Συνολικές προβολές σελίδας

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ http://berlingoal.blogspot.com

ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ BERLINGOAL FC blogspot

http://berlingoal.blogspot.com/

1. Όποιος επιθυμεί να γίνει συγγραφέας στο blog πρέπει να δημιουργήσει ένα λογαριασμό google account και να μου στείλει το mail του (το username ΟΧΙ το εμφανιζόμενο όνομα).

2.Παρακαλείται όποιος γράφει στο blog να χρησιμοποιεί μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ή ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ χαρακτήρες και ΟΧΙ GREEKLISH.

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ:

3. Γνωρίζετε όλοι πόσο ανοιχτόμυαλο και δημοκρατικό είναι το blog μας! Είμαστε όμως υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μικρά παιδιά που καθημερινά επισκέφτονται το site μας να μην επιτρέπουμε τη χρήση υβριστικών κειμένων.

!!! Επιτρέπεται βέβαια η χρήση **. πχ. μα***κας, αρ**δι

Ευχαριστώ πολύ,

Janoudos

WEB DEVELOPMENT TEAM

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΣΙΚΟΥΡΑ-ΒΛΑΣΣΗ


Ερωτηματικά προκαλεί η ξαφνική μη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών Τσίκουρα και Βλάσση στο εορταστικό προχθεσινό οικογενειακό διπλό της ομάδας.Οι παραπάνω αθλητές δήλωσαν ξαφνικό κώλυμα επικαλούμενοι πρόβλημα υγείας λίγες ώρες πριν το φιλικό,απογοητεύοντας πολλούς προσωπικούς τους fans που είχαν έρθει (ακόμα και από την επαρχία) να τους δουν αγωνιζόμενους.
Η ξαφνική έφοδος από κλιμάκιο ''ιπτάμενων'' γιατρών της ΔΟΕ οι οποίοι ζήτησαν και πήραν δείγματα από 2 αθλητές της Berlingoal (Τζανουδάκης, Καράμπελας) κινεί υποψίες για το ''non show'' των 2 αστεριών.
Η ΠΑΕ θα κληθεί μάλλον να δώσει εξηγήσεις τις επόμενες μέρες.

''Δεξιός halfιές: Να σημειωθεί ότι οι Μάρκος Τσίκουρας και Τάσος Βλάσσης απέχουν καιρό από τις δραστηριότητες της ομάδας την ώρα που φήμες για τις τρομακτικές σεξουαλικές τους επιδόσεις το τελευταίο καιρό δίνουν και παίρνουν...''

NΤΟΠΕΡΜΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ??


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...........

Ζητείται ....





Η επίσημη πρόσκληση του Βγενόπουλου στο πρόεδρο έκρυβε και ένα καρτ ποστάλ.


Το Berlingoal FC σας το παρουσιάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα!!


Όπως φαίνεται στο ΠΑΟ εκτός απτο μεγαλοπρόεδρο της Berlingoal  τους έχουν γυαλίσει και κάποιοι παίχτες!!!


ΦΡΟΝΙΜΑ ......!!!!


Καλή χρονιά σε όλους!!

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΕΝΟΨΕΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Πολλα τα ονόματα που ακούγονται ενόψει Ιανουραίου για την Βerlingoal με τα fax να φτάνουν το ένα μετα το αλλό στα γραφεία της ομάδας. Θα εξετάσουμε τα τελευταία ονόματα που έχουν ακουστεί ως υποψήφοι να βάλουν την μπροντογαλάζια φανέλα.










Κωσταντίνος Παπαργύρης: Ο παίχτης της Berlingoal που παίζει δανεικός στην Slovan Bratislava. Μετά την παρουσία του στο εορταστικό οικογενειακό διπλό της Τρίτης 28/12/2010, οι φήμες φούντωσαν περί προωρης επιστροφής του στην ομάδα και παρουσία στα play off. Ο ίδιος βέβαια δήλωσε σε πηγαδάκια μετά το ματς, ότι έχει συμβόλαιο με την Slovan και θα το τιμήσει. " Οτι ίσχυε έως σήμερα , συνεχίζει να ισχυεί. Είμαι παίχτης της Berlingoal, αλλα μέχρι να λήξει ο δανεισμός μου, θα μείνω στην Σλοβακία." φερεται να είπε ο βιρτουόζος μέσος, και συνέχισε " Πάντως ηταν ωραία αισθηση να ξαναφορέσω την μπορντογαλάζια φανέλα....." αφήνοντας έτσι ενα παράθυρο επιστροφής. Μένει να δούμε το τέλος αυτού του σιριαλ, που μπορεί να εξέλιχθεί σε ...εσωτερική μεταγαρφή.


Αντώνης Κουρκούτης: To αστέρι του Κεραστινίου. Ο Κουρκούτης παίζει ως δεκάρι , εχει άριστη τεχνική κατάρτιση, πολυ καλή ντρίπλα και πολυ δυνατό σούτ. Ο βιρτουόζος μέσος, μετα από μια λαμπρή παρουσία χρόνων στην ομάδα του Κερατσινίου, θέλωντας να κάνει το βήμα παραπάνω στην καρίερα του, φαίνεται να ρίχνει γέφυρες πρός την Berlingoal μέσω του καλού του φίλου Στέφανου Ανδρεαδάκη. Ο πρόεδρος τον ξέρει, πιστέυει στις δυνατότητες του, ενω βλέπουν την περίπτωση και σαν επένδυση για την Berlingoal, αφου πιστέυουν πως είναι παίχτης που στο μέλλον μπορεί να πωληθεί σε ομάδα του εξωτερικού. Το κέντρο με Παναρίτη( οταν επιστρέψει) , Κουρκούτη, Ζητούνη , Βλάσση μοιάζει να χτυπάει πρωτάθλημα από μόνη της. Μένει να δούμε αν θα κινηθεί τελικα η ομάδα για τον παίχτη. Σε κα΄θε περίπτωση ωστόσο είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για κάθε ομάδα.















Αποστόλης Διακόπουλος: Ισως η πιο εφικτή περίπτωση. Εδωσε το παρών στο εορταστικό οικογενειακό διπλό ως guest star, δινοντας τροφή για πολλα σχόλια και φήμες μεταγραφής. Είναι παίχτης της Λάυρας Αργυρούπολης χρόνια τώρα , με θητεία και στην Τερψιθέα. Μια πολυ καλή λυσή στην άμυνα και στο κέντρο. Θέλει και αυτός να κάνει το παραπάνω βήμα στην καρίερα του, και έτσι και αυτός βλέπει με καλό μάτι την ένταξη του στην Berlingoal. Έχει πολυ καλές σχέσεις με όλους τους παίχτες της ομάδας, και να θα δεσει την άμυνα με την ένταξη στο πρωτάθλημα 9x9. Μια άμυνα Διακόπουλου, Παπαδόπουλου, Λόντου και Τσίκουρα μοιάζει με κόλαση για οποιαδήποτε επίθεση. Μένει να δούμε....



















Νίκολαος Σκαρμούστος: Ο έμπειρος 34 χρόνος επιθετικός που έχει παίξει σε πολλές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, Άρης, Παναχαίκη και Ατρόμητο , φέρεται να έχει αυτοπροταθεί στην Γλυφαδιώτικη ομάδα αφού κατά την επίσκεψη του πρόεδρου Αθ. Παπαδόπουλου στον φίλο του, μάγειρα Δημήτρη Σκαρμούστο, φέρεται να του είπε:" Θανάση, αν θέλετε επιθετικό τωρα τον Γενάρη, ο ξαδερφός μου ο Νίκος γουστάρει πολύ να παίξει στην Berlingoal. Δωσε εσύ το ΟΚ, και αυτός ερχεται τρέχοντας....." Σίγουρα η παρουσία ενός ακόμη επιθετικού μετά τους Βογιατζή, Τζανουδάκη, Λαμπράκο και Παπαδάκη θα έδινε ανάσες στην ομάδα, ενω η εμπειρία του είναι πολύτιμη. Η ερώτηση είναι όμως αν ο 34χρονος είναι πια επιπέδου Berlingoal. Ο ίδιος το βλέπει σαν την τελευαταία του ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο και μένει να δούμε αν θα υπάρξει ενδιαφέρον τελικά για τον παίχτη.


Οσο περνάνε οι μέρες μέχρι την έναρξη της μεταγραφικής σεζόν, όλο και περισσότερα ονόματα ακούγονται. Μένει να δούμε τελικά , για ποιους θα κινηθεί η ομάδα, αφου φημες εχουν πως θα γίνουν δύο μεταγραφές το λιγότερο.

Ο κακος berlingoalitis λεει:

" Μήπως με τα ονόματα που ακούγονται, καποιοι δεν θα έπερπε να αισθάνονται τόσο σίγουροι για την θέση τους στην ομάδα???????....Είδομεν......"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ


Απάντηση ποταμός του πρόεδρου Αθανάσιου Παπαδόπουλου σε ότι του προσάπτουν απλοί φίλαθλοι αλλα και τα ΜΜΕ τις τελευταίες βδομάδες. Το berlingoal.blogspot.com σας παρουσιάζει την ανακοίνωση του , σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα. Μιλάει για την πρόταση να αναλάβει πρόεδρος στον Παναθηναϊκο, την οικονομική κατάσταση της ομάδας, την περίφημη συλλογή αυτοκινήτων που φημολογείατι πως έχει, τον Άκη Πετρετζίκη και Λαζάρου, Σκαρμούτσο, Λουκάκο και την περίφημη υβριστική ανακοίνωση των ULTRAS. Διαβάστε παρακάτω:

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Παρατηρώ της τελευταίες βδομάδες, την επίθεση που έχουν εξαπολύσει ενάντια στο πρόσωπο μου oι γνωστοί άγνωστοι , με στόχο την ομάδα. Πολλά από αυτά για τα οποία με κατηγορούν ή μου προσάπτουν , ομολογώ ότι με διασκέδασαν αφάνταστα και δεν έχριζαν καν διάψευση καθώς ήταν αστεία έως γελοία.

Να τα πάρουμε με την σειρά. Όσο αφορά την πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου να αναλάβω την προεδρία στον Παναθηναϊκό , να σας ενημερώσω ότι την δεύτερη κιόλας μέρα επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον παράγοντα της Αθηναϊκής ομάδας, ενημερώνοντας τον πώς αν και η πρόταση του ήταν άκρως τιμητική αλλά και δελεαστική , δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να την δεχτώ, καθώς δεν έχω σκοπό να φύγω από την Berlingoal τώρα ,ούτε και στο άμεσο μέλλον , πόσο μάλλον όταν δεν έχω ολοκληρώσει το πλάνο που έχω για την ομάδα. Με ευχαρίστησε θερμά ο κ. Βγενόπουλος και μάλιστα μου είπε πως θαυμάζει το πάθος και την αγάπη μου για την ομάδα , ενώ τονίσει πως η στάση μου αποτελεί παραδειγμα για όλους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου, ακόμη και για τον ίδιο, ανοιγοντας έτσι ένα παραθυρό επιστροφής στον Παναθηναϊκο , έπειτα απο δική μου προτροπή. Είδομεν.

Τέρμα λοιπόν στην προεδρολογία, αφού το δηλώνω για τελευταία φορά. ΔΕΝ αποχωρώ. Το πλάνο της ομάδας θα το φέρω εις πέρας , θέλουν δε θέλουν καποιοι.....

Για τις φήμες που θέλουν τους παίχτες απλήρωτους σε συνδυασμό με την « μεγάλη ζωή» που κάνω δηλώνω: Kανένας παίχτης δεν έχει πάρει λιγότερα από αυτά που του αξίζουν. Όλοι λοιπόν είναι ευχαριστημένοι, και αυτό το διαβεβαιώνω. Τόσα χρόνια έχω ρίξει ένα κάρο χρήματα , χωρίς ποτέ όχι μόνο να βγάλω χρήματα αλλά καν να περιμένω ότι θα βγάλω. Μια ποδοσφαιρική ομάδα όπως η Berlingoal είναι σαν μια τρύπα που πετάς μέσα χρήματα και εξαφανίζονται. Είμαστε όμως άρρωστοι με την ομάδα μας και έτσι χάλαλι τα χρήματα που ξοδεύουμε. Δεν δέχομαι όμως να με κατηγορούν για μεγάλη ζωή και παραμελισμό της ομάδας. Για την μεγάλη και ακριβή συλλογή των πανάκριβων αυτοκινήτων που δήθεν έχω, δεν θα μπω καν στην διαδικασία διάψευσης. Είναι απλά γελοία τα δημοσιεύματα. Αν θέλετε να γράφετε ψέματα φροντίστε τουλάχιστον να είναι πιο αληθινοφανής.

Σε σχέση με το νέο κουτσομπολιό που με θέλουν ως η αιτία της καθοδηγούμενης νίκης του Άκη Πετρετζίκη στο τηλεπαιχνίδι Master Chef , δηλώνω ότι τον κύριο Πετρετζίκη δεν τον γνωρίζω προσωπικά και τον έχω δεί μόλις δύο φόρες όταν και έιχα επισκεφτεί τους φίλους μου κ. Λαζάρου, κ. Σκαρμούτσο ( ο οποίος μου μετέφερε την επιυθμία του ξαδέρφου του, Νίκου Σκαρμούτσου πρωην ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ, Αρη και Ατρόμητου, να παίξει στην Berlingoal) και κ. Λουκάκο όταν και με είχαν καλέσει στο πλατό της εκπομπής για να τους δώ από κοντά. Ο χώρος της μαγειρικής μου είναι άγνωστος και δεν έχω κανένα λόγω να κατευθύνω κάποιο αποτέλεσμα. Άλλωστε ο χαρακτήρας μου και το ήθος που με διαπρέπει ως άτομο , δεν μου επιτρέπουν να λειτουργώ « κάτω από το τραπέζι» σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής μου. Για αυτό αλλωστε εμείς σαν Berlingoal παλέυουμαι χρόνια τωρα για την διαφάνεια στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα να μην είμαστε αρσετοί στον υπόκοσμο του χώρου. Ποσός μας ενδιαφέρει βεβαια, εμείς συνεχίζουμε το δικό μας τροπάριο....

Κλείνοντας να απευθυνθώ στους οπαδούς μας και την περιβόητη ανακοίνωση των ULTRAS. Το να βρίζετε τους παίχτες και να απειλείτε , δεν θα βοηθάτε κανέναν . Ισα ισα δυσκολέυεται την κατάσταση . Εμείς οι ίσιοι πρώτοι απο όλους στεναχωριόμαστε με αυτή την απαράδεκτη εικόνα μας. Θέλουμε στήριξη σε αυτή την αγωνιστική κρίση. Το μόνο σίγουρο , είναι ότι θα δώσουμεκαι την ξυχή μας στο γήπεδο με ένα στόχο. Το πρωτάθλημα . Και όπου μας βγεί.....Και να ξέρετε ότι η διοίκηση θα παλεύει επι 24ώρου βάσεως για το καλό της ομάδος με οποιοδήποτε κόστος. Πλεόν όλοι μαζί ενωμένοι, προχωράμε μπροστά. Χωρίς αντιπολιτέυσεις και διχόνιες. Διοικητικά πια , είμαστε πολυ δyνατοί, και έτσι θα ακολουθήσει και το αγωνιστικό κομμάτι. Αν θέλετε να συζητήσουμε για θέματα της ομάδας μας, η πόρτες της ΠΑΕ είναι ανοιχτές για σας πάντα, αρκεί να έχετε διάθεση για πολιτισμένο και ειλικρινή διάλογο.

Με εκτίμηση,


Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Πρόεδρος Berlingoal FC



O κακός Berlingoalitis λεει:

" Με το βαμβάκι τους έσφαξε ο Παπαδόπουλος..... Μάγκας όμως....Κάνει άνοιγμα στους οπαδούς, κρατάει καλές σχέσεις με τον Βγενόπουλου παρά την χυλόπιτα που έριξε, τα βρήκε με Παναρίτη τον μεγάλο του αντίπαλο δεός για την προεδρία και θυμίζει τα λεφτά που έχει ρίξει για όσους έχουν ασθενή μνήμη... Πάει να ρίξει τους τόνους ενόψει playoff...να δούμε αν θα έχει αποτέλεσμα....."



Η απάντηση του προέδρου έρχεται σε μία εποχή μου οι τόνοι είναι υψηλοί και σίγουρα προσπαθεί να τους ρίξει. Δίνει μήνυμα ενότητας , στηρίζει τους παίχτες , και το σημαντικότερο είναι ότι βάζει τέλος στα σενάρια αποχώρησης για τον Παναθηναϊκο. Προφανώς προσπαθεί να φτιάξει κλίμα συσπείρωσης πρίν τα play off ......





ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ !!!

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ MASTER CHEF ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΝΙΚΗ" ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΓΚΗ!


Ώς γνωστόν ο πρόεδρος της Berlingoal FC συχνάζει στα ακριβότερα και καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης πόσο μάλλον της Ελλάδος. Ότι είναι φίλος του Σκαρμούτσου και κουμπάρος του Λαζάρου επίσης γνωστό!

Όπως βλέπετε και στη φωτό είναι φίλος και με τον ''τυχερό'' Άκη Πετρετζίγκη με τον οποίο φήμες λένε ότι έχουν τον ίδιο stylist (Ίδιο μούσι!!!)

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη πανάκριβη Bugatti του προέδρου μετά την νίκη του Άκη

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΣΙΚΟΥΡΑ, ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ!


Φήμες από το περιβάλλον της ομάδας, αναφέρουν ότι η δίοικηση είναι εξω φρενών με τον ποδοσφαιριστή Μαρκο Τσίκουρα και την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του ,οσα αφορά το αποψινό εορταστικό ματς της Berlingoal , όπου θα γίνει οικογενειακό διπλό με guest star εκπληξη. Ο Τσίκουρας αρνήθηκε να παίξει στο αποψινό μάτς επικαλούμενος πονόλαιμο ( ! ) και τάση προς κρυολόγημα ( ! ) . Η συμπεριφορά αυτή θυμίζει τον Τσίκουρα της προηγούμενης περιόδου και όχι τον φετινό σαφώς, βελτιωμένο αγωνιστικά και συνεπής σε υποχρεώσεις παίχτη.

Ο παίχτης σύμφωνα με πληροφορίες , δεν θέλει να διακυνδυνέυσει την υγεία του ( είτε τραυματισμό είτε....κρυολόγημα) ενόψει του ταξιδιού που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή στην Βιέννη της Αυστρίας με την γνωστή δικηγόρος- μοντέλο Παναγίωτα Κωνσταντίνου, που τηρούν δεσμό εδώ και καιρό , όπως πρώτα σας αποκάλυψε το berlingoal.blogspot.com.

ο κακος berlingoalitis λεει :

" Ωραία εποχή διάλεξε να μην παίξει ο Τσίκουρας και να φύγει διακοπές με το αμόρε ..... Οι ULTRAS δεν νομίζω να το δούν με καλό μάτι....Ουτε βέβαια και η διοίκηση.......Τουλάχιστον ο Ζητούνης πρίν φύγει για Αμερική έπιαξε κανονικά, δεν την έκανε έτσι άνανδρα....."

Απών απόψε θα είναι και οι Βλάσσης, Λαμπράκος δικαιολογημένα βέβαια, αφού και οι δύο έχουν ίωση με πυρετό. Μένει να δούμε τι στάση θα κρατήσει η δίοικηση στο παράπτωμα του Τσίκουρα σε μία εποχή που οι σχέσεις με τον κόσμο της ομάδας δεν είναι οι καλύτερες...

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Προκλητικός ο Πρόεδρος !!!!

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει τη συλλογή αυτοκινήτων του μεγαλοπρόεδρου της Berlingoal FC.
Σε περίοδο κρίσης αφήνει τους παίχτες απλήρωτους, το γήπεδο χωράφι και εκβιάζει τους φιλάθλους μας και την οικογένεια-ομάδα της Berlingoal με αποχώρηση για να αναλάβει το Παναθηναϊκό.



Λέει ότι δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους παίχτες και να ενισχύσει την ομάδα αλλά διατηρεί το πιο τούμπανο γκαράζ αυτοκινήτων.



Έχουμε δει γκαράζ και γκαράζ με supercars αλλά το συγκεκριμένο ίσως είναι το καλύτερο απ’όλα όσα έχουμε δει ως τώρα.



(Λέγεται ότι όταν το είδε ο Ralph Lauren, ναι ο γνωστός fashion designer αποφάσισε να αποκτήσει και εκείνος μία αντίστοιχη συλλογή όχι όμως με ανάλογη επιτυχία!!!!!)


  Πραγματικά το γκαράζ του μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και ως μουσείο. Αλουμινένια σταντ, λάμπες αλογόνου και τα λοιπά δίνουν αυτήν την θαυμάσια εικόνα. Ο Θανάσης Παπαδόπουλος είναι γνωστός συλλέκτης αυτοκινήτων και έχει στην κατοχή του περισσότερα από 60 σπάνια αυτοκίνητα όπως η Bugatti Coupe του 1938, η Alfa Romeo Mille Miglia Spyder του 1938, η Ferrari Testa Rossa του 1958, αλλά και η Mercedes-Benz SSK “Count Trossi” Roadster του 1930. Αναλυτικά τα μοντέλα - έργα τέχνης που έχει στη συλλογή του:!


1958 Ferrari Testa Rossa
1938 Alfa Romeo Mille Miglia Spyder
1931 Alfa Romeo Monza
1934 Bugatti Type 59
1938 Bugatti Coupe
1938 Alfa Romeo 2.9 Mille Miglia Spyder
1938 Bugatti Type 57SC Atlantic Coupe
1955 Mercedes-Benz 300SL Alloy Gullwing.
1955 Morgan +4 Drop Head Coupe                                                          
1957 Jaguar XKSS
2006 Bugatti Veyron
2010 Lamborghini Murciélago Super Veloce

1938 Alfa Romeo Mille Miglia Spyder
1955 Morgan +4 Drop Head Coupe
1930 Mercedes-Benz SSK “Count Trossi” roadster
1929 Bentley 4¼4 Litre Blower.
1948 Ford “Woody” Station Wagon
1971 Mercedes-Benz 280SE 3.5 convertible
1954 Ferrari 375+
1965 Ferrari P2/3
1955 Mercedes-Benz steel-body Gullwing
1938 Bugatti Atlantic
Πολλές Ferrari των δεκαετιών του 60, 70 και 90.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ????


Προς κακο berlingoaliti:

Επειδή από ολους σε αυτό εδω το blog, πιστέυουμε τα λες σωστά και με λόγια σταράτα, σου στέλνουμε την επιστολή μας , για να την ανεβάσεις εσύ. Ευχομαστε να μην είσαι και εσύ αλλο ενα τσιράκι και να ανέβει τελικά η επιστολή. Χαιραιτίσματα και στον καθετήρα και δεξί halfιε που τα λένε και αυτοί τα πράγματα όπως είναι και φαίνεται να πονούν την ομάδα.

Berlingoal ULTRAS







O κακος berlingoalitis λεει:



" Πρίν από λίγη ωρα δεχθηκα μία επιστολή προς την ΠΑΕ απο τους οργανωμένους οπαδούς μας. Επειδή εδω, δεν υπάρχουν τσιράκια, σας την παραθέτω χωρίς καμία αλλαγή ,ούτε διόρθωση σε κάποια υβριστικά που γράφουν. Στόχος εδω στην berlingoal.blogspot.com είναι η αντικειμενική ενημέρωση χωρίς " γραμμές και κατευθύνσεις". Η επιστολή δική σας.....Θερμή παράκληση, να μην την διαβάσουν μικρά παιδιά...."


Προς την δίοικηση και παίχτες της Βerlingoal,

Πάει καιρός τωρα που θέλουμε να παρέμβουμε σε όσα βλέπουμε και ακούμε , αλλα φανήκαμε ψύχραιμοι και θελήσαμε να δώσουμε πίστωση χρόνου. Δυστυχώς όμως φαίνεται η κατάσταση είναι σαν τρύπα που δεν έχει πάτο, και ομάδα βρίσκεται σε ελέυθερη πτώση.

Εχετε καταλάβει ρε ψευτόμαγκες που πάιζετε? Ξερετε το βάρος της φανέλας που φοράτε ? Κάποτε το δείχνατε και ας μην ερχόντουσαν τα αποτελέσματα. Και σας στηρίξαμε. Και πάλι. Και πάλι. Τώρα όπως πάιζετε σαν κακομαθημένα μαλακ***να που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι γκόμενες, τα ταξίδάκια, τα ποτάκια στην Ζησιμοπούλου και Κύπρου και την μόστρα σας.

Ρε γελοίε Παπαδάκη , που την έχεις δει και sexy thing παναθεμα σε, εσυ τι έχεις πάθει ρε? Εσένα και αν σε έχουμε στηρίξει . Ότι μπάλα ηξερες, έπαιζες. Και εμείς το εκτιμούσαμε αυτο. Έδινες πάντα το 110% και αυτό γουστάραμε σε σένα. Αστα τα ποτάκια , τις γκόμενες και τα συναφή και παίξε μπάλα . Σήκωσε το γαμ**νο το κεφάλι και δες γήπεδο. Πιάνεις μια ευθεία οταν εχεις την μπάλα στα πόδια και τρέχεις σαν ζωο. Η περίοδος χάριτος πέρασε. Απο εδω και περα και εσυ θα έχεις αλλη αντιμετώπιση.

Εσύ ρε Ζητούνη περνάς καλά εκεί στην Αμερική? Μόλις πατήσεις το πόδι σου στην Νέα Υόρκη , θα πεάσεις καλά. Τα αδέρφια μας στο σύνδεσμο σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Θα σε βρούν όπου και αν μένεις, για αυτο φρόντισε να έχεις καμία καλη δικαιολογία για τα χάλια σου τελευταία. Κάποτε μάτωνες την φανέλα και τώρα παίζεις σαν αδερφή. Ασ'τα τα ταξιδάκια Harri και συγκεντρώσου εκεί που πρέπει. Στην ομάδα. Μη τολμήσεις να γυρίσεις πιο αργά απο τις 3 Ιανουαρίου. Η ομάδα έχει υποχρεώσεις. Αν δεν ακούσεις και έρθεις πιο αργα, θα σε περιμένουμε στο αεροδρόμειο με " μεγάλη υπόδοχη"...

Τασούλη πως πάνε οι σκοπίες ρε Sexy thing part 2? Όταν βγαίνεις πάντως , δεν βλέπουμε να έχεις και πολυ διαθεση για προπόνηση. Αλλα στο Rich, πρώτος είσαι. Φάτσα κάρτα παλιομα**κα. Στα κοζαρίσματα πρώτος, στα τρεξίματα τελευταίος. Γελοιε. Δεν αποτελεί διακολογία ο στρατός. Και αλλοι πήγαν φαντάροι, αλλά στις υποχρεώσεις τις ομάδας ήταν παρων. Κανόνισε την πορεία σου Τασούλη, ξερουμε που βαράς σκοπίες δε το χουμε και σε πολύ να σου κάνουμε καμία έφοδο. Και ξέρεις...τα αλτ, τι συ σε εμάς...δεν πίανουνε....

Παναρίτη, πως πάει το πόδι σου ρε φίλε? Η αποθεραπεία? Πονάς καθόλου? Ακουσε μα***κα Νικο και ακου καλά. Βάλε στόχο να γυρίσεις σε κανένα μήνα , και ασε τα ψόφια. Στα Λονδίνα , στα Κολωνάκια και στις Γλυφάδες, πρώτη μουρη είσαι μαλ***ένο. Ασε το παραμύθι ότι πονάς και κοίτα να αποθεραπευτείς. Αλλίως όταν σε πετύχουμε ( που αυτο θα γίνει όπου και όποτε θέλουμε εμείς), θα πονέσεις για τα καλά. Και που'σαι....Όταν γυρίσεις, δίνε και καμία πασα. Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε γελοίε? Ο Μέσι η ο Κριστιάνο Ρονάλντο? Αρχ**ια είσαι. Τις δύο τρίπλες που ξέρεις τις έχουμε βαρεθεί τοσα χρόνια ρε ηλίθιε. Παίξε για την ομάδα και όχι για την πάρτυ σου...

Μήτσο , εσυ φίλε πολυ βεντέτα την έχεις δει. Παίζεις στα επίσημα και όχι στα φιλικά? Τι ειναι αυτά ρε μπάσταρδε ? Ουτε ο Μπουφόν δεν τα κάνει αυτά. Για τα μεν καφεδάκια και ποτάκια σου, δεν αναφερόμαστε καν. Εχεις καταντήσει γραφικός. Εχει χάρη που παίζεις καλά όμως. Αλλιως την είχες γαμ**ει. Παρόλα αυτα σε στηρίζουμε. Αν διορθώσεις καποιες μα***ίες που κάνεις , θα φτάσεις ψηλά. Και εμείς θα είμαστε δίπλα σου.

Στέφανε εσυ τι στο δίαλο έχεις πάθει? Δεν είσαι ντεφορμέ. Εχεις πάρει την κάτω βόλτα. Τρωως γκόλ και ξενερώνεις σε όλο το υπόλοιπο ματς. Που νομίζεις ότι παίζεις ρε? Στους Sound face? Εδω είναι Βerlingoal. Αν δεν το καταλαβαίνεις , κακο του κεφαλίου σου. Θα σε φαει το μάυρο σκοτάδι. Το καλοκαιρι πλησιάζει. Ξυπνα. Εσυ θα εμψυχώνεις την ομάδα. Οχι αυτοί εσένα. Αστα poker , και συκεντρώσου στο στόχο μας. Μην δείχνεις ξαφνιασμένος. Είμαστε παντού , μαθαίνουμε τα πάντα.

Τσίκουρα, για σενα δεν θα πούμε πολλά. Απο πέρσι έχεις βελτιωθει. Φαίνεται πως από το γαμοστα***δι που έπεσε σύννεφο, έβαλες μυαλό. Οχι ότι παίζεις καμία καλή μπάλα. Αλλα προσπαθείς. Και αυτό το σεβόμαστε και το επικροτούμε. Αλλα για να προλάβουμε δυσάρεστες καταστάσεις σε προειδοποιούμε: Μην αφήσεις τιποτα μοντέλα- δικηγορίνες να σε ξανα ξεμυαλίσουν, την έχεις γαμ***ει. Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφου ......Το πιασες μωρη πούστ*α?

Λαμπράκο, για σενα μια απο τα ιδια. Λιγα θα πουμε.. Προσπαθείς και παλέυεις, Εισαι στρατιωτης της ομάδας. Αλλα έλεος ρε πούστη, ενα διαστερμμα έπαθες και λείπεις πάνω απο μηνα. Να στο είχαν κόψει το γαμ***νο το πόδι, πιο γρήγορα θα έπαιζες. Αντε πασα μου, ασε τα gaylikia και παιξε λιγη μπαλίτσα σαν άνδρας.

Μπαλτά, παλιο αδερφη εσυ λείπεις καιρό τωρα με το φανταριλίκη, αλλά ισχυεί αυτό που είπαμε και στον Τασούλη. Καμία προπόνηση όταν είσαι έξω δεν κάνει κακο. Και κάτι δεν έχουμε καταλάβει. Πως γίνεται να σου γίνετε η γλώσσα γραβάτα απο την κουραση την ώρα του μάτς , με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τρέξεις στην άμυνα, αλλα οταν σου έρθει η μπαλα στην επίθεση να τρέχεις σαν ελάφι?? Οι σωστοι παίχτες τρέχουν,μαρκάρουν, επιτέθονται, αμύνονται. Δεν διααλέγουν να παίξουν μονο όταν είναι στην θεση που γουσταρουν. Κανε κανένα και βαράκι , για να μην πεφτεις κάτω όταν σε φυσανε οι αντίπαλοι. Αντε μπράβο, μα**κα ντελικάτε.

Τeo, εσυ καλα μας τα ξεκίνησες, αλλα καπου χάθηκες στην πορεία . Επειδη μαθαίνουμε πολλα για την εξωγηπεδική σου ζωη, δεν λεμε ομως τιποτα τωρα και σου προτείνουμε να συνετιστείς. Εσυ και ο Λαμπράκος ειστε νέοι στην ομάδα και έχετε μια ευκαιρία παραπάνω. Τρέχεις, μαρκάρεις , προσπαθείς. Τα νευρα σου λίγα ομως και όταν σου λένε κάτι οι συμπάιχτες σου , ακου πρωτα και μην αντιδράς λες και σου βάλανε νέφτι στο κώλο. Και κανένα γκολάκι βάλε αν σου είναι έυκολο μα**κα χαζοβιόλη...

Πέρι, απο σενα δεν έχουμε ιδιετερο παραπονο. Καλυψε καλυτερα την αμυνα σου στις αντεπιθεσεις και μην ξεχνίεσαι μπροστα στα στημενα της δικης μας ομάδας. Και εσυ παντως στα όρια εισαι να τα ακουσεις τα καντίλια σου αφου και εσυ εισαι παιδι της νύχτας. Ξερεις πολυ καλα τι λεμε. Τα λεμε ομως αλλη φορα αυτα, μιας και οι αλλοι ειναι πιο προκλητικοι....Προσεχε ομως μα**κάκο, σε παρακολουθουμε...

Βογια, αυτο που κάνει καποιος οταν σταματει την μπάλα απο πάσα ή σέντρα λέγεται κοντρολ. Μαθε το γιατι μας εχεις βγάλει την πιστη με αυτο το θέμα. Αυτο που γίνετε όταν περναει η μπάλα από την γραμμη του τερματος και ταυτοχρονα τον αντιπαλο τερματοφυλακα λεγεται γκολ. Βαλε κανενα που και που , γιατι και εσυ θα εχεις κακα ξεμπερδεματα. Και εσυ καλη πουτανα εισαι σαν τον Λοντο, αλλα προέχουν οι αλλοι αυτη τη φορα και οι δικες τους βραδινες μαλ**ιες. Παντως να ξερεις ολες σου οι βραδινες εξορμησεις ειναι καταγεγραμμενες. Το εχεις γαμ**ει και εσυ...Για χαλαρωσε....

Και εσυ ρε Papasilver, τι στο πουστο κανεις εκει στην Σλοβακια τοσο καιρο? " Αγαπω την Berlingoal, " "H Berlingoal ειναι το σπιτι μου" και παπαριές. Γυρνα τοτε να το δείξεις αν εχεις αρχ**ια. Παρε την ομάδα στις πλάτες σου. Τελος παντων, κοιτα ομως να πάρεις αυτο το πτυχιο εκει πανω να τελειώνεις. Γιατι αν αυτα που ακουμε για Dolce Vita στην Σλοβακια ειναι αλήθεια , τοτε οι Ultras θα ανηφορίσουν προς Μπρατισλάβα να σε επισκεφτούν......

Και τωρα παμε στον Προεδρο. Καταρχην να πω, οτι δεν ειμαστε αχαριστοι και αναγωριζουμε την προσφορά σου. Ανέλαβες τα διοικητικα λιγο πριν διαλυθει η ομάδα, εδωσες όραμα, την εκανες να λειτουργει σε ευρωπαικα προτυπα και να απέχουμε ετη φωτος απο ομάδες των κατηγοριων μας. Παιζουμε σε αριστες Αθλητικες εγκαταστασεις , λειτουργει το site της ΠΑΕ επιτελους, οχι μονο δεν πολεμησες το blog των φιλαθλων αλλα το επικρότισες, οι εμφανίσεις και το σημα της ομάδας ειναι καταπληκτικά αλλα κάπου νιωθουμε ότι κοιτάζοντας το δεντρο, εχασες το δάσος. Δεν βλεπεις ότι εχουμε προ αναφερει? Ειναι ολοι τους εκτος τόπου και χρόνου, και αντι να τους γαμας, κανονιζεις ταξιδια συσπειρωσεις σε ιστιοπλοικα , φιλικα στην Ρωμη, τους σερνεις σε Gala αντι να τους ξεκωλίαζεις στην προπόνηση. Καλα ολα τα αλλα ρε προεδρε, αλλα δωσε λιγη βάση στην ουσια. Στο ποδοσφαιρο. Κανενα ελεος. Μην δείχνεις οικτο. Παρε κεφάλια. Κάποτε βλεπαμε μια ομαδα, χωρις φανέλες , site και ομαδικη ταυτότητα και μπαίνανε στο γηπεδο και τρώγανε σίδερα. Τωρα, που τα έχουν όλα, βλέπουμε ενα μάτσο μαλ**ες που κυνηγανε μια μπάλα σαν αδερφές....

Α και για να μην ξεχνιομαστε. Ο " Ανδρεας " σου έχει στείλει την ανακοινωση- πρόταση να αναλάβεις την προεδρια στην ΠΑΕ Παναθηναικο, εδω και τρεις μερες. Απαντηση δεν έχεις δώσει. Ελπίζουμε απλά να ήσουν απασχολημένος με θέματα της Berlingoal ή να τον εγραψες στα αρ**ια σου. Γιατι αν σκέφτεσαι να φυγεις, οι πόρτες είναι ανοιχτες και τα σκυλία δεμένα. Η Berlingoal ειναι ιδεα. Υπήρχε πριν από εσενα και θα υπάρχει και μετα. Αν όμως φυγεις τωρα ,για μας τελειωνεις μια και καλη. Το να φυγεις σε μια τοσο δυσκολη στιγμη για την ομάδα ,ειναι προδοσία και εμεις τους προδότες δε τους γουσταρουμε. Ολα αυτά ενημερωτικά, αγαπητε Πρόεδρε......

Κλεινοντας λοιπον μαλ***στήρια εχουμε και λέμε : Kομμένες οι μα***ίες. Δεν ειναι ότι δεν μπορείτε. Μάλλον δεν θελετε. Και για αυτό εμείς δεν ζητάμε να φυγετε. Οχι , δεν ειναι τοσο ευκολα τα πράγματα. Πρωτα θα αφηστε την ψυχη σας στο γηπεδο και μετα θα φυγετε αν και οποτε το θελουμε εμεις. Υπάρχουν παίχτες που παρακαλάνε να παίξουν για αυτή την ιστορική ομάδα, και εσεις δεν σέβεστε τιποτα μου****να.

Ξερουμε πολύ καλα που μένετε όλοι, που συχνάζετε, που και τι ωρα τρώτε, που βγαίνετε, τις συνήθειές σας ,τι αυτοκίνητα οδηγείτε, Τ Α Π Α Ν Τ Α !!!!! Αν δεν αλλάξετε μυαλά, θα δείτε οτι τα όμορφα αυτοκίνητα, αυτοκίνητα όμορφα καίγονται. Το ντου των οπαδών του Παναθηναικου στο ΟΑΚΑ , θα φανεί σαν παρτυ , μπροστα σε αυτα που θα κανουμε εμεις.

Τοσα χρονια, σας στηρίζαμε και στις πικρες δεν μιλήσαμε ποτε. Ουτε σας αποδοκιμάσαμε. Η στηριξη ηταν ανευ προηγουμένου . Φανταστείτε σε πιο σημειο μας έχετε φτασει για αντιδρασουμε ετσι με αυτη την ανακοίνωση. Αφου δεν σέβεστε ουτε εμάς, θα σταματήσει και ο δικος μας σεβασμος και ασυλία προς εσας. Θεωρίστε το σαν μία τελευατια προειδοποίηση.

Τα play off πλησιαζουν .Αλλαξτε το κλίμα και φερτε μας πάλι κοντά σας. Στο χέρι σας είναι , αρκει να θέλετε και να παίξτε με την ψυχή σας.

Η αγάπη μας για το σημα που με τόση απαξίωση φοράτε στο στηθος, μας επιβάλλει να σας ευχηθούμε παρόλα αυτα.....Καλα χριστουγεννα μαλάκες και βάλτε μυαλό.

Kαι να σας θυμίσουμε το σύνθημα που ακούτε καιρό τωρα.....

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ, Η BERLINGOAL ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Berlingoal ULTRAS

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί παράτησε ο Τσίκουρας τη Lady Gaga ????

Αποκλειστικές φωτογραφίες έφτασαν στα γραφεία του Berlingoal FC blogspot που αποδεικνύουν το λόγο του χωρισμού του διάσημου ζευγαριού.

Όπως φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες η γνωστή καλλιτέχνις εκμεταλλευόμενη τη δημοσιότητα του μέχρι τότε συντρόφου της Τσίκουρα κατάφερει να "ρίξει" μια θαυμάστρια και να την εκμεταλλευτεί.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε night club στη New York όπου διασκέδαζε η Lady Gaga με την παρέα της.

Το ρεπορτάζ αναφέρει άγριο καβγά του ζευγαριού με το διάσημο ποδοσφαιριστή να φτάνει στα άκρα και να ξυλοκοπάει 2 "φουσκωτούς" του μαγαζιού και την ίδια τη Gaga.




Κάπως έτσι ξεκίνησε και η κάτω βόλτα για τη Lady Gaga η οποία προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρατήσει το superstar Τσίκουρα.


Ο διάσημος ποδοσφαιριστής Τσίκουρας επιστρέφει στην Ελλάδα και έχοντας ήδη ξεπεράσει το χωρισμό του γνωρίζει στο αεροδρόμιο το μοντέλο που έμελε να γίνει και η επόμενη συντροφός του.





Το γνωστό μοντέλο Γιώτα Κωνσταντίνου γνωστή παγκοσμίως ως Jo είναι ελληνικής καταγωγής και αυτή τη περίοδο φιγουράρει στη κορυφή της λίστας με τα πιο καλοπληρωμένα top models ενώ όπως έχει δηλώσει και η ίδια ο "Ο Μάρκος έδωσε νέα πνοή στη καρίερα μου! Θα του το χρωστάω για πάντα...".
                             
Jo in the Caribbean -- Playboy Collector's edition

Όπως βλέπετε και στη φωτό δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απτη Lady Gaga αλλά αντίθετα οργιάζουν οι φήμες ότι η Lady Gaga τη μισεί θανάσιμα. Τρανό παράδειγμα, σε μία συνάντηση που είχαν τυχαία στο Las Vegas στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για ανδρικό περιοδικό η Lady Gaga επιτέθηκε στο πανύψηλο μοντέλο και μάλιστα έχασε μια τούφα απτα μαλλιά στη μάχη.

Με τη Lady Gaga εκτός, το ζευγάρι φαίνεται να ζει ήσυχες στιγμές και να περνάνε τον ελεύθερο κοινό τους χρόνο (που είναι ελάχιστος λόγω των ειλημμένων υποχρεώσεων τόσο του μοντέλου στην Ευρώπη όσο και του άσσου Μ.Τσίκουρα) στην Ελλάδα.

SEXY THING...PART 3

Το berlingoal.blogspot.com σας παρουσιάζει κι άλλες αποκλειστικές φωτογραφίες από το πάρτυ του Σαββάτου. Στην παρακάτω φωτό φαίνεται ο επιθετικός Θεόδωρος " ΤΕΟ" Τζανουδάκης ,όπου δεν χάνει την ευκαιρία άλλη μια φορά να πλησιάσει και να " μιλήσει " με αιθέριες υπάρξεις.

Το φαινόμενο αυτό τείνει να γίνει συνήθεια τον τελευταίο καιρο, καθώς οι παίχτες εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη απήχηση και αναγνωρισιμότητα που έχουν από τον κόσμο πλέον και δεν χάνουν ευκαιρία την εκμεταλλευτούν όπως μπορούν.

Εδω φαίνεται ξεκάθαρά πως ο ΤΕΟ, που ως γνωστόν είναι αρεστός στο αδύναμο φύλο, χρησιμοποιει όλη του την τέχνη για να ....ντριπλάρει την όμορφη κοπελιά....

ο κακος berlingoalitis λεει:

" Ωχ....και αλλος ενας sexy thing μας προέκυψε.... Ευχομαι τουλάχιστον να παίξει μπάλα αυτός, γιατι κάπου πηρε το αυτί μου, ότι οι οπαδοί αρχίζουν και ......παιρνουν ανάποδες με κάποιους ...Sexy Things...."

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

BOMBA!!! ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ!


Βόμβα εν αιρεθρία έπεσε στην Berlingoal η επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου στον Αθανάσιο Παπαδόπουλο με στόχο να τον πείσει να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκος, η αλήθεια είναι με πολύ ευνοικούς όρους. To berlingoal.blogspot.com σας εξασφάλισε πρώτος την επιστολή και σας την παρουσιάζει.

" Αγαπητέ Θανάση,

Τις τελευταίες μέρες θα έχεις ακούσει μέσω των " αντικειμενικότατων και ακριβοδίκαιων" ΜΜΕ την απόφαση μου να αποχωρήσω από τα δρώμενα του ελληνικου ποδοσφαίρου και ειδικότερα της ΠΑΕ Παναθηναικός. Παρα την λασπολογία που αυξήθηκε τις τελευταίες ημέρες προς το πρόσωπο μου και το περιβάλλον μου απο ΜΜΕ , οπαδούς και μέλοι της δίοικησης χωρίς ουδέποτε να αναρωτηθούν καν τι με έκανε να πάρω μια τέτοια απόφαση, τα φιλοπαναθηναϊκα μου αισθήματα δεν έχουν σβήσει και ούτε πρόκειται ποτέ. Πονάω και εγώ για αυτη την ομάδα αφού και εγώ ανδρώθηκα ως μέλος του συλλόγου.

Αναλογιζομενος την απόγνωση εκατομμυρίων Παναθηναϊκων και την απογοήτευση τους με τις εξελίξεις στην ομάδα μας, και επειδή ναι μεν αποχωρώ αλλα με ενδιαφέρει το μέλλον και η πορεία του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας, στρέφομαι σε σενα φίλε Θανάση.

Λαμβάνοντας υπόψη την τρομερή δουλειά και έργο που παράγεις σε όποιο σύλλογο έχεις δουλέψει με λαμπρότερο παράδειγμα αυτό της ΠΑΕ Berlingoal, καθώς και την επιμονή σου να πετυχαίνεις όλους τους στόχους που θέτεις, σου κάνω την εξής πρόταση:

Σου παραχωρώ όλες μου τις μετοχές στην ΠΑΕ Παναθηναικός αφιλοκεδρός, με την προυπόθεση ότι θα αναλάβεις την θέση του προέδρου της ομάδας. Έχω ενημερώσει όλους τους υπόλοιπους μετόχους για αυτη μου την απόφαση και η επιλογή του δικόυ σου προσώπου ,τους βρίσκει απόλυτα σύμφωνους , ενω δε σου κρύβω ότι ενθουσιαστηκαν με αυτή την προοπτική. Μαλιστα, σε περίπτωση αποδοχής της προσφοράς μου, όλοι έχουν συμφωνήσει να ενισχύσουν το μπάτζετ της ομάδας με άυξηση μετοχικού κεφαλαίου ωστε να κινηθείς, σύμφωνα με αυτά που νομίζεις ότι χρειάζεται ο Παναθηναικός να βγεί απο την αγωνιστική κρίση στην οποία έχει περιέλθει.

Το ότι θα διαλέξεις εξ'αρχής τους συνεργάτες σου είναι περιττό να το αναφέρω. Η εμπειρία σου στο χώρο του ποδοσφαίρου και στον προεδρικό θώκο θα δώσει όραμα και προστασία στον Παναθηναικό μας. Ελπίζουμε όλοι να αποδεχτείς την προσφορά. Στην περίπτωση αυτή θα σε ενημερώσει ο τεώς πρόεδρος κ.Νικόλας Πατέρας και ο προσωπικός μου συνεργάτης κ. Μαυροκουκουλάκης. Αναμένουμε την απάντηση σου μέχρι την άλλη βδομάδα.

Καλές γιορτές σε σένα και την οικογένεια σου,

Με εκτίμηση,

Ανδρέας "

Το μονο που μένει να δούμε είναι η αντίδραση του Αθ. Παπαδόπουλου που ειναι σίγουρο θα έχει μπεί σε σκέψεις.....

ο κακός berlingoalitis λεει:

" Και εκεί που όλοι νομίζαμε ότι τα διοκητικά προβλήματα τελείωσαν με την συμφιλίωση Παπαδόπουλου - Παναρίτη, έρχεται ο....Βγενόπουλος να ταράξει τα νερά......Αυτή η ομάδα να δούμε πότε θα ισυχάσει....."

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!! ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!




Σάββατο 18/12/2010 και ενω όλοι η Berlingoal παρεβρίσκεται στο πάρτι γνωστου φιλάθλου της ομάδας , προς τιμίν της Berlingoal, o Παναρίτης που εως τότε είχε πεί ελάχιστες κουβέντες με τον Πρόεδρο δίνει εντολή να χαμηλώσει η μουσική και να μαζευτεί όλοι η ομάδα . Κάπου εκεί γυρίζει και του λεεί: Πρόεδρε , απόψε είναι μία βραδία συσπείρωσης για την Berlingoal.

Mετά απο λίγο εμφανίζεται η τούρτα που έγραφε.....Berlingoal FC , 4 χρόνια..... Σε κλιμα βαθίας συγκίνησης ο Παναρίτης παιρνει αγκαλία τον πρόεδρο, ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα και συνθήματα υπέρ της ομάδας και κάπου εκεί έσπασε ο πάγος μεταξύ των δύο ισχυρών ανδρών.

Το Berlingoal FC σας παρουσιάζει αποκλειστικές εικόνες της τούρτας αλλά και του ευχάριστου κλίματος μεταξύ Παπαδόπουλου και Παναρίτη μετά το περιστατικό.

Ο κακός berlingoalitis λεει:

" Η συμφιλίωση Παπαδόπουλου - Παναρίτη είναι οτι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στην ομάδα ενόψει play off. η σύκρουση των δύο ανδρών είχε σπείρει διχόνια στην ομάδα και πλέον προχωράνε μαζί ενωμένοι.... Μένει να δούμε μόνο ... αν πέρασε η μπόρα η μας περιμένουν και αλλες ...ισχυρές καταιγίδες..........."

Μετά το Σαββατό και αφού τα διοκητικά έχουν πλέον πάρει το δρόμο τους, η αγωνιστική ανακαμψη της ομάδας φαίνεται να είναι προ των πυλών. Μένει να του δούμε στην πράξη.....Παντως οι παίχτες της ομάδας είχαν να πούν μόνο καλά λόγια για αυτη την εξέλιξη.....

ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΝΙΘ...ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ...


Προ λίγου καιρού και συγκεκριμένα στο φιλικό κατα του Ρατσισμού που διοργάνωσε η Berlingoal είχαμε γράψει για την δαιμονιόδη φόρμα στην οποία βρισκόταν καιρό τοτε ο Μιχάλης " Ουτς" Παπαδάκης. Από τοτε εως σήμερα , αλλαξαν πολλά καθώς η δαιμονιόδη φόρμα έγινε βαρύ ντεφορμάρισμα και ο παίχτης πάει από το κακό στο χειρότερο. Χαρακτηριστικό παραδειγμα η εμαφάνιση του παιχτή στο τελευταιο μάτς πρωταθλήματος , που ήταν αποκαρδιωτική και δεν μπόρεσε να αξιοποίησει καμία κάθετη πάσα αλλά φυσικά και καμία σέντρα.

Ο κακος berlingoalitis λεει:

" Οταν ο Παπαδάκης ηταν μόνο Όυτς, ολα πηγαιναν καλά. Ετρεχε ,μάρκαρε, και έβαζε την μπάλα στο πλεχτό......Όταν έγινε και sexy thing ( όπως τον αποκαλούν οι paparazzi ) κόπηκαν όλα τα παραπάνω.......και ξεκίνησαν τα ξενύχτια με ποτά και αιθέριες υπάρξεις.... Αν δεν παρει κεφάλια ο Πρόεδρος και σύντομα, θα γεμίσει η Βerlingoal κι άλλους sexy things. Και μετά τρεχάτε ποδαράκια μας....."


Μένει να δούμε αν απλά περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, που όλοι δικαιούνται ,η αν έχει πάρει την κάτω βόλτα μια και καλή. Όλα θα φανούν λίαν συντόμως......

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

BΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ.....




Άγγελος Μπασινάς : 11 /05/2003. Μετά απο την ήττα του Παναθηναικου με κακη εμφάνιση από τον Ολυμπιακό με 3 - 0 στο γήπεδο της Ριζούπολης (εν μέσω κρίσης για την ομάδα του ) αποχωρεί για ταξιδάκι αναψυχής και αγορών για το Μιλάνο.

Αποτέλεσμα: Να τον αναγνωρίσουν φίλαθλοι του ΠΑΟ στην Ιταλία και να πέσει κυνηγητό στα στενά της Ιταλικής πόλης. Το κυνηγητό συνχίζεται με την επιστροφή του στην Αθήνα στο Κολωνάκι.

Χαράλαμπος Ζητούνης: 18/12/2010. Μετά απο την ήττα της Berlingoal με κακη εμφάνιση από τον Ταλαιπωριακο με 5 - 2 στο γήπεδο της Orion Γλυφαδας (εν μέσω κρίσης για την ομάδα του ) αποχωρεί για ταξιδάκι αναψυχής και αγορών για την Βοστώνη και Νέα Υόρκη.

Αποτέλεσμα:?

Ο κακός berlingoalitis λεει:

" Σχεδόν copy - paste τα δύο κείμενα. Απ'ότι ξέρω στην Αμερική υπάρχουν πολλοι φανατικοί Berlingoalites....Για πρόσεχε Χαρούλη.....Για πρόσεχε......"

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΑΡΕΙΑ!!!

οπως παρατηρω απο τις 2τελεταιες αναρτησεις η μια καυστικη και αληθινη...(κακος berlingolitis)και η αλλη (αυτη του υπογειου ζογκλερ) να κινειται σε ειρωνικο υφος το κλιμα στην ομαδα ειναι κακο..μεσα απο προσωπικες φιλοδοξιεσ ξεχναμε την ουσια και τον στοχο αυτης τησ ομαδας!!!
θα ηθελα να τονισω πως ο φιλαθλος κοσμος της berlingoal δεν θα ανεχτει αλλο τους υποτονικους συναμα καλοπληρωμενους ποδοσφαιριστες της να παιζουν μονο για παρτι τους και οχι για το γενικο συνολο!!
οι διαροες απο τα αποδυτηρια και απο τις συναντησεισ τησ ομαδας να σταματησουν εδω!!
τα χαρτακια για το ποιοι θα παιξουν να σταματησουν τωρα!
δεν παει αλλο!
δεν ανεχομαστε διασυρμους δημιουργια εντασεωνκαι διαξιφισμων για να επωμιστουν καποιοι την κατασταση προσ οφελος τουσ και κυριε παναριτη!!!!
τερμα!!!
ξερουμε που εισασταν σημερα το μεσημερι κυριε παναριτη...
και με ποιον εισασταν!!
επειδη ολος οι φιλαθλος κοσμοσ πρεπει να μαθει την αληθεια....
εισασταν μαζι με του ουτσ-παπαδακη στην γλυφαδα και του ψωνιζατε παπουτσια!!!!!!!!
δεν εχω να πω κατι αλλο..
κουραστηκα!
με κουρασατε!

ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ ????


Τις Πταιει ( που είχε πει και ο Χαρίλαος Τρικούπης) για την αγωνιστική καθίζηση τις τελευατίες αγωνιστικες στην ομάδα μας, και η δικαιολογίες πολλές. Το θέμα όμως είναι να υπάρξει μια ανάλυση σωστή και να βρούμε την ρίζα του προβλήματος. Το berlingoal.blogspot.com εισχωρεί στα άδυτα των αποδυτηρίων της Berlingoal και σας παρουσιάζει τα αίτια που κάνανε μια ομάδα πρότυπο στην αρχή της χρονίας, σε μια ομάδα που ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα.

Ευρωπαικά .....πρότυπα..
Παρατηρούμε ότι η ομάδα παρά τις απουσίες στην αρχή της χρονιάς...ρόλαρε. Αν και τραυματίας ο Παναρίτης που είναι ενας παίχτης , έξυπνος που μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι, η ομάδα καταφέρνει να καλύψει το κενό του εκ των έσω, και ομολογουμένως παίζει στρωτό και ωραίο ποδοσφαιρο. Κάπου εκεί αρχίζει η αποθέωση, η μεταγραφολογία το μπλαζέ ύφος από κάποιους στην ομάδα και η υποτίμηση των αντιπάλων.

Έρχονται και οι δύο απρόσμενες ισοπαλίες με ομάδες πολυ κατώτερες της Berlingoal που ρίχνουν την ψυχολογία, ακολουθει η αντικατάσταση του αντιπροέδρου Νικόλαου Παναρίτη με τον Περικλή Λόντο, μία κίνηση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τις σχέσεις στην ομάδα και φαίνεται να δημιουργούνται δύο στρατόπεδα. Του Παπαδόπουλου και του Παναρίτη. Όλα αυτά επηρεάζουν την αγωνιστική παρουσία της ομάδας με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην 7η θέση του πρωταθλήματος και play off με τους 2ους του πρωταθλήματος΄Giouvetsious FC που πολλοί πιστέυουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα εως τώρα και φαβοροί για την κούπα.
Στάσιμοι παίχτες.....

Παίχτες που στο τέλος της περσινής σεζόν , είχαν υποσχεθεί να δουλέψουν και να βελτιώσουν της αδυναμίες του, οχι μόνο δεν δούλεψαν αλλά μάλλον τις καλλειέργησαν. Ο Παπαδάκης συνεχίζει να μην βλέπει γήπεδο και να χάνεται, ο Βογιατζής να μην σταυρώνει κοντρόλ, ο Ζητούνης να μην δίνει το ρυθμό που μπορεί στην ομαδικότητα του παιχνιδιού, ο Ανδρεαδάκης να τρώει τα συρτά, ο Καράμπελας να μην είναι σταθερός, ο Λόντος κάποιες φορές να αφήνει ακάλυπτη την αμύνα στα στημένα, ο Παπαδόπουλος να μην εκτιμάει σωστα τα μαρκαρίσματα, ο Τσικουρας να μην έχει αυξήσει την ταχύτητα του, ο Τζανουδάκης να μην αποδίδει τα αναμενόμενα μπροστά και ο Λαμπράκος να είναι του υψους η του βάθους.


Τα φώτα της δημοσιότητας......


Η προβολή της ομάδας που αποτελεί απότελεσμα άριστης δουλείας και προιόν marketing της δίοικησης έκανε τους παίχτες να ξεχάσουν το δικό τους στόχο. Ωραίο ποδόσφαιρο και αποτελέσματα.Ωραία τα site, οι ωραίες εμφανίσεις , οι φωτογραφίσεις και οι ραδιοφωνικές εκπομπές κτλ, αλλά η ουσία είναι μια. Παίξτε μπάλα δεν είναι αγγαρία. Προσγειωθείτε , επικεντρωθείτε στο σκοπό σας, και παίξτε με πάθος ,όπως τότε που είσασταν ακόμη άγνωστοι και παίζατε γιατι γουστάρατε αυτό που κάνατε. Παίζατε σαν οικογένεια.....

Παιξτε και για εμας, τους αγνούς φιλάθλους σας......

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

MIA AΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ......


Αλλη μια πολυ κακή εμφάνιση ενόψει play off για την Berlingoal, αφού ηττήθηκαν από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος ,Ταλαιπωριακός. Σκόρερ για την ομάδα οι Ζητούνης μετά από ωραία ασίστ του Παπαδόπουλου και Τζανουδάκης με ασίστ του Τσίκουρα.

Αν και πρωτοπόροι , δεν ήταν ομάδα που τρόμαζε και αν δεν ηταν φλύαροι στην επίθεση οι παίχτες μας, σίγουρα θα είχαν καλύτερη τύχη. Μπροστάρης στην αθλιότητα ο Μιχάλης " Ουτς - Sexy thing" Παπαδάκης που χαράμισε ότι καλό βγάλανε στην επίθεση οι συμπαίχτες του χωρίς να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι ηταν καλοί. Ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Τσίκουρας , που ναι μεν ηταν σταθερός, χωρίς να κάνει σούπερ εμφάνιση.


Ο κακός berlingoalitis λεει:

" Καλά τα ευρωπαικά πρώτυπα στα οποία πλέον λειτουργεί η ομάδα , καλά τα επίσημα site τα blog και όλα τα συναφή.... Μπάλα όμως τελευταία δε βλέπουμε, και μάλιστα σε κρίσιμο χρονικά σημείο.... Ας ελπίσουμε τώρα τις γιορτές , η θεία φώτιση να φωτίσει τους πάντες εκεί στην Berlingoal....Γιατί έτσι δεν πάμε πουθενα μάγκες........"

Έλειψε πολύ ο goaleador Βογιατζής , καθώς η τελικές προσπάθειες των παιχτών της ομάδας δεν απέδωσαν καρπούς. Πολύ τρέξιμο έριξε ο Τζανουδάκης , ενω ο Ζητούνης έκανε την χειρότερη εμφάνιση του με την φανέλα της Berlingoal. Με τετοίες εμφανίσεις τα play off θα είναι μια τυπική διαδικασία , Το ταλέντο υπάρχει αρκεί να ξυπνήσουν όσο είναι καιρός. Ας ελπίσουμε η διακοπή των εορτών να κάνει καλό στην ομάδα και να επιστρέψουν αναγεννημένοι. Γιατί οτι μπορούν και θέλουν είναι σίγουρο.... Το αν θα τους βγεί , μένει να του δούμε.....

ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ....


'Aλλη μία άσχημη εμφάνιση απο την ομάδα μέσα στο κρύο ΟΡΙΟΝ και εύκολη ήττα με 5-2 είχε σαν αποτέλεσμα το τρίτο συνεχόμενη κάκο αποτέσμα της BERLINGOAL για το πρωτάθλημα. Τραγικά πράγματα ειδικά αν αναλογιστούμε το ποια ήταν η εικόνα της ομάδας λίγους μήνες πριν και τον εθισμό που είχε αποκτήσει στις νίκες. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, αλλά θέλει μεγάλη προσπάθεια για να καταστρέψεις αυτά που με τόσο κόπο έχτιζες επί 2 χρόνια. Για το ματς δεν μπορούμε να πούμε πολλά, ειδικά όταν ο καλύτερος παίκτης μας ήταν ο Τσίκουρας. Ασυνεννοησία, έλλειψη πάθους, παίκτες που μπερδεύονται μεταξύ τους και τα γνωστά και ελεεινά τακουνάκια στο χώρο του κέντρου που τόσο μας σπάνε τα νεύρα.

BERLINGOAL FC ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ..

Ο ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 14/12 ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΙΣΗΤΗ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ BERLINGOAL FC ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ.
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΕΙΜΑΡΑ!
ΕΛΠΙΖΩ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ BERLINGOAL FC ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ!
ΕΛΠΙΖΩ Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ (COREO) ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ LA BOBONERA BERLINGOAL FC ARENA.
ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΩΣ Ο ΑΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ΄ΟΥΔΕΝΕΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ.
ΑΥΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΓΩΝΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΠΙΜΑΧΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΓΝΨΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ(ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ,ΡΙΨΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝΠΡΟΣ ΤΟΝ GOLADOR VOGIA κτλπ)ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΩΝ) ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΕΟΔΡΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ -ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ BERLINGOAL FC.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΑΦΗΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ!!

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ 2 ''SEXY THINGS'' ΤΗΣ BERLINGOAL


Μιχάλης ''Οuts'' Παπαδάκης και Τάσος ''Tas'' Βλάσσης φαίνεται να έχουν ''δέσει'' και εκτός αγωνιστικών χώρων καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν δεί τους διάσημους άσους της Berlingoal να διασκεδάζουν παρέα σε μικρές ''in'' γωνιές της Αθήνας, φλερτάροντας ασταμάτητα με αιθέριες υπάρξεις με -όπως λέγεται-μεγάλη επιτυχία...

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΒΟΓΙΑΣ


Ο Κωνσταντίνος Βογιατζής είναι ο ένας από τους 22 παίκτες που κάλεσε ο Αλφιο Μπαζίλε στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Νορβηγία στο Οσλο (22/08/2011). Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός, εάν αγωνιστεί, θα διπλασιάσει τις διεθνείς συμμετοχές του.
Ο Βογιατζής είχε κληθεί, για πρώτη και μοναδική φορά μέχρι σήμερα, στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στις 19 Απριλίου 2007 για τον αγώνα με τη Χιλή. Ο Αλφιο Μπαζίλε δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Κόπα Αμέρικα, όπου η ομάδα του ηττήθηκε στον τελικό απο τη Βραζιλία με 3-0, αλλά φαίνεται πώς τον υπολογίζει για τις μελλοντικές υποχρεώσεις της ομάδας.

ΒΙΑ ΚΑΙ ..... BERLINGOAL

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ  έχει ξεσπάσει στο κόσμο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.

ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ-- Αποκλειστικές Φωτογραφίες berlingoal.blogspot.com
                                                                        


        Η δικαιοσύνη έχει ήδη στα χέρια της το φωτογραφικό υλικό του paparazzi του berlingoal.blogspot.com ο οποίος αποθανάτισε με κρυμμένη κάμερα τη μυστική συνάντηση του τέως Αντιπροέδρου της Berlingoal "κύριου" Νίκο Παναρίτη με τον τωρινό υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων κ.Μάρκο Τσίκουρα και τον γνωστό για τις εξωαγωνιστικές του δραστηριότητες Πρόεδρο Συνδέσμων Berlingoal Ελλάδος Αντρέα Μπακάλη.
        Μάλιστα από το ύφος του Αντιπροέδρου φαίνεται καθαρά η εντολή του στους οργανωμένους:
 Ρίχτους!! Στο ψαχνό.

ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες του blog μας έχουν ήδη κάνει το γύρο του κόσμου και ακόμα περιμένουμε την επίσημη απάντηση της ομάδος.
Λέγεται επίσης ότι ο κ. Παναρίτης κρύβεται πίσω από τα επεισόδια στην Τρίπολη αλλά και στον Πειραιά που είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή  του φιλικού με την Metropolitan FC.
   
 Στην παρακάτω φωτογραφία ποζάρουν και οι τρεις νομίζοντας ότι πρόκειται για απλό οπαδό της Berlingoal FC.

 Αποκλειστικές Φωτογραφίες berlingoal.

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ......ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ PART 3


Μιας και πίασανε τα κρύα ώρα να πίασουμε κανένα παλτό.....Σήμερα θα ασχοληθουμε με ένα παίχτη που πέρασε και δεν ακούμπησε απο την ομάδα. Ενας παίχτης ( ο θεός να τον κάνει παίχτη) που λόγω των πολυ καλών σχέσων με την ομάδα και τα μέλοι της καταφέρε να παιξει κάποια οικογενειακά διπλά και να χτυπήσει συμβόλαιο.

Κυρίες και κύριοι...σας παρουσιάζουμε τον Βασίλη Στογιάννο. Γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1983 στην Αθήνα και είναι 1,86μ. Ξεκίνησε εραστεχνικά τα πρώτα του ποδοσφαιρικα βήματα σε αλάνες της Τερψιθέας και ασχολήθηκε ταυτόχρονα και με άλλα αθλήματα οπως το μπάσκετ. Βαρυς, αργός και στρίψιμο πιο αργο από μιας νεκροφόρας , ο Στογίαννος ηταν καταδικασμένος να κάνει προσπάθεια να παίξει ποδοσφαιρο στην άμυνα.

Με ελάχιστες εμφανίσεις σε εραστεχνικές ομάδες, χρησιμοποιεί άριστα τα " βύσματα" που έχει στην Berlingoal και απο το πουθενα αρχίζει να συμμετεχει σε οικογενειακα διπλά. Πρώτος σε χαβαλέ και χορευτικές φιγούρες , ο ευχάριστος χαρακτήρας του τον κρατάει στην ομαδα για λίγο καιρο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο όμως που οι επιθετικοι της ομάδας σε όλα τα οικογενειακά διπλά, προσπαθούσαν να έχουν τον Βασίλη , προσωπικό αντίπαλο. Πολλοί την εποχή εκεινή όταν έμαθαν για την συμμετοχή του παιχτή στα οικογενειακά διπλά της Berlingoal είπαν : Αφού κατάφερε αυτός να φορέσει εμφάνιση προπόνησης της ομάδας , τα πάντα είναι εφικτά σε αυτη την ζωή......






Λάτρης του καλού φαγητου και το ποτού , συμπαρασύρει και άλλους συμπαίχτες του στους κολασμένους δρόμους των ταβερνίων και των κοψιδίων και σιγα σιγα καταλαβαίνει και ο ίδιος, οτι ο κόσμος του ποδοσφαίρου δεν τον χωρά. Αποσύρεται σαν κύριος, επικαλούμενως πρόβλημα στα γόνατα και το ρίχνει στο κολύμπι σε συνδυασμό με Mixed grill από το Γευστικόν.

Μέχρι σήμερα έχει άριστες σχέσεις με δίοκηση και παίχτες και δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί σε διάφορα Μεζεδοπωλεία και Ταβέρνες όπου υπάρχουν καλό φαγητό και κρασί. Αφου ψάξαμε τα ίχνη του τον βρήκαμε κάπου μεταξύ Αθήνας και Κοπενχάγης, αφού είναι διοικητικό σέλεχος σε Δανέζικη πολυεθνική. Όπου ειδικά όταν βρίσκεται στην Κοπενχάγη, δεν χάνει ευκαιρία να φάει τα αγαπημένα του Βurger με πατάτες χρεώνοντας τα στην εταιρεία. Πάντως η ακαδιμαικη του καρίερα ακολουθέι αντιστρόφως ανάλογη πορεία με αυτή της ποδοσφαιρικής του καρίερας . Άλλωστε κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ την ικανότητα του Βασίλη σε αυτό τον χώρο , αφού από μυαλό ο Στογίαννος είναι σπίρτο( αυτό έχουν να το λένε άνθρωποι απο την εποχή που ηταν ακόμη μαθητής ο βαρύς αμυντικος). Ευτυχώς , γιατι αν περίμενε απο το ποδόσφαιρο, θα είχε πεινάσει πρό καιρού.......

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ........ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ PART 2



Σήμερα θα ασχοληθούμε με μία ιδιέτερη περίπτωση, καθώς ο συγκεκριμένος παιχτης αν και αποτελεί μέλος της Berlingoal εδώ και τρία χρόνια δεν έχει κάνει ούτε μία επίσημη εμφάνιση.

Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε τον Κωνσταντίνο Παπαργύρη. Ο " Κωστάκης " της Berlingoal, γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1984 στην Αθήνα . Κατάγεται από την Καβάλα και μεγάλωσε σε μια όμορφη οικογένεια στην Άνω Γλυφάδα. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στα ασφαλτοποιημένα γήπεδα του 8ο δημοτικού Γλυφάδας και εν συνεχεία του 4ο λυκείου Γλυφάδας, όπου ξημεροβράδιαζε , παίζοντας και μαθαίνοντας τα μυστικά της στρογγυλής θεάς. Μαρτυρίες φίλων του μιλάνε για ένα κεφάτο παιδί , που αν και στην αρχή δεν κατείχε "το τόπι", έκατσε δούλεψε και μέσα σε ένα καλοκαίρι κατάφερε να μάγευει τους αντιπάλους του με τις ντρίπλες και τις κινήσεις του εντός γηπέδου. Παίζοντας από μικρή ηλικία δίπλα σε παλαιμάχους της ΑΕΚ και του Αιγάλεω (βλ. Κυρ Νικος και Κυρ Γιάννης), θα μάθει τι πάει να πεί ωριμότητα στο παιχνίδι του.

Κάπου εκεί , περίπου το 1995-96 γνωρίζει τον σημερινό πρόεδρο της Berlingoal και μαζί με τον Μιχάλη Παπαδάκη συνθέτουν μία αχώριστη παρέα. Στο γήπεδο ο Παπαργύρης θα βρεί την αδερφή ψυχή του , καθώς οι δύο , δένουν πολύ γρήγορα και βρίσκονται με κλειστά μάτια, καθώς εκεινή την εποχή ο Παπαδόπολος αγωνιζόταν ώς σεντερ φορ. Ευκίνητος , βιρτουόζος και ντριπλαδώρος ο Παπαργύρης, βαρύς, δυνατός, καλό σουτ και κεφαλία ο Παπαδόπουλος συνέθεσαν ένα αχτύπητο διδυμο που τους συμπλήρωνε αρμονικά ο " γραμματέας " Παπαδάκης ( γραμματέας, λόγω των πολλών γκόλ που έβαζε σχεδόν πάνω στην γραμμή).

Ο Παπαργύρης υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο στον Οδυσσέα της Γλυφάδας, τραβώντας σχεδόν αμέσος τα βλέμματα πάνω του , καταφέρνωντας μάλιστα να εκλεχθεί στους επίλεκτους της Αθήνας όπoυ κατα καιρούς έχουν επιλεγεί πολλοί ποδοσφαιριστές (σε νεότερη ηλικία )της σημερινής Superleague . O γνωστος δημοσιογράφος Γίωργος Γεωργίου( στην εικόνα) είχε πει για τον ίδιο. " Ο μπ....σταρδος σε ντριπλάρει σε τηλεφωνικό θάλαμο μέσα και φέυγοντας σου κλείνει και την πόρτα......"

Κάπου εκεί όμως τα πράγματα μένουν στάσιμα. Ο Παπαργύρης αρχίζει και έχει άλλα ανδιαφέροντα ώς ανήσυχο πνέυμα και το ρίχνει σε σπουδές, γυναίκες και εξόδους. Η δόξα και η φήμη του παίρνουν τα μυαλά και μια λαμπρή καρίερα φαίνεται πως χάνεται.

Το κεφάλαιο Belingoal

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι ο Παπαργύρης είναι αυτός που σκέφτηκε το όνομα Berlingoal, λόγω της γνωστής ιστορίας με το Citroen Berlingo του επίτιμου Πρόεδρου Κώστα Δήμου που είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους. Συμετέχει στην Berlingoal την εποχή που λειτουργόυσε τελείως εραστέχνικα, μέχρι που χάθηκε και από εκει. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Berlingoal θα χαθεί στην ιστορία, δύο παρέες ενώνονται σε μία προσπάθεια δίασωσης της ιστορικής ΠΑΕ. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο παλιός φίλος του Παπαργύρη, Αθ. Παπαδόπουλος, συμμετέχει και αυτός στην προσπάθεια διάσωσης και ξαφνικά, εκεί που όλοι περίμεναν την επιστοφή Παπαργύρη στα γήπεδα, αυτός θέτει στην προεδρία να παραμείνει στην ομάδα και φέυγει για Σλοβακία. Φέυγει άρων άρων για το εξωτερικό , δεν υπογράφει στην ομάδα , αφήνοντας μία πικρία στην δίοικηση και υπογράφει σε ομάδα της Σλοβακίας. Πολλοί λένε πως ηταν για επαγγελματικές δραστηριότητες αυτή η απότομη φυγή , χωρίς όμως ποτε να επιβεβαιωθούν οι φήμες.

Για λίγο καιρό χάνονται και πάλι τα ίχνη του, ενώ εκεί που όλοι στην Βerlingoal είχαν ξεγράψει το όνομα Παπαργύρη, με αστραπιές κινήσεις ο τέως αντιπρόεδρος Ν.Παναρίτης σε συνεργασία με τον πρόεδρο, έρχονται σε επαφή με τον Παπαργύρη σε μία εποχή που μόλις έιχε λήξει το συμβόλαιο του με Σλοβάκικη ομάδα, υπογράφει στην Berlingoal συμφωνεί να πάρει τνη φάνελα με το " 10 " , αλλά λόγω αδυναμίας να γυρίσει στα πάτρια εδάφη , τον ξαναδανείζουν σε ομάδα της Βρατισλαβας! Με μια λιτή ανακοίνωση τότε η ΠΑΕ επισημοπίησε την συνεργασία:

" Η ΠΑΕ Berlingoal ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Παπαργύρη και ταυτόχρονο δανεισμό του παίχτη στην Bratislava FC"

Φέρεται τότε ο Παπαδόπουλος να είχε πει: " Τον Κωστάκη τον πιστέυουμε , δεν μπορεί να γυρίσει τώρα αλλα εμείς θα του σταθούμε. Όταν θέλει να γυρίσει θα έρθει σε εμάς. Ειναι παιχταράς και μπορεί να γίνει ηγέτης. Ειναι φίλος και ξέρω αν παίξει την μισή μπάλα που ξέρει , θα κάνει πλάκα εδώ περα...." , ενω ο Παπαργύρης δήλωσε σε ΜΜΕ από το εξωτερικό που βρισκόταν: " Eιναι τμή μου να παίξω στην Berlingoal απλά δε ξέρω πότε ακριβως θα γίνει αυτό μίας και δεν μπορώ ακόμ να φύγω από εδω. Σην Ελλάδα για μένα υπάρχει μόνο η Berlingoal. Ευχαριστώ την δίοκηση και τους φίλους Νικο και Θανάση που έδειξαν επρακτά πόσο με θέλανε στην ομάδα. Χαιρετώ τους άλλους συμπαίχτες μου και τους χιλιάδες φίλους της ομάδας. Ειστε στην καρδιά μου....."


Από τότε και πάλι δεν υπάρχουν νέα του " Papasilver" εκτός του ότι είναι πάιχτης της ομάδας, δανεικό σε ξένη ομάδα και το ιστορικό " 10" της ομάδας του ανήκει. Περιμένουμε όλοι να τον δούμε με το Berlingoalοσιμο στο στήθος να μαγέθει τους αντιπάλους με τους παλαιούς φίλους του Παναρίτη, Παπαδάκη και Παπαδόπουλο......

Απλά αναρωτιόμαστε.......Πότε????

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΤΗΝ UEFA Η BERLINGOAL!!!!



Εξάλλη έιναι η δίοικηση της Berlingoal με τον τρόπο που η ομάδα του κερατσινίου προσεγγίζει παίχτες της ομάδας , χώρις μάλιστα να έχει πάρει πρώτα την έγγραφη άδεια της δίοικησης. Σύμφωνα με τον Στέφανο Ανδρεαδάκη, τερματοφύλακα της Berlingoal, ο πρόεδρος του Κερατσινίου επικοινώνησε μαζί του , ώστε να τον πείσει να πάει δανεικός στην ομάδα των δυτυκών προαστίων. Ο ίδιος, ως άριστος επαγγελματίας παρέπεμψε το θέμα στον Αθ. Παπαδόπουλο. Ο ίδιος ο Παπαδόπουλος είναι εξοργισμένος με την αντιεπαγγλεματικη συμπεριφορά του προέδρου του Κερατσινίου , αφου δεν έλαβε καμία ειδοποίηση σήμερα, είτε ενδιαφέροντας, είτε μεταμέλειας για τις αντιεπαγγελματικές κινήσεις .

Ο κακος berlingoalitis λεεί:

" Λήγει το συμβόλαιο του Ανδρεαδάκη το καλοκαίρι. Κολλητός του Wolf είναι το αστέρι του Κερατσινίου ο Κουρκόυτης, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με την διοίκηση. Ποίος έιναι ο καλύτερος τρόπος να δείς αν σε θέλει η ομάδα σου πραγματικά?? Με δήλωση ενδιαφέροντος από άλλη ομάδα........"

Αναμένεται με ενδιαφέρον της επόμενες μέρες το τι θα κάνει τελικά η Berlingoal, ενω από πεισμα και μόνο θεωρείται αδύνατον να βρεθεί χρυσή τομή για τον δανεισμό του Ανδρεαδάκη.....

Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ PART 1


Απο αυτη τη στήλη θα παρουσιάζουμε ποδοσφαιριστες που είτε πέρασαν απο την Berlingoal είτε δοκιμάστηκαν και δεν .....απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Το σημερινό άρθρο αφορά τον ποδοσφαiριστή Θεοδόση Χριστόπουλο. Γεννημένος στις 3 /11/1983 ο Χριστόπουλος ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις αλάνες της Άνω Γλυφάδας. Προέρχεται από έυπορη οικογένεια και δεν στερήθηκε τίποτα μεγαλώνοντας, οπότε αν ψάχνεται κάποια ιστορία τύπου φτωχού βραζιλίανου, που μεγάλωσε σε σπίτι με αλλα 58 αδέρφια και πήγαινε 34 χλμ ξυπόλιτος για να πάει καθημερινά στην προπόνηση αφού το ποδόσφαιρο αποτελούσε μονάδικη του διέξοδος........ψάξτε αλλού. Δεν παίζουν τέτοια εδώ.

Ξεκίνησε την καρίερα του εραστεχνικά παίζοντας αριστερα και δεξιά σε ασήμαντες ομάδες, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του στο χώρο του κέντρου. Με τα χρόνια γύρισε προς τα πίσω , όχι σαν καθαρόαιμος αμυντικός αλλα περισσότερο αμυντικογενής.

Έπειτα από αρκετά φλέρτ με την ομάδα που ποτέ δεν κατέληξαν σε γάμο, η ΠΑΕ καλεί τον ποδοσφαιριστή να συμμετάσχει σε οικογενειακό διπλό. Αφού στην πρώτη προπόνηση δεν ήταν θετικό το δείγμα η ΠΑΕ ξανακαλεί τον Χριστόπουλο για δοκιμή , λάμβάνοντας βέβαια υπόψη και δίαφορους εξωαγωνιστικούς παράγοντες όπως η έφεση του στα γαρύφαλλα των νυχτερινών πίστων, το ποτό και τις αιθέριες υπάρξεις που με τόση μανία κυνηγά. Αυτός εξαγριομένος δεν δέχεται να ξαναδοκιμαστεί και ζητά απευθείας διαπραγμάτευση συμβολαίου. Η δίοικηση δικόπτει κάθε επικοινωνία καθώς θεώρησε απαράδεκτες τις απαιτήσεις ενός ποδοσφαιρηστη που ήταν ελευθερός αρκετό καιρό, ενω διάφορες απαξιωτικές δηλώσεις του Γλυφαδίωτη μέσου ,ραγίζουν το γυαλί μία και καλή με την ομάδα. Ενώ έκανε κανενά δύο αρπαχτές με εραστεχνικές ομάδες , σταματά επαγγελματικά το ποδόσφαιρο ( τουλάχιστον προσωρινά) αφήνοντας την διοίκηση της ΠΑΕ να πανηγυρίζει για την απόφαση της να κόψει κάθε επαφή με τον τότε υπο δοκιμή ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν φήμες για προσπάθειες επαναπροσέγγισης του Χριστόπουλου με την ΠΑΕ, που ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται.

Σήμερα και αφού ψάξαμε αρκετά βρήκαμε ίχνη του Χριστόπουλου μακριά απο τον κόσμο του ποδοσφαίρου και όντας δέξι χέρι του Δημήτρη " τίγρη" Μελλισανίδη στην πολυεθνική του. Σιγουρα δεν είναι για λύπηση αλλά αναρωτίεται κανείς αν θα είχε αναγεννηθεί μεσα απο τις στάχτες του αν είχε δεχθεί να δοκιμαστεί άλλη μια φορά από την Berlingoal..... Υποθέτω δεν θα μάθουμε ποτέ.....

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ??????


Προς κακο berlingoaliti:

Χθες βράδυ γύρω στα μεσάνυχτα και ενω περίμενα τον αδερφό μου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος να έρθει από το ερθει από το εξωτερικό όπου σπουδάζει, παρατήρησα κάποιον κύριο με απλή αθλητική περιβολή στις αφίξεις " εντος σέγκεν" να περιμένει κάποιον. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία, ωστόσο μετα από λιγη ώρα όταν και έγινε αντιλιπτός και από άλλους παρεβρισκόμενους εξαφανίστηκε με την προσωπική του φρουρά , από κάποια πόρτα της ασφαλείας του αεροδρομίου που απαγορευόταν η είσοδος για το κοινό. Προφανώς ο προέδρος Αθ . Παπαδόπουλος προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος με το χαλαρό του ντύσιμο , αυτο ομως δεν στάθηκε δυνατόν όταν και αναγνωρίστηκε από οπαδούς της Berlingoal που του ζήτησαν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Μεχρι να το απομακρύνει η φρουρά ήταν πολύ φιλικός και δεν χαλασε το χατίρι σε κανέναν οπαδό, ενώ δεχθηκε με χαρα και τα πειράγματα και αντίπαλων οπαδών, και ανταπέδωσε μάλιστα!!! Υπήρξαν ερωτήσεις για τον λόγο που βρισκόταν εκεί τέτοια ώρα , αλλά απάντησε χαμογελώντας ..." προσωπικοί λόγοι".....

ο κακός berlingoalitis λεει:

" Ο πρόεδρος στο Ελ. Βενιζέλος χθές τα μεσάνυχτα. Ο Ζητούνης πάει Αμερική για " προσωπικούς λόγους" .Ο Καράμπελας μιλούσε με Tottenham. Ο Βογιατζής με West Ham. Ο Παναρίτης από Άυγουστο θα ξαναπαίξει μπάλα τον Απρίλιο, και αν.....Τον Ανδρεαδάκη τον θέλει το Κερατσίνι δανεικό. Και επαναλαμβάνω.....Ο πρόεδρος στο Ελ. Βενιζέλος χθές τα μεσάνυχτα. Σας μυρίζει τίποτα ενόψει Ιανουαρίου???? Λέω εγώ τώρα....... "

Πάντως εντύπωση προκάλεσε σε όλους η ταχύτητα με την οποία απομακρύνθηκε από την αίθουσα αφίξεων όταν και αφίχθησαν πτήσεις από Μιλάνο, Λονδίνο και Μαδρίτη.......

Άγνωστος

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ!!!!!!!


Πριν λιγη ώρα η Metropolitan FC ειδοποίησε τον υπέυθυνο δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Berlingoal Μάρκο Τσίκουρα ότι δεν θα μπορέσει να διεξαχθεί το φιλικό στον Πειραία αυριο βράδυ στις 9, καθώς μετά από συνάντηση με την αστυνομία, οι υπέυθυνοι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ασφάλεια του παιχνιδίου, λόγω της διεξαγωγής του φιλκού κατα της φτώχειας την ίδια ώρα στο στάδιο Καραισκάκη μεταξύ του Ολυμπιακού και των φίλων Ronaldo -Zidane. Απορία πάντως προκαλεί η στάση της αστυνομίας καθώς είχαν δώσει διαπιστευτήρια εδώ και καιρό στις δύο ομάδες , και τελευταία στιγμή ανακάλεσαν το λόγο τους.


ο κακος berlingoalitis λεει:


" Όποιος κυκλοφορεί στον Πειραία της τελευταιές μέρες θα ακούσει πολλά για το αυριανό μάτς. Για αυτό της Berlingoal μιλάμε φυσικά. Sold out σε λίγες ώρες έκανε, ενώ αυτό του Ολυμπιακού δεν έιχε πουλήσει τα αναμένόμενα...Ξαφνικά σου λέει η αστυνομία - Δεν μπορώ άυριο, κάντο άλλη μέρα- . Μπαίνουν στα συρτάρια τα εισητήρια του Berlingoal - Metropolitan και τρέχουν όλοι στο Καραισκάκη να πάρουν τα μαγικά χαρτάκια.... Το ότι ο Μαρινάκης πήρε τον αστυνομικό διευθυντή Πειραία για - κάποιο θέμα- χθές τα μεσάνυχτα, λεει κάτι????........."


Νέα ημερομηνία πρός τα παρών δεν υπάρχει , ωστόσο είναι σίγουρο θα ανακοινωθεί εντός των ημερών. Η απογοήτεση στους φιλάθλους σε Πειραιά και Γλυφάδα ήταν διάχυτη.....