πραγματικά απορώ....Τέλος πάντων, ίσως αυτός να ξέρει καλύτερα.... Πάντως οι Ιταλοί δημοσιογράφοι δεν είναι ιδιέτερα γωστοί για την εγκυρότητα τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι το δημοσίευμα που θέλει τον Τάσο Βλάσση κοντά στην Μπολόνια. Φέρεται να τον έχουν ζητήσει δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Μάλιστα , αναφέρουν ότι δεν έχει καταφέρει να βρεί τον καλό του εαυτό από τοτε που γύρισε από την Ολλανδία, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Συνεχίζει λέγοντας ότι οι Ιταλοί πιστέουν στον Βλάσση και πιστέουν ότι θα μπορέσουν να τον αναγεννήσουν ποδοσφαιρικά και θα εξελιχθεί σε μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα τους. Αν βέβαια οι Ιταλοί δημοσιογράφοι είχαν ψάξει λίγο το θέμα , θα είχαν βρεί ότι ο Βλάσσης υπηρετεί την πατρίδα στον στρατό ξηρας και άρα δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο Δεκέμβρη. Τσάμπα μελάνι λοιπόν......

Οσο για τον Λόντο, μετά το σκάνδαλο με τα ρωμαϊκά όργια με κοπέλα συμπάιχτη του, τα αγγλικά ταμπλοίντ βρήκαν την ευκαιρία να τονίσουν ότι κλίμα είναι βαρύ για αυτόν στα αποδητήρια της Berlingoal και παρομοιάζει την περίπτωση του με αυτή του John Terry και του Wayne Bridge τότε στην Τσέλσι. Έτσι, θέλουν την Μπόλτον και Μπερμιχάμ να ενδιαφέρονται για τον σκληροτράχιλο αμυντικό. Πάντως να σημειώσουμε ότι μετα την αποκάλυψη του berlingoal. blogspot.com για το σκάνδαλο, οι blue maroon κράτανε σιγή ιχθύος για το θέμα, προσπαθώντας μάλλον να το καλύψουν αν τελικά υφίσταται. Η τιμή εκκίνησης για τον Λόντο είναι γύρω στα δύο εκατομμύρια ευρώ αν και η ρήτρα του είναι 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι δηλώσεις του Λόντου στην Daily Mirror?? Ακρως ειρωνικές και καυστηκές με αφορμή το σκάνδαλο " Επειδή δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμη, μπορειτε να με καλέσετε αργότερα? Βλέπετε, είμαι εδω με όλες τις κοπέλες των συμπαιχτών μου και κάνουμε ένα τεράστιο όργιο. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ...."

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι την ληξη της μεταγραφικής περιόδου , σίγουρα θα υπάρξουν και άλλα σενάρια για παίχτες της Berlingoal. Μένει να δούμε αν ισχύουν και τελικά κάποιος η κάποιοι πωληθούν, ποιός η ποιοί θα τους αντικαταστήσουν.....




Ο κακός berlingoalitis λεει :

" Σενάρια επιστημονικής φαντασίας .....ή γενικό ξεπούλημα??? Είδομεν....."

Η ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΓΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ


Μετά την καταφατική απάνατησηπου πήρε η τούρκικη ομάδα από τον Παναθηναίκο γιατην πρόταση των 8 εκατομμυρίων για τον Djibril Cisse, η Γαλατασαραϊ φέρετε να ενδιαφέρετε να καλύψει το επιθετικό κενό με την απόκτηση του goaledor της Berlingoal, Κων. Βογιατζή.

Παρά την δήλωση του παρελθόντος του πρόεδρου Αθ. Παπαδόπουλου " Κάνενας παίχτης της ομάδας δεν πωλείται" , τον τελευταίο καιρό ,μάλλον έχει αλλάξει η νοοτροπία και επικρατεί η λογική του " Κανένας δεν πωλείται αλλά και όλοι πωλούνται".

Αν καλυφθεί η ρήτρα των 6 εκατομμυρίων , λογικά ο παίχτης θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, καθώς το ποσό αυτό κρίνεται άκρως ικανοποιητικό , ειδικά για την εποχή.

O προπονητής των Τούρκων Gheorghe Hagi ανέφερε : O Βογιατζής είναι πολύ καλός παίχτης. Γρήγορος, εκρηκτικός με καλό τελείωμα στις φάσεις. Μας ενδιαφέρει και θα δούμε τι θα γίνει είτε τώρα είτε το καλοκαίρι. Μας άρεσε και ο Σισε, αλλά ο Παναθηναικός δεν τον πουλάει. Κοιτάμε και Κέβιν Κουράνι.....Θα δούμε...

Μένει να δούμε αν θα γίνει πράξη το ενδιαφέρον των Τούρκων η θα μέινει στο ενδιαφέρον το θέμα....


Ο κακος berlingoalitis λεει:


" Έξι μύρια για τον Βόγια είναι μια καλή συμφωνία. Μη σου πώ τους δίνομε και τον Τσίκουρα δώρο............"

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ...... ΛΑΒΡΑΚΙΑ


Ενόψει της νέας σεζόν ο πρόεδρος Αθ. Παπαδόπουλος, θα βρεθεί είτε την Τετάρτη είτε την Παρασκευή στην μεγαλόνησο,οχι για μεζέδες,κρασάκι και" λαβράκια¨ αλλά για να δεί κάποια ταλέντα ( λαβράκια) και να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής τους στην Berlingoal. Χριστόφορος Χριστοφόρου, Λάμπρος Λάμπρου και Πάυλος Πάυλου είναι κάποια από τα 17χρονά τάλεντα που έχουν ακουστεί για τους " blue maroon ".

Τα τελευταία 24ωρα κυκλόφόρησαν φήμες από την Κύπρο, ότι η Berlingoal ενδιαφέρεται για τους Μιχάλη Κωνσταντίνου και Στάθη Αλωνέυτη, σενάριο πάντως που μάλλον δεν ευσταθεί, καθώς πάγια τακτική είναι πλέον η απόκτηση παιχτών με μεταπωλητική αξία , και όχι πάιχτες κορεσμένους εκτός και άν είναι εξαιρετική περίπτωση και μεγάλο όνομα που μπορεί να προσφέρει. Οι δύο προαναφερθείς κατα τον Παπαδόπουλο δεν είναι τέτοιες περιπτώσεις καθώς η πορεία τους είναι καθοδική τα τελευταία χρόνια.












Άγνωστο παραμένει αν θα ταξιδέψει μαζί του και ο διευ. ποδοσφαίρου Ν. Παναρίτης λόγω ανελειμένων προσωπικών υποχρεώσεων. Πάντως είναι σίγουρο ότι θα είναι σε συνεχείς επικοινωνία. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Παναρίτης είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να δεί και αυτός κάποια ταλέντα , ενώ φήμες οργιάζουν ότι δείπνησε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θ. Ζαγοράκη, με αγνωστο αντικείμενο συζήτησης....

Τέλος να αναφέρουμε ότι , στην Κύπρο θα υποδεχτούν τον Παπαδόπουλο φίλαθλοι από τον σύνδεσμο φιλάθλων " Berlingoal Cyprus" , ενώ αναμένεται να του διοργανώσουν δείπνο στο οποίο θα παραστούν ο πρόεδρος της Κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και οι πρόεδροι της Ανόρθωσης, Ομόνιας και ΑΠΟΕΛ...

Ο kakos Berlingaolitis λεει:

" Το να πάνε στην Θεσσαλονίκη για ταλέντα, το καταλαβαίνω. Αλλα πείτε μου ειλικρινά ρε μάγκες.....Πότε είδατε την τελευταία φορά εσεις κανένα παιχταρά να έρχεται από την μεγαλόνησο???? Για τους μέν Αλωνέθτη και Κωνσταντίνου...ασε μη σχολιάσω καλύτερα..Θα αρκεστώ σε ένα απλό ....ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ.."

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΡΩΜΑΪΚΑ ΟΡΓΙΑ με κοπέλα συμπαίχτη !!!!!

Ιδού η Ρώμη, ιδού και το ....
ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ φαίνεται να ξέσπασε πάλι στη Berlingoal FC. Στο berlingoal.blogspot έφτασαν  πικάντικες φωτογραφίες από prive πάρτυ σε βίλα στη Άνω Γλυφάδα την ημέρα των Χριστουγέννων!!!! Ο Αντιπρόεδρος Π.Λόντος και ο βασικός τερματοφύλακας Δ.Καράμπελας εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του συμπαίχτη τους και "συνεργάστηκαν" για τη δημιουργία ενός ερωτικού τριγώνου με τη σύντροφό του.  
  

Σηκωμένος γιακάς και έτοιμος για επίθεση !!
 Το μοντέλο (που για λόγους αξιοπρέπειας δε σας δείχνουμε το πρόσωπό της) διατηρούσε χρόνια δεσμό με βασικότατο παίχτη της ομάδος! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες την αρχή έκανε ο κ.Καράμπελας ο οποίος ξελόγιασε το πανέμορφο αλλά αφελές μοντέλο
(σσ. επιβεβαιώνοντας τις φήμες που θέλουν το Καράμπελα μέγιστο χειριστή της ερωτικής γλώσσας).

Τραβάτε με και ας κλαίω !
Με τη συνδρομή και της σαμπάνιας που έρεε άφθονη στο πάρτυ μπλέκεται και ο αντιπρόεδρος και γίνεται της ... Ρώμης!
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για το που έφτασαν τα όργια (μαστίγια, χειροπέδες και δέσιμο από το πολυέλαιο είναι κάποια απ΄τα κόλπα που επιχειρήθηκαν εκείνο το βράδυ.)

Το θέμα πάντως δεν έχει φτάσει ακόμα στα αυτιά του παίχτη αλλά η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια ήδη μυρίζει μπαρούτι...




(Ελπίζω μόνο να μη χωρίσω ένα ζευγάρι!   Τη δουλειά μου έκανα...... )


Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΛΑΜΠΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ BRONZE CAFE


Το Σάββατο 15/1/2011 διεξήχθει η λαμπρή εορτή της κοπής της πρωτοχρονίατικης πίτας στο Bronze Cafe, του γνωστού επιχειρματία ( και όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος, και χορηγός πλέον της ομάδας) Φ. Αναγνωστόπουλου, σε ένα άρτια στημένο και διακοσμημένο χώρο που δέν έχει να ζηλέψει τίποτα από κορυφαίες καφετέριες της Ελλάδος και του εξωτερικού. Το berlingoal.blogspot.com ήταν εκει.

Ήταν όλοι εκεί εκτός του σταρευμένου Τ. Βλάσση και του κλινήρη Γ. Λαμπράκου. Ο Πρόεδρος Αθ. Παπαδόπουλος με την συνοδό του Νίκη Δρακοπούλου, γνωστή αθλήτρια ( μαραθωνιοδρόμος) - μοντέλο, ο αντιπρόεδρος που παρότι έκανε σόλο εμφάνιση , αργότερα εμφανίστηκαν δύο κυρίες που έμειναν κοντά του όλο το βράδυ, ο Κ. Βογιατζής με την κοπέλα του Ροδιάνθη ( γνωστή επιστημόνας των ομίλων Βαρδινογιάννη) , Ο Χάρης Ζητούνης με την Βίκυ Φειδά ( μοντέλο) , ο Μάρκος Τσίκουρας με την Γιώτα Κωνσταντίνου ( δικηγόρος - μοντέλο) , ο Σωκράτης Μπαλτάς με την Ελευθερία Δημητράκου ( οικονομολόγος εξ Αγγλίας) , ένω οι υπόλοιποι θέλησαν να περάσουν μία ήσυχη βραδια, αφήνοντας τις " θαυμαστριες " σπίτι.

Πλήθος κόσμου τίμησαν την πρόσκληση της ομάδας 'οπως ο πρόεδρος των ULTRAS Mike, αλλά και άλλοι πολλοί επώνυμοι. Παρών και η νέα φυσικοθεραπέυτρια της ομάδας, Αλεξάνδρα Δημητράκου που γλέντησε με την ψυχή της.

Πρίν την κοπή της πίτας προβλήθηκε ένα video με φωτο της ομάδας που συγκίνησε πολλούς ,ειδικά στο τέλος όταν έλεγε Berlingoal is a Family. Πολλοί βούρκωσαν και όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Συγκινητική στιγμή ηταν όταν στο Video προβλήθηκε εικόνα του δανεικού στην Slovan Bratislava Κ . Παπαργύρη, καθώς όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αποθέωσαν τον βιρτουόζο μέσο, αναγνωρίζοντας έτσι την αξία του ,αλλά και στηρίζοντας τον , στο πρόβλημα που τον κρατά στο εξωτερικό.

Η κοπή έγινε σε γιορτινό κλίμα με τα πειράγματα να παίρνουν και να δίνουν και τελικά τυχερός ήταν ο .....Χριστός!!!!!!! Αυτό χαροποίησε όλους στην ομάδα καθώς το θεώρησαν οιωνό για πρωτάθλημα. Μάλιστα αστευόμενος ο Παπαδόπουλος είπε " Με τον Χριστό μαζί μας, το πρωτάθλημα είναι δικό μας από τωρα!" Την αποθέωση γνώρισε ο επίτιμος πρόεδρος Κ. Δήμος που έχει αποσυρθεί από τα κοινά καιρό τωρα, την στιγμή που ο π΄ροεδρος τον κάλεσε πάνω να σταυρώσουν μαζί την πίτα.

Η είδηση που βγήκε από τους δαιμόνιους ρεπόρετερ είναι ότι δύσκολα θα γίνουν μεταγραφές, εκτός να βρεθεί κάτι εξαιρετικό. Η γιορτή ,γιορτή αλλά και η δουλεία , δουλέι αγια τους δημοσιογράφους.

Η δίοικηση ετοίμασε και μία εκπληξη στον προ ημερών εορτάζονατα Π. Λόντο καθώς του είχαν ετοιμάσει μία τούρτα που έγραφε " Χρόνια πολλα αντιπρόεδρε" ενώ προβλήθηκε και ένα video με προσωπικές του στιγμές. Βουρκομένος, ευχαρίστησε τους πάντες και ευχήθηκε σε όλους, καλή χρονια, υγεία και ....πρωτάθλημα.

Ο χορός, το ποτό και τα πούρα είχαν την τιμητική τους , σε μια βραδια όπου ο πρόεδρος έπετρεψε λίγες καταχρήσεις παραπάνω. Παναρίτης, Παπαδάκης και Καράμπελας ήταν σε όλο τα πηγαδάκια και πρώτοι στα αστεία.

Μια μαγική, μπορντογαλάζια βραδια, που άφησε θετικότατες εντυπώσεις σε όλους τους καλεσμένους. Παντα τέτοια , και ελπίζουμε κατα το Μαίο σε μία αναλογη γιορτή να γλεντάμε για το πρωτάθλημα....

Όλες οι φωτογραφίες της βραδίας στο :

http://www.facebook.com/pages/PAE-Berlingoal/118291431551531?v=photos&ref=ts#!/album.php?aid=29222&id=118291431551531

o kakos berlingoalitis λεει:

" Τα έλεγα εγω για το φλουρί και τον Χριστό. Φαίνεται φέτος η ομάδα θα έχει την βοήθεια που της έλειπε...... από ψηλά...."

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Χρέη 65 εκατ. ευρώ;


Οι ορκωτοί λιγοστές της B.D.O. βρίσκονται στο τελικό στάδιο του οικονομικού ελέγχου στα βιβλία της εταιρίας _ καλό θα ήταν πάντως να γίνει και ο διαχειριστικός για να δούμε πως διασκορπίστηκαν τα ρημάδια τα λεφτά _ και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από κόλπους της αμερικανικής πολυεθνικής, το ύψος του χρέους από την διαχείριση των κεφαλαίων της τελευταίας τετραετίας αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ! Πολύ περισσότερο δηλαδή από τα περίπου 30 εκατ. ευρώ που έλεγαν οι μέτοχοι δια του μπροστινού τους Αθ.Παπαδόπουλου. Το τελικό πόρισμα των ορκωτών λογιστών της B.D.O. θα πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση της 18ης Ιανουαρίου. Αυτό άλλωστε είχαν δεσμευτεί οι λιγοστοί μέτοχοι που ασχολούνται με την ΠΑΕ τις τελευταίες ημέρες. Επί της ουσίας ο ένας Περικλής Λόντος καθώς ο και ο Σωκράτης Μπαλτάς είναι κρυμμένοι κάπου στη Νέα Υόρκη.

Την ίδια ώρα έντονη είναι η φημολογία ότι εντός των επόμενων ημερών η ΦΑΑΕ Αθηνών θα βεβαιώσει οφειλή ύψους 16 εκατ. ευρώ από παρακρατηθέντες φόρους που προφανώς δεν της αποδόθηκαν. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, το συνολικό χρέος της BERLINGOAL θα ξεπεράσει τα 60-65 εκατ. ευρώ, προς επίρρωση των λεγομένων του Νίκου Παναρίτη που κάποτε είχε πει ότι "αυτοί πουλάνε χρέη". Τις επόμενες ημέρες θα αποδειχθούν πολλά για το αληθινό ύψος των χρεών αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αυτά δημιουργήθηκαν και εκτοξεύτηκαν σε ποσό που αν μη τι άλλο κρίνει απαγορευτική για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία την αγορά της εταιρίας. Είναι πολλά τα ερωτηματικά για τον τρόπο που οι διοικήσεις ΠΑΠΑΔΟΠΥΛΟΥ-ΛΟΝΤΟΥ διαχειρίστηκαν συνολικά 150 εκατ. ευρώ την προηγούμενη τετραετία γι αυτό ας περιμένουμε. Ίσως έρχονται κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις..

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15/1/11


Το Σάββατο 15/1/2011 θα γίνει τελικά η κοπή της πίτας της Berlingoal FC στο Βronze cafe στην Άνω Γλυφάδα , του γνωστού επιχειρματία και φανατικού οπαδού της ομάδας , Φίλλιπου Αναγνωστόπουλου. Πάρων θα είναι όλοι οι παίχτες με τις συντρόφους τους, ο επίτιμος πρόεδρος Κωνσταντίνος Δήμος καθώς, φίλαθλοι της ομάδας αλλάκαι διάφοροι παράγοντες .

Η κοπή της πίτας είχε προγραμματιστεί να γίνει μέσα Φεβρουαρίου, αλλά ο αναπάντεχος, απρόσμενος και πρόωρος αποκλεισμός από τα playoff του πρωταθλήματος, έκανε τον πρόεδρο Αθ. Παπαδόπουλο να επισπέυσει την τελετή , ωστε να ελαφρύνει το βαρύ κλίμα που υπάρχει ,λόγω της μη συνέχισης στο πρωτάθλημα . Με αυτή την κίνηση θέλει να δείξει ότι στις χαρές και στις λύπες η ομάδα παραμένει ενωμένη και μία οικογένεια.

ο κακος berlingoalitis λεει:

" Μακάρι να πέσει το φλουρί στον Χριστό.....γιατί αν θέλουν να πάρουν πρωταθλημα θα χρειαστούν την βοηθεια του......."

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.....


Τον πρόωρο αποκλεισμό από την συνέχια των playoff υπέστη χθές η ομάδα της Berlingoal , έπειτα από την χθεσινοβραδυνή ήττα από την Boulouki Fc με 3-1.

Η αποστολή αποτελείτο από τους Καράμπελα, Παπαδόπουλο, Τσίκουρα , Ζητούνη, Βλάσση, Παπαδάκη, Τζανουδάκη, Βογιατζή. Στον πάγκο ήταν και ο Ανδρεαδάκης για κάθε ενδεχόμενο. Ο Παναρίτης που μπήκε κατευθείαν στα βαθία, μετά τον ορισμό του ως διευθυντή ποδοσφαίρου, ξεκίνησε με πιο αμυντικογενής πεντάδα παρατάσοντας τους Καράμπελα κατω από τα goalpost, Τσίκουρα και Παπαδόπουλο στην αμυνα, Ζητούνη στο κεντρο και Τζανουδάκη μοναδικό προωθημένο.

Το παιχνίδι ήταν πολυ δυνατό , ενω η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν εξαιρετική έως άριστη. Η αντίπαλοι μπήκαν δυνατα, έκαναν ευκαιρίες και ευτύχησαν να προηγηθουν στα μέσα του ημιχρόνου από λάθος του Παπαδάκη που είχε μπει αλλαγη. Η Berlingoal βγήκε στην αντεπίθεση χάνοντας ευκαιρίες να ισοφαρίσει κυρίως με τον Τζανουδάκη και Βογιατζή , εως που τελικά τα κατάφεραν ,με γκόλ του Τζανουδάκη 7 λεπτά πρίν το ημίχρονο, όταν και είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας και πλάσαρε από το κέντρο ( ! ) πολύ όμορφα γράφοντας έτσι το 1-1, σκόρ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δέυτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο δοκάρια για την Boulouki και τεσσερείς επανωτές κλασσικές ευκαιρίες για την Βerlingoal με Τζανουδάκη, Ζητούνη, Παπαδάκη και Βογιατζή. Από λάθος μπήκε και το δέυτερο γκόλ των γηπεδούχων , αφού σε δύσκολη απόκρουση του Καράμπελα, ο Τσίκουρας που πηγε να διώξει προσπάθησε να μην πατίσει τον πεσμένο τερματοφύλακα στο κεφάλι, δίνοντας όμως έτσι την ευκαιρία στον αντίπαλο επιθετικό να πλασάρει και να κάνει το 2-1.


Ψάχνοντας την ισοφάριση , η ομάδα βγήκε μπροστά πίεσε έκανε ευκαιρίες αλλά σε αντεπίθεση οι γηπεδόυχοι κάνανε το 3-1, στέλνοντας την Berlingoal εκτός playoff και τους ίδιους στην επόμενη φάση.

Καλύτεροι της Berlingoal οι Καράμπελας, Παπαδόπουλος και ακολούθησε ο Τσίκουρας λόγω της αμυντικής τακτικής που ακολούθησε η ομάδα , ενώ εκτός κλίματος ήταν οι Βλάσσης και Παπαδάκης. Άστοχες επιλογές είχε και ο Παναρίτης από τον πάγκο καθώς και αυτός με τις αλλάγες που έκανε φέρει ευθύνη για την ήττα. Η γενική εικόνα πάντως ήταν αρκετά καλή παρά την ήττα, κάτι που παραδέχθηκαν όλοι, και με λίγη τύχη ίσως να μιλούσαμε σήμερα για νίκη της Berlingoal. Πάντως με τέτοιες εμφανίσεις όλη την σεζόν, σίγουρα η ομάδα θα είχε μπεί τουλάχιστον τετράδα.......

Σε βαρύ κλίμα ( πολλοί μάλιστα δεν αντεξαν , και λύγισαν μετα τον αποκλεισμό,βλέπε φωτό) αλλα βλέποντας ότι οι παίχτες δώσανε το 110% στο μάτς ,στο τέλος χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς της ομάδας, ανταπωδίδοντας μάλιστα, δείχνοντας ότι η ένταση των τελευταίων ημερών που δημιουργήθηκε μετά την υβριστική - απειλιτική πρός τους παίχτες ανακοίνωση των ULTRAS , μάλλον παέι προς εκτόνωση.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Πέτρου Φυλακούρη.

ο κακος Berlingoalitis λεει:


" Ναι μέν αποκλείστηκε η ομάδα, αλλά απαντήσεις δόθηκαν. Μέλλον υπάρχει αν παίζουν έτσι......Όσο με πληγώνεις , τόσο με πωρώνεις.....Άντε μώρη Berlingoalara...πάμε γερά στο νέο πρωτάθλημα...... "

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!! ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

To Berlingoal FC blogspot πρώτο σας μετέφερε την συμφιλίωση και την καλή σχέση που ξαναδημιουργείατι ανάμεσα στον πρόεδρο Αθ. Παπαδόπουλο και τον τέως αντιπρόεδρο Ν. Παναρίτη.

Μάλιστα , φαίνεται η σχέση τους να είναι και πιο ισχυρή από ποτε, καθώς ο Παπαδόπουλος έχει καθημερινά συνομιλίες με τον κ. Παναρίτη για διάφορα θέματα της ομάδας. Στα πλάισια αυτά, και σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος ορίζει τον " Ritis " ως ποδοσφαιρικό διευθυντή της ομάδας, ενας ρόλος που σίγουρα ταιριάζει στο στύλ του 27χρονου. Μάλιστα πιάνει δουλειά απο σήμερα κιολας , στο αποψινό κρίσιμο μάτς των playoff.

Από το συγκεκριμενό ρόλο, ο Παναρίτης θα έχει άμεση επαφή με τους παίχτες , ενω θα είναι ο απόλυτος άρχοντας στα αποδυτήρια. Επίσης θα είναι υπέυθυνος για τον καταρτισμό του βασικού κορμού της ομάδας καθώς και τις αλλαγές σε κάθε παιχνίδι.Τέλος θα είναι ο διάυλος επικοινωνίας των παιχτών με την διοίκηση.Αυτό μέχρι να επιστρέψει τουλάχιστον από τον τραυματισμό του.

Ο Παπαδόπουλος, στην ουσία παρέδωσε εν λευκώ το ποδοσφαιρικό τμήμα στα χέρια του Παναρίτη, δείχνοντας ότι του έχει τυφλή εμπιστοσύνη. Περιμένει μάλιστα της εισηγήσεις του νέου διευθυντή ποδοσφαιρού , ενόψει μεταγραφικής περιόδου. Θα κρίνει που θέλει ενίσχυση η ομάδα και θα ετοιμάσει έκθεση που θα παραδώσει στην δίοικηση το συντομότερο.

Εμεις , να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον συμπαθέστατο Νίκο, και να κάνει ποδαρικίο με νίκη στο αποψινό κρίσιμο ματς...

ο κακος berlingoalitis λεει:

" Ποτέ δεν ήταν του γραφείου και της γκλαμουριάς ο Νικόλας. Παντα του άρεσε να είναι έξω , να σηκωνει τα μανίκια, να μυρίζει τα αποδυτήρια και το γρασίδι και να δούλευει.... Σίγουρη επιτυχία του Παναρίταρου στο νεο του ρόλο.....Και κερδισμένη θα είναι και η ομάδα.......Κινηση ρουα μάτ του Παπαδόπουλου....."

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ


Την πρόσπαθεια της για κατάκτηση του πρωταθλήματος ( και ταυτόχρονα και το αστέρι πάνω από το berlingoalosimo ) μέσω των playoff ξεκινά απόψε η Berlingoal σε αγώνα δίχως άυριο για τους " blue maroon". Αντίπαλοι είναι οι τρίτη της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο, Boulouki FC . Οι έκτοι της βαθμολογίας Berlingoal ξεκινούν την προσπαθεία τους με προβλήματα, καθώς απών θα είναι κατα πάσα πιθανότητα οι Παναρίτης ( χρόνιος τραυματισμός), Λόντος, Βλάσσης, Μπαλτάς, Λαμπράκος, Ανδρεαδάκης, ενώ τα περιττά κιλά του Ζητούνη έχουν ανησυχήσει το τεχικό team οσο αφορά την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται. Οσο αφορά τις τιμώριες που λέγόταν θα επιβληθούν σε Ζητούνη και Τσίκουρα ( για απουσία του τελευταίου από το εορταστικό οικογενειακό διπλό το Δεκεμβριο), μένει να δούμε τι θα γίνει.

Συμφωνα με πληροφορίες, η αποστολή θα αποτελείται απο τους: Καράμπελα, Παπαδόπουλο (C), Τσίκουρα, Ζητούνη, Παπαδάκη, Βογιατζή, Τζανουδάκη.

Να σημειώθει ότι το μάτς μεταξύ των δύο ομάδων στην κανονική περίοδο είχε λήξει 3 - 2 υπέρ της Boulouki FC. Σκόρερ τότε για την ομάδα μας ήταν οι Βογιατζής και Λόντος.

ο κακος berlingoalitis λεει :

" Ωρα για αποδείξεις για την ομάδα. Μένει να δούμε αν και τι αλλαξε στις γιορτές....Αντε μωρη Berlingoalara παμε γέρα....Εγω θα σ'αγαπώ και μη σε νοίαζει........"

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΟ .......+6 Ο ΖΗΤΟΥΝΗΣ!!!!!


Έξαλλοί είναι στην διοίκηση της ομάδας με τον Χαράλαμπο Ζητούνη, καθώς με την επιστροφή του στην Ελλάδα επειτα από τρείς βδομάδες παραμονής στην Αμερική, ο έμπειρος μέσος τους επιφύλασε μια δυσάρεστη εκπληξη. Στο ....+6 των περιττών κιλών έφατσε το κοντέρ κάνοντας το τεχνικό team να μείνει με το στόμα ανοιχτό μόλις είδαν σήμερα το πρωί το αποτελέσματα του ταξιδιού. Φαίνεται τα king Lobsters και τα Crab Cakes κάνανε ζημία στον 27χρονο παίχτη ο οποίος πάντως υποστήριξε στην δίοικηση " Θα τα χάσω το συντομότερο. Ζητώ συγνώμη για την κατάσταση μου, δικαολογίες δεν υπάρχουν...". Την τιμωρία φαίνεται δεν θα την γλιτώσει πάντως αφού στο άκουσμα της είδησης ο πρόεδρος Αθ. Παπαδόπουλος και αντιπρόεδρος Π. Λόντος ήταν εξω φρενών . Φήμες έχουν ότι οι δύο ισχυροί άνδρες θα συνομιλήσουν αργά απόψε για να συζητήσουν για επικείμενη τιμωρία του παίχτη, είτε σε χρηματικό πρόστιμο, είτε αγωνιστικό αποκλεισμό , είτε και τα δύο!

Το berlingoal.blogspot.com επικοινώσνησε τηλεφωνικά με τον Thiery Henry στην Αμερική που διαμένει να ρωτήσει για τον φίλο του και παίχτη της Berlingoal, Χάρη Ζητούνη. Μεταξύ άλλων είπε : "...It was great to see Harry after so long. We had a great time and lots of laughs. I tried to persuade him to move over here and come and play here in New York, but he wasn't intrested for now anyway. One thing that i didn't know about him, is how much he eats ( laughs)!!!! Wow, it was incredible. Crabs and Lobsters were his favorite. Once he started he coulnd't stop!!!!


Μετάφραση: Ήταν υπέροχο που είδα τον Χάρη μετά από τόσο καιρό. Περάσαμε πολύ ωραία και ρίξαμε πολύ γέλιο. Προσπάθησα να τον πείσω να μετακομίσει εδώ και να έρθει και να παίξει εδώ στη Νέα Υόρκη, αλλά δέν ενδιαφερόταν, για τώρα τουλάχιστον. Ένα πράγμα που δεν ήξερα γι 'αυτόν, είναι το πόσο τρώει (γέλια )!!!! Πω πω, ήταν απίστευτο. Καβούρια και οι αστακοί ήταν τα αγαπημένα του. Μόλις ξεκίνησούσε ο ίδιος δεν μπορούσε να σταματήσει!!

ο κακος berlingoalitis λεει:

" Η κατανάλωση των αστακών και καβουρίων την εποχή των εορτών στις ΗΠΑ, αυξήθηκε κατά 57% σύμφωνα με τον ένωση επαγγελματίων ψαράδων Αμερικής. Τα συμπεράσματα δικά σας........."

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ !!!!


Τα εικοσταέβδομα χρόνια του, κλείνει σήμερα ο αντιπρόεδρος και αμυντικός της Berlingoal FC , Περικλής Λόντος. Εμείς εδώ στο berlingoal.blogspot.com να του ευχηθούμε χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσει, υγεία και κάθε επιτυχία προσωπική , επαγγελματική και .........ποδοσφαιρική...

o kakos berlingoalitis λεει:

" Άλλο ένα χρόνο στην πλάτη του αντιπρόεδρου....Σιδηροπόδαρος και .......Σιδηροκέφαλος....."

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ...PART 4



Σήμερα θα ασχοληθούμε με έναν παιχτή μυστήριο. Έναν γεννημένο γυρολόγο, ένα ανήσυχο πνέυμα. Όταν ανοίξεις λεξικό του Μπαμπινίωτη και ψάξεις την λέξη χομπίστας, σίγουρα θα βρείς μια φωτογραφία του δίπλα.

Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε........... τον Λουκιανό Ζαβόλα. Ο " Λούκ" που σήμερα είναι από τους πιο ένθερμους οπαδούς της Berlingoal, στα νιάτα του είχε δοκιμαστεί στην θέση του τερματοφύλακα, με ιδιέτερη ομολογουμένως επιτυχία. Ξεκίνησε το πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις αλάνες της Γλυφάδας , πρίν φύγει για το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Αγγλία. Στο Νοttingham θα πάει να βρεί την τύχη του , αλλά το ποδόσφαιρο περνάει σε δέυτερη μοίρα. Σπουδές , γυναίκες και αλκόολ κερδίζουν το ενδιαφέρον του νεαρού τοτε τερματοφύλακα, η Nottingham κάνει υπομονή αλλά μετα απο κάποια χρόνια δεν αντέχει τα τερτίπια του Ζαβόλα και του δίνει το δελτιο στο χέρι.

Ψάχνοντας την ανάσταση του ο Λουκιανός ταξιδέυει στην μακρυνή Αυστραλία, για να βρεί τον χαμένο του εαυτό. Εκεί θα βρεί την ποδοσφαιρική του στέγη σε μία ομάδα της Brisbane στο Queensland, Αυσταρλίας. Εκεί θα κάτσει μόλις ένα χρόνο, καθώς η απόσταση από την Ελλάδα αλλα και και ο τοπικός τύπος κάνουν την ζωή του δύσκολη. Οι ντόποιοι έχουν να το λένε για τον 28χρονό τερματοφύλακα. " Luke is a great guy. When ever he see's us in a bar, his greek hospitality always makes him pay for our drinks. And he never stopped at one round . It was always three or four. ...." αναφέρει οπαδός της Brisbane. Bεβαια , το ότι κερνούσε πάντα τους άλλους, πολλοί το διακολογούν με το ότι ο Ζαβόλας ήθελε παρέα να γίνει ντίρλα στο μεθύσι.

Μετά την Αυστραλία , επιστρέφει στα πατρια εδάφη για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Κάπου εδω , ρίχνει γέφυρες στην Berlingoal, δοκιμάζεται, τα πάει καλά , αλλα η δίψα για πρωταθλητισμό έχει πλέον κορεστεί. Με μπλαζέ ύφος ( χαρακτηριστικό του γνώρισμα) αποχεριατά την ομάδα χωρίς πολλά πολλά, δεν βρίσκει συμβόλαιο στην Ελλάδα, τελείωνει την θητεία του και φέυγει καταευθείαν για Εδιμβούργο. Εκεί πάει με όνειρα, υπογράφει στην τοπική ομάδα, αλλα οι συνήθειες δύσκολα κόβονται...Ξενύχτια, αλκόολ, γυναίκες, σεξουλικά σκάνδαλα, ρωμαικα όργια και μεταπτυχιακά μονοπωλούν το ενδιαφέρον του. Η ομάδα δεν ανέχεται την συμπεριφορά του, του κρεμάει το δελτίο και ο Λουκιανός γυρίζει για λίγο στην Αθήνα. Εκεί θα προσπαθησει να ηρεμήσει , να σκεφτεί το μέλλον του και να λύσει τα υπάρξιακά του. Μετά από ένα πολυ σύντομο πέρασμα από το Ντουμπάι( όπως λένε οι φήμες για τα μάτια μίας γυναίκας) αποφασίζει ότι ο χώροςτο ποδοσφαίρου ποτέ δεν του ταίριαζε και θα εγκαταλέιψει την ενεργό δράση στα 27 του χρόνια.

Όνειρο του είναι να γυρίσει όλο το κόσμο και αυτό προσπαθεί να κάνει. Μετά το Ντουμπάι, ακολουθουν οι Βρυξέλλες όπου μένει για κάποιο καιρό , ακολουθεί και πάλι η Αθήνα και μετά η Χάγη. Εκεί θα έχει και τρεξίματα με την αστυνομία , αφού θα του επιβληθεί καθε πρόστιμο που υπάρχει στην Ολλανδία, μεταξύ αυτών για αλκόολ και άσεμνη συμπεριφορά σε δημόσιο χώρο και αφού πήρε ότι μπορούσε και από την χώρα , αποχωρεί γεμάτος εμπειρίες. Σήμερα και μετά πο πολύ ψάξιμο, τον βρίσκουμε να μένει σε κάποια Youth hostel του Βερολίνου να πάλευει για το προς το ζήν , αλλά πραγματοποιώντας πάντα το όνειρο του. Το ποδόσφαιρο μπορεί να έχασε έναν καλό τερματοφύλακα, αλλά ο κόσμος κέρδισε έναν μεγάλο ταξιδίωτη- τοιχοδίωκτη....Louk, we salute you.....

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑ...


Απογοητευμένος ειναι το τελευταίο χρονικο διάστημα ο αριστερός μπάκ χάφ της Berlingoal , Σωκράτης Μπαλτάς. Τα πολλά ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψηφιοι στόχοι της ομάδας( που παίζουν στην θέση του Μπαλτά) αλλα και η παρατεταμένη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω της στρατιωτικής θητείας του, έχουν βάλει σε σκέψεις τον 27χρονο παίχτη.

Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας , Αθ. Παπαδόπουλο σε καφετέρια στο Κολωνάκι λίγο πρίν την πρωτοχρονία, ο Μπλατάς του εξέφρασε τις ανησυχίες του για την ονοματολογία ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, αλλα και για την προσωπική του επίδοση που δεν είναι στο επιπεδό που θέλει και ο ίδιος. Ο Παπαδόπουλος τον καθησύχασε, λεγοντάς του πως αποτελεί ενεργό μέλος της ομάδας , αλλα συμφώνησε με τον ίδιο ότι θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο ώστε να επανελθεί στα επιθυμητά επίπεδα απόδωσης και φυσικής κατάστασης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπλατάς, εν μέσω θητείας έχει ξεκινήσει την δική του....αντεπίθεση. Έχει πάρει πρόγραμμα ενδυνάμωσης από το τεχνικό team της ομάδας που περιλαμβάνει βάρη και τρέξιμο καθημερίνα. Επιπρόσθετα θα ξεκινήσει πρόγραμμα εσωτερικής επαναφοράς με βιταμίνες και πρόσθετα σιδήρου. Όλα αυτά είναι μια δύσκολη δοκιμασία για τον αριστεροπόδαρο μπάκ χάφ, αν λάβουμε υπόψη μας ότι υπηρετεί την πατρίδα κανονικότατα , χωρίς βίσματα και ....παρεμβάσεις. Ετσι λοιπόν συνδυάζει όλα τα παραπάνω με τις καθιερομένες υπηρεσίες του. Εμείς να του ευχηθούμε καλη θητεία και καλή επιτυχία.Έυγε Σωκράτη....

Ο κακός berlingoalitis λεει:


" Οι συμπαίχτες toy και oi οπαδοί της Berlingoal, του έχουν προσάψει το παρατσούκλι < ο ντελικάτος>, λόγω του τρόπου παιχνιδιού του και έλλειψη δύναμης και νέυρου. Λέτε από ντελικάτος να μας γίνει .......ντουλαπάτος ο " Sok" ??? Είδομεν...."

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ


Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Berlingoal, παραμονές του αγώνα των «Bordoblue» με την Buluki fc, ήρθαν στα...
χέρια οTeo Τζανουδάκης με τον Τas Βλάσση, μετά από δυνατό μαρκάρισμα του τελευταίου.
Η προπόνηση έφτανε στο τέλος της, όταν ο Teo Τζανουδάκης μάρκαρε έντονα τον ¨"Ολλανδό" Τas Βλάσση στο οικογενειακό διπλό της ομάδας. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να πέσουν κάποιες «ψιλές» μεταξύ τους και να καταλήξουν να είναι πιασμένοι σαν σε ελληνορωμαϊκή πάλη. Τελικά, οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέση και το σίριαλ έλαβε τέλος. Ο πρόεδρος της ομάδας, Atha Παπαδόπουλος, προσπάθησε να δικαιολογήσει την συμπεριφορά των παιχτών του, λέγοντας: «Είναι ένα γεγονός που συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου κάποτε».

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Εξοργισμένη Και η Aston Villa..με Παπαδόπουλο


Τα τερτύπια του Αθ. Παπαδόπουλου Προέδρου της Berlingoal έχουν αναστατώσει εδώ και λίγες ώρες ΚΑΙ τα αποδυτήρια της Aston Villa! Χαμός επικρατεί αυτήν την στιγμή έξω από το Villa Park.

Αποκλειστική συνέντευξη του υπεύθυνου τύπου της Aston Villa Brian Doogan στο Βerlingoalblogspot.com:


"..Μόλις πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι από το Βerlingoalblogspot.com την δυσαρέσκεια της West Ham απέναντι στην πέρα για πέρα αντιαθλητική και παράνομη πάνω απ'όλα ενέργεια της ΠΑΕ Berlingoal να αγωνίζεται με την φανέλα της Aston Villa. Πραγματικά είναι να γελάει κανείς. Αν κάποιος πρέπει να ενοχλείται από το συγκεκριμένο δημοσίευμα αυτός δεν είναι άλλος από την Aston Villa. Eίναι χρόνια η αντιδικία μας με την West Ham για το συγκεκριμένο θέμα (γαλάζια-μπορντό φανέλα) και σίγουρα ένας "3ος παίχτης" είναι ότι χειρότερο και για τους δύο αγγλικούς συλλόγους. Ο κύριος Παπαδόπουλος φαίνεται δεν γνωρίζει καλά κάποια πράγματα αν και ακούγεται οτι οι διασυνδέσεις του είναι αυτές που του επιτρέπουν να αναστατώνει με τέτοια σιγουριά συλλόγους εδρεομένους στον χώρο. Στη μάχη για τα copyright του συγκεκριμένου χρώματος φανέλας ο Κύριος Παπαδόπουλος δεν έχει καμμία τύχη. Οι οπαδοί μας αυτήν την στιγμή διαδηλώνουν έξω από το Villa Park..και πιστέψτε με δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να διαδηλώσουν έξω από το σπίτι του κυρίου Παπαδόπουλου. Αυτή η ενέργεια δεν θα περάσει έτσι. Κάθε σύλλογος που επιθυμεί να θριαμβολογεί φορώντας την φανέλα της Aston Villa θα λογοδοτεί ενώπιον της ομάδος μας. Αρκετά πια μ'αυτό το θέμα.."

"Ζογκλερικός Ντριμπλέρ: ..Δύσκολα τα πράγματα για τον πρόεδρο της Berlingoal..οι Άγγλοι είναι σίγουρα υπερβολικά τυπικοί σε υποθέσεις δικαιοσύνης..Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει ήδη απολογηθεί σε Aston Villa και West Ham καθώς υπέπεσε στο ίδιο παράπτωμα για μόλις μία αγωνιστική..να δούμε θα συνετιστεί ο Κύριος Παπαδόπουλος.."

Κάτι τρέχει με την West Ham...

Ποδαρικό στα σκάνδαλα φέρεται να έχει κάνει ο Πρόεδρος της Berlingoal Αθανάσιος Παπαδόπουλος. Δεν έχουν περάσει 3 μήνες από την παρουσίαση της καινούριας φανέλας της Berlingoal για την σεζόν 2010-2011 και τα πρώτα σημάδια διαφθοράς κάνανε την εμφάνισή τους. Ο λόγος γίνεται βέβαια για την περιβόητη "γαλαζια-μπορντό" φανέλα της ομάδος (η οποία παρουσιάστηκε σαν μια ρηξικέλευθη ιδέα του Αθ. Παπαδόπουλου). Η εν λόγω φανέλα έχει φέρει τα άνω κάτω στην Premier League και ιδιαίτερα στην West Ham United η οποία διατηρεί εδώ και 10ετίες τα copyright του συγκεκριμένου χρώματος φανέλας.
Ο ελληνικής καταγωγής Greg Demetriou "Head of Media" της West Ham United προέβη σε δηλώσεις τις οποίες σας παρουσιάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το Berlingoalblogspot:

"..είναι πραγματικά μια πράξη ασέβειας στην ιστορία της West Ham United. Ο φιλόδοξος μεγιστάνας Παπαδόπουλος σίγουρα έχει μπει δυναμικά στον χώρο του ποδοσφαίρου και είναι λογικό να υποκύπτει σε τέτοιου είδους γκάφες. Από την μεριά μας βέβαια δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να στηλιτεύσει τις ισορροπίες στην ομάδα μας είτε εντός είτε εκτός αγωνιστικών χώρων. Η "γαλάζια-μπορντό" έμφανιση αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια σήμα κατατεθέν της West Ham United. Η δημιουργία ενός κακέκτυπου της συγκεκριμένης φανέλας από τον Αθ. Παπαδόπουλο έχει ταράξει το κλίμα στην ομάδα μας. Διατηρούμε μια άψογη συνεργασία με την Nike και απορούμε κι εμείς οι ίδιοι με το θράσσος του συγκεκριμένου Προέδρου. Καί Nike καί γαλάζια-μπορντό..μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να είναι. Ιδιαίτερα έκπληκτοι μέιναμε δε, παρακολουθώντας στο youtube την τελετή παρουσίασης της δικιάς μας εμφάνισης σαν κάτι το καινούριο, κάτι το πρωτοποριακό, κάτι το μοναδικό. Όλη αυτή η συμπεριφορά μόνο δικαστική οδό μπορεί να επιφέρει και από την μεριά μας έχουμε ήδη κινητοποιηθεί νομικά. Τα πρακτικά του θέματος θα κατατεθούν στο προσεχές νομικό συμβούλιο της ομάδας μας και απ'οτι φαίνεται η υπόθεση θα φτάσει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Φυσικά είμαστε πλήρως ενημερωμένοι οτι ο Κύριος Παπαδόπουλος έχει απλώσει τα πλοκάμια του ακόμα και στην Χάγη όπου κατοικοεδρεύει ο μεγαλοπαράγοντας Λουκιανός Ζαβόλας, δάχτυλος του Αθ. Παπαδόπουλου. .."

"Ζογκλερικός Ντριπλέρ: Καλές οι δημόσιες σχέσεις Κύριε Παπαδόπουλε, καλά τα ακριβά εστιατόρια, καλές και οι συλλογές αυτοκινήτων..αλλά καλό θα είναι οι συμβουλάτορες σου να ψάχνουν περισσότερο τα πράγματα αν θες να συνεχίσεις να ονομάζεσαι Παπαδόπουλος και όχι Σκανδαλόπουλος..."